folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

bazı mürdler tayyip ne dese inanıyor hayret ediyom, bak şuraya yazıyorum isteyenle de istediği iddiya girerim bu adamlar ermeni sınırını açacak ne pahasına olursa olsun, çünkü sahipleri öyle buyurdu. ne dese yaranamıyomuş, yaranamaz tabi  hem amerikancı hem yobaz olduktan sonra isterse 100 mt yi 3 sn de koşsun ...

şimdi akp yi savunacak olanlar biyere not alsın diyeceklerini 2-3 ay sonra konuşalım. bakalım ermenistan karabağdan çıkmışmı, sınır açılmışmı , Türkiye karşılığında ne vermiş ? kıbrıs hala yerindemi , memleket halaa tek parçamı .... 

tmm girelim iddaaya ben diyorumki başbakan ın dediği gibi ermenistan-azerbaycan ile mutabakat sağlanmazsa kapı acılmaz diyorum sende gördüğüm kadarıyla mutabakat olmadan acılacak diyosun ben eğer kaybedersem kendimi ab ye girene kadar banlatcam. aynı şeyi snde yapcakmısın ?

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Adam kapıyı açacam diyor küfür atıyosunuz.

Yok açmıyacam diyor yine küfür atıyosunuz. Ne yapsın a.q :| Gidip götünü mü versin :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Erdoğan"dan Ermeni Sınırı ŞARTI

başlık büyük yazılmaz ve şartı büyük yazmıssın konunun hitini yükseltmeye yönelik herhalde.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Rasmussen i onaylamadan bir gün önce de böle asarım keserim modunda esip savurmustu. Görürüz yakında

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

Erdoğan"dan Ermeni Sınırı ŞARTI

başlık büyük yazılmaz ve şartı büyük yazmıssın konunun hitini yükseltmeye yönelik herhalde.

ne alaka hocam sürekli artniyet peşindesin sanırım :) 

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

bazı mürdler tayyip ne dese inanıyor hayret ediyom, bak şuraya yazıyorum isteyenle de istediği iddiya girerim bu adamlar ermeni sınırını açacak ne pahasına olursa olsun, çünkü sahipleri öyle buyurdu. ne dese yaranamıyomuş, yaranamaz tabi  hem amerikancı hem yobaz olduktan sonra isterse 100 mt yi 3 sn de koşsun ...

şimdi akp yi savunacak olanlar biyere not alsın diyeceklerini 2-3 ay sonra konuşalım. bakalım ermenistan karabağdan çıkmışmı, sınır açılmışmı , Türkiye karşılığında ne vermiş ? kıbrıs hala yerindemi , memleket halaa tek parçamı .... 

tmm girelim iddaaya ben diyorumki başbakan ın dediği gibi ermenistan-azerbaycan ile mutabakat sağlanmazsa kapı acılmaz diyorum sende gördüğüm kadarıyla mutabakat olmadan acılacak diyosun ben eğer kaybedersem kendimi ab ye girene kadar banlatcam. aynı şeyi snde yapcakmısın ?

tamam hj öyle olsun , bu iddiayı kazandığıma sevinmeyeceğim yanlız. Ermenistanla ilişkileirn "normale" dönmesinin şartı, işgal ettikleri Türk topraklarından çıkıp soykırım yalanını koz olarak kullanmaktan vazgeçmeleridir, bu da demektir ki biz artık Türkleri düşman olarak görmüyoruz , e ozaman istedikleri sınır kapısı olsun hatta buradan göç ettirilen vatandaşlarının malını mülkünü de ödesin Türkiye derim, dost olalım geçmişi unutalım yaralarımızı saralım tamam bunlar hoş fikirler belki ama tek taraflı olmuyo bu işler. Bunlar gerçekleşmeden verilen her taviz ihanettir benim gözümde. 

tmm imzama yazıom şimdi hergün bakıp hatırlarım. bu iddaayı rene ye söylicem kaybedeni abye girene kadar banlasın diye.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yA ortada bişey yok azerbaycanın boyle bı demesıde yok Akp nın bişeye izin verdiğide yok işiniz gücünüz meyve veren agacı taşlamak Baykalı gectınız a.q o yine dil sürşmelerine takıyodu bütün miting konusmlarında bunlardan bahsediyordu siz gelmişiniz kulaktan dolma basın yalanlarıyla başlıklar açıyosunuz yazık ya..Bi kerede meyve veren agacı taşlamayın su dökün bakalım ne olucak.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

bu ülkenin başına kim gelmişse halka yaranamamiştir, Başktaki ne yaparsa yapsın halktan ille tepki alir, yumruğunu ab masasinami vurdumu, ertesi gün manşet "aman efendim biz abye girecektik, masaya vurdu türkiye cumhuriyeti başbakaninin üslubuna yakışmayan haraket yaptı artik nah gireriz ab'ye"

Abnin isteklerini yerinemi getirdi, ertesi gün manşet halkin ağzına sakiz, " bunlarda çok pısırık ab'nin amerikanin kuklasi, ne derse yapıyorlar olmazki böyle" sözün özü türkiyede aydin geçinen göt çok olduğu için böyle çok bok çıkıyor.

Başbakan açmiyacaz diyorsa açmaz heralde, o kadar oy kaybetmeyi göze alacağini zannetmiyorm..

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kapak olsun ne diyeyim : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:

akp yi tanıyalım  : buadamlar kamuoyunda hezeyan yaratacak hassas mevzular için ortaya asıl yapmak istediklerinin söylentisini atarlar bu şekilde kamuoyu bir süre bunu tartışır , birbirlerine girerler daha hiçbirşey yok ortada gibi görünür, akp karşıtı taraftarı herkes "ulan acaba" demeye başlar, kafalar iyice karışıp paranoya dibe vurduğunda biz böyle birşey demedik derler ve birkaç ay sonunda, konu unutulup yeni bir facia tablosu yolsuzluktur, vatan satışıdır milletin oha diyeceği yeni birşey ortaya çıktığında, çıkıp yine ilk dediklerini yaparlar. bu şekilde kimsenin artık itiraz edecek mukavemet gösterecek hali kalmamıştır zaten insanlar birbirine girmiş roundun kaybedildiğini içlerine sindirmişlerdir.

bu adamlar ermenistan sınırını açacaklar azerbaycan fln salladıkları yok , şimdi oluşan kamuoyu tepkisini birkaç ay geçiştirip yeni bir hezeyan yaratacak hadise çıkardıklarında millet daha ona nasıl olur böyle birşey derken bir gece ansızın bakmışın sınırlar açılıvermiş sabaha karşı 4 de mesela. 

bunun adı siyaset değildir, bunun adı psikolojik savaştır. 

+1 güzel ve doğru bir tespit!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 3925 Toplam Mesaj: 25