Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Glock suikast silahı değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector22
    hector22's avatar
    Erkek
    Gözaltıları akp ile ilişkilendirmeniz cok komik.Ben gözaltı kararını alan savcıları anlından öpüyorum yürekli adamlarmış.Bu ülkede kanunların herkese eşit bir şekilde uygulandığını gösterdiler.Sinan aygün gözaltına alınmasına cok sevindim serefsizin biri birilerine hizmet ettiğim besbelli ortada.

Sıkılgan biriyim ama sıkıcı değilim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

netgazetede 45 haberin  hepsi operasyon tutuklama gözaltı. emperyalistler bunuda yaptı ya helal olsun.

emperyalist yalakalarına bu ülke ne zaman dur diyecek. hükümet sivil darbe yapmış resmen. ve kimsenin sesi çıkmıyor.

bugün bi program indirdim şöyle yazıyord:

VATAN YOKSA;
    ŞAN, ŞEREF, NAMUS, ONUR, GURUR, İNANÇ, İBADET VE ÖZGÜRLÜK OLMAZ...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    resmen sindirme operasyonu.. hükümetle alakasi yok gibi görünsede biliyorsunuz adalet bakanligina bagli savcilarin is basina getirilmesindne baska bisi degil bu. birakin hala daha ergenekon diye bir örgüt kurulusu olup olmadigini kanitlayamadilar. operasyona verdikleri isimden yola cikarak uydurduklari ernekon örgütü kavraminin attilar ortaya. birde utanmadan diyolarki arastiriyoruz cökertmeye calisiyoruz. olmayan biseyiin nesini cökertmeye calisiyorlar. bu adamlar hayali örgüt üyesi ise o zaman bütün devlet adamlarida bu örgüte hizmet etmis demektir.. dikkat ediyorum hep pasalar hep pasalar.. aferin aferin.. ülkede askeri zedelemek icin elinizden geleni yapin. bi askerimiz vardi zaten.. onuda halka sahtekarca empoze edin akp saksakcilari göbeklerini kasisinlar. böylece ne oldu? hersey unutuldu. ekonomi unutuldu. parti kapatma davasi unutuldu. aclik sefalet yoksulluk unuttuldu. egitimin icler acisi hali unutuldu. gemiciklerin alinmasi. devlet adamlarinin tirlarindan eroinlerin cikmasi vs hersey unutuldu.. unutturuldu... ergenokon diye diye kendi yaptiklari pisligi gölgelemeye calismaya devam.. bunlarin asil hesabini verecekler olanlar belli. artik iyice kutuplastik... sabrimda kalmadi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Ellerine sağlık yapanın a.q. Kim ne derse desin bu adamların ne bok yediğini kim nasıl bilebilir ki ya... Adama 5 vakit namaz kılar diyolar ertesi gün anasını babasını doğruyo, intihar edio :S Bu adam gizleyemicekmi vatan hainliği yaptığını allah aşkına... Konu gitmiş gene Atatürk düşmanlığına antikky de sövmüş yüzüme sölesin gene söverim demiş... Çok yanlış bir davranış... Diğer bi arkadaşta antioksidan hakkında ileri geri konuşmuş ben onun antioksidanın şahsı hakkında konuşmadığını böyle cumhuriyeti savunanların çoğunu kastettiğini düşünüyorum...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Allahım sen tayyipi ve şerefsiz tayfasını buharlaştır yarabbim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allahım sen tayyipi ve şerefsiz tayfasını buharlaştır yarabbim...
    amin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    bu şerefsiz hükümet ne yapmaya çalışıyo anlamadım .. kaos'a götürüyo  ülkeyi .. kendi çıkarları için kendilerinin önü açılması için ellerinden geleni yapıolar .. ama eminim bunlar son çırpınış ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

ergenekon denilen terör örgütüdür. memlekette kaos çıkarıp kendi çıkarlarına hizmet eden bir örgüttür. tutuklansın valla .babamda varsa oda tutuklansın .memleket mikrop ve bakterilerden temizlensin. turhan çömez hakkında zaten iyi bir düşüncem yoktu .ama şaşırdığım kişi ise sinan aygün oldu.

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:

ergenekon denilen terör örgütüdür. memlekette kaos çıkarıp kendi çıkarlarına hizmet eden bir örgüttür. tutuklansın valla .babamda varsa oda tutuklansın .memleket mikrop ve bakterilerden temizlensin. turhan çömez hakkında zaten iyi bir düşüncem yoktu .ama şaşırdığım kişi ise sinan aygün oldu.

İyi güzel diyosun temızlensın tabıde. Bunun kanıtı nerde iddaname nerde. Her önune gelenı tutup alıyorlar. Neye dayanarak alıyorlar.

Yakında osman pamukoğlunuda gözaltına alırlar. O da çok gündeme gelıyor

Toplam Hit: 23901 Toplam Mesaj: 172