Era - Ameno [ Türk Yapımı :) ]
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------1- Kilise müziği olduğunu nerden biliyorsun?
2- Kilise müziği ne demek?
3- O elemanların Türk olduğunu nerden biliyorsun?
-----------------------------
4-Bunu yapanlar İslam harici başka bir din olupta İslama mal edemez mi?5-Provakatörler boyle birşey yapıp dinleri birbirine düşüremez mi?
6-İslam dini hoşgörü dinidir.
7-,,,,,,,
edittt: 8-bunu yapanların türk olduğunu nerden biliyorsunz??
-
kalkıp tüm hristiyanlık aleminden özür dileyesim geldi rasmussen gibi :|
-
adamın biri bi ilahiyi elektro gitarla çaldı diye kıyamet kopardınız şimdi de gülün bakalım.
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------kalkıp tüm hristiyanlık aleminden özür dileyesim geldi rasmussen gibi :|
-----------------------------
bilmiyorum ama hristiyanlr bunu s...klemezler sanırsam... haberlerde filan hiç rastlamadım... -
Addict bunu yazdı:
-----------------------------kalkıp tüm hristiyanlık aleminden özür dileyesim geldi rasmussen gibi :|
-----------------------------o kadarda değil hoca :) yapılanlardan utanmak önemli değil önemli olan bir daha yapmamak.
Hristiyan alemi çokta tın ama sadece müslümanlık tarafıundan bakıyorum.Dini gerçeğine uygun yaşamlıyız.Onlar ayıp mı yaptı ne oldu ?
Yüzlerce adam ayaklandı . Ne oldu peki ?
büyük elçiler yumurtalandı. Tamam tamamda ne oldu ?
Ne mi oldu ? Küçük çocukları kızdıran büyük abileri gibi amaçları kızdırmaktı ve bitirdiler.Olay sadece bu
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yawşaklık etmişler.
Hristiyanlar bi ezanla dalga geçsin kıyametleri koparırız biz müslümanlar. Bence hoş değil.
-----------------------------geçmedikleri bişeymi abi :|
sadece karikatür diyorum :V
-----------------------------onların yaptığı terbiyesizliği müslümanların yapmaması lazım
o beyinsizlerden farkımız ne kaldı? şuan Son din islam hakikat dini olsada hristiyanlıkta Allahın diniydi
içimizde secde ile dalga geçen dangalaklar var uzaklarda arama
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------sen savcımısın ne sıkntı yaratıyosun bu bir hristiyan ilahisidir sağ taraftaki ben zer videolara bakarsan bunu görebilirsin ;)
-
http://www.youtube.com/user/jiday3
Country:Morocco
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------sen savcımısın ne sıkntı yaratıyosun bu bir hristiyan ilahisidir sağ taraftaki ben zer videolara bakarsan bunu görebilirsin ;)
-----------------------------Sen avukat mısın başkasına sorulan sorulara cevap veriyorsun?
-
Bunlar Türk'se ben ermeniyim.