Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ergenekona bakın devletin açıklarını, kötü olduğunu Türkiye yi kötü yapacağını söyleyen her kişi bu soruşturmada.İşçi partisi lideri bile.

Artık yeni bir terör örgütümüz var adı akp

çok haklısın atatürkçü düüşünce derneği başkanı bile alınmış. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

o baş savcıya onlarıda içeri alması yönünde delilleri veren kim acaba ??

Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.

Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:

koskoca iki genarali akp keyfi olarak gözaltına aldırcak öylemi ya siz hangi dünyada yasıyorsunuz askerin ağırlığı olan bir ülkede iki genarali keyfi hangi hükümet gözaltına alabilir

artı akp değil cumhuriyet bassavcılığı göz altına alıyor komik olmayın

neden gözaltına alınmalarında ne var sucu yoksa zaten sorun yokdur serbest bırakılcakdır

demokrasi olan ülkede askerde bürokratta göz altına alınır sorgulanır ortada bişey varki göz altına alınmışlar keyfi bir uygulama olcak değil

basbakanın asıldığı bir ülkede asker nedne göz altına alınmasın göz altına almak sucsuz yere c.evine atmak dğildir

haklarında idda varki göz altına alındılar

ne yani alınmasınlarmı

bunun akp ile alakalandıran arkadaşlara gülüyorum

göz altı emrini cumhuriyet bassavcılığı emri ile alınmıştır

yani apoya gül uzatmış işci partili perincek godoşunu bile sırf aynı operasynda die savunmakda ayrı bir trajedidir

----------------------------- aynen hocam dediklerine tamamiyle katılıyorum bugün akp değil de başka bir parti olsa sanki herşey farklı olacaktı...eğer ki dikkat edersiniz gözaltına alınanların hepsi iyi bir yerlerde görev yapmış isimler gazeteci komiser asker vs. bu adamlar belli güce yaptırıma sahip olabilecek kişiler orta da bişiler var ki gözaltına alınıyorlar olaya at gözlüğüyle bakmayalım....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Delil demeyelim,bi de arkadas delil var zanneder.Emin ol ki suçsuzlarsa bırakırlar :)

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    sırf meydanda tedirginlik yapmak amaç.Bi Ülkede generalleri gözaltına alırsan bişey çıkmaz çounlukla ama halkı tedirgin eder ve askeriyeye olan güveni yıpratırsın olay budur.Ben şahsen ergenakon die bi olay olduğunada inananlardan deilim.Bu olayı varmış gibi gösterip kitap yazan isimlerde bellidir.Bu kitapların nerelerde satıldıklarıda belllidir.UYdurma işler bunlar.Halkı ürkütmek başka bişey deil
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Evet ortada bişiler var.O da akpye karşı olmaları.Onların en büyük suçu o

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.

Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı

----------------------------- yıllar önce veli küçük susurluk olayı için meclis komisyonuna ifade vermek üzere çağırılmış ama gitmemiş daha sonra hakkında arama emri fln yayınlanmıştı bunların da aynı şeyler yapmayacağı ne malum sonuçta veli küçük te askerdi...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

hocam göz altına alınan herkese alınma şekli aynıdır o kişileri göz altına alan birim keyfince evine girmemiştir keyfince kolundan tutup getirmemiştir

yasalarımızda sanık kişi veya kişilerin sorgulama birimine getirilme götürülme şekli açıktır

askeri rica ile çağırın vatandası koluna kelepce takın diye ayırt etmez kanunlar  hikaye okumayın

adalet önünde sende aynısın bir generalde bunu asla unutma sen sanık olarak göz altına alınırken ve evine girilip aramaya rahatlıkla yapılıyoken bir generalin veya iş adamının sadece koluna girilmiş ve evi aranmıştır bunda bence extra bir işlem göremiyorum öyle bir anlatıyonuzki sanki özel timler eve baskın yapıp ortalığı tarumar edip göz altına almış gibi yazmısın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    www.ilk-kursun.com/konu/cumhuriyet/mustafa-balbay/        Bu adamın yazdığı bi kaç haber ve gerçekten akp yi eleştiren haberler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır  baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemi

anti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun

evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 23857 Toplam Mesaj: 172