folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Erepublik - Sanal Devlet Oyunu

Erepublik - Sanal Devlet Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

eRepublik, internet sayfası üzerinden oynanan sanal devlet oyunudur. Türkiye olarak yaklaşık 13 bin kullanıcıya sahibiz. Oyunun savaş sistemi değiştiğinden ötürü yeni oyunculara ihtiyaç duyulmaktadır. Canı sıkılıp, yeni oyun arayan arkadaşlar var ise oyuna başlayabilirler.

http://www.erepublik.com adreslerinden üyelik alabilirsiniz. Ancak benim referans linkinden üyelik alan oyuncular bana dolaylı yoldan kazandıracağı için o arkadaşlara oyundaki ihtiyaçları doğrultusunda yardım gerçekleştirebilirim.

Yukarıda bulunan resim, Mayıs ayındaki ülke başkanlığı seçiminden alıntıdır. Görüldüğü üzere 1080 oy ile eTürkiye'nin devlet başkanlığını yaptım.

Savaşlara gelicek olursak; oyunda ki rakibimiz Bulgaristandır. Bulgaristan ile savaşıyoruz ve Bulgaristanı silmenin eşiğine geldik.

Oyundaki savaş ekranımızdan bir görüntü...

Oyunla ilgili eğitim makalesi;

https://docs.google.com/document/pub?id=199q7dnukJy20TdUwei_mVPnmfQRHAK2NAlFW4vRL4Vc

Lütfen oyuna başlayan oyuncular Türk Gelişim Ordusuna yani TGO'ya giriş yapsınlar. 

Oyunla ilgili sorunu, sıkıntısı olan bana Tahribat içerisinden veya oyun içerisinden mesaj ile sorunlarını bildirebilirler. Eğer referansımdan üyelik alırsanız zaten otomatik arkadaş oluyoruz.

Yeni başlayacak olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    nir cok browser oyununu uzun sure oynadim.bu oyuna her yaz basladim ama bir turlu sarmadi nedense.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oyuna yeni değişiklikler geldiği için bu makaleyi yazma gereği duydum. Yeni oyuncuların önemi arttı bu yeni değişlik ile ve özellikle rakibimiz olan Bulgaristan'ın önüne geçmemiz lazım.

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------
    nir cok browser oyununu uzun sure oynadim.bu oyuna her yaz basladim ama bir turlu sarmadi nedense.
    aynen

THE BeYaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oyunda şuan için sahip olduğumuz harita budur. Kırmızı ile gözüken topraklar eTürkiye'ye aittir. Karadeniz bölgesi, Bulgaristan'ın işgalı altında orayı isyan savaşıyla almayı planlıyoruz. Bu arada 4 gün sonra ülke başkanlığı seçimleri olacak ve yeni başkan seçilecek.

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

ilginç bir başkanlık dönemin olmuştu humerus :)

never say never...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Türkçe olsa oynayacağımda her yeri ingilizce. Yarım yamalak anlayarak oynamak istemiyorum.

Edit: Türkçesi çıkmış. Bir kayıt olayım o halde

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Türkçe olsa oynayacağımda her yeri ingilizce. Yarım yamalak anlayarak oynamak istemiyorum.

http://www.erepublik.com/tr buradan giriş yaparsan büyük oranda türkçe oluyor oyun. bu arada buradan kayıt olursanız ben de yardımda bulunabilirim: http://www.erepublik.com/en/referrer/the+duman

never say never...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

smok3 bunu yazdı:

ilginç bir başkanlık dönemin olmuştu humerus :)

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

senin refle üye oldum özelden yardımcı ol az bakim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar, ref linkimden üyelik alıp başladıysanız zaten oyunda arkadaş oluyoruz. Bana oyundan mesaj atabilirsiniz veya tahribattan özel mesaj gönderip, sorularınızı, ihtiyaçlarınızı belirtebilirsiniz.

Bu arada gerçekten çok kötü bir başkanlık dönemine sahip oldum. Sofya'da öğrenciyim ancak başkan olduğum dönem Türkiye'ye tatile gelmiştim. Fazla vakitte ayıramadım açıkcası...

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 7346 Toplam Mesaj: 47