Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
stabilo bunu yazdı
sana ne?
+
ona ne?
+
bize ne? -
Jilet_Boris bunu yazdıstabilo bunu yazdı
sana ne?
+
ona ne?
+
bize ne? -
adam dogruyu söylüyorolsada hakki yok bunu demeye, günümüzde iffetin ne demek oldugunu bilmeyen kesim cok, birak zampara olmayi birak cok kahkaha atmayi artik iffet bu sinirlari da asmis keni ailelerini icinde iffetlerini koruyamayan bir düzüne insan var.. isin ucu yine cahillige geliyor, bu millet kamu spotu reklamlariyla yola gelecek millet degil.. bu millete vericeksin parayi, okutacaksin arkadasim, her ay 1 köprü yapilacagina her ay 100 cahilin cebine koyacaksin parayi okutacaksin, devlet devlet degilki hicbir halti beceremeyip ekran karsina gecip iffet namusdan halka karsi söz etmeleri onlarin hakki degil..
CaNNi tarafından 30/Tem/14 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
x bi kisi y kisiye sen iffetsizsin adam ol lan dediginde y kisi x in agzini yuzunu miker... bülent arincin ifadesinin de bundan bi farki yoktur.. sen kimsinlan iffetten söz ediyorsun sanane mk milletin iffetinden -
***Adam haklı, sonuna kadar haklı ve hakkıda var bunu söylemeye. Akp' yi günahım kadar sevmem, sevmedim, sevmeyeceğim. Bir defa kafadan ümmetçiler, sevmemem, benimsememem için temel budur. Gelin görünki; yaşı kurtarmayanlar, sadece bugünün AKP' sini görenler hatırlamıyor ve eleştirilerinide sırf bugüne göre yapıyor ve çok büyük bir hataya düşüyor.
***Bu vatandaşlar en baştada bunu yaptılar, unutulmaya, kaybettirilmeye çalışılan pek çok şeye sahip çıkıyormuş gibi göründüler, kaldı ki içlerinde gerçekten sahip çıkma niyetinde olanlar var. Sizin istediğiniz batı kopyası, muhasır medeniyet Türkiye, Türkiye topraklarında yaşayanlara ters bunu ne zaman anlayacaksınız?
*** Bu savaş 1920' lerde verilen iç savaşla tamamen aynı ve arada dönem dönem muhafazakar ve aşırı dinci kesim bir ton eziyet çekti. Üzerine batılı olacağız diyerek, ülkenin bütün gelenek ve görnekleri tek tek yok edilmeye çalışıldı, zira zaten dışarının işine bu geliyordu. Bugün büyüğe saygı bile kalmadıysa, artık büyükler küçüklerine bir şey öğretmek, aşırılık yaptıkları zaman zaman kötü bulaşmayalım aşamasına gkadar geldiyse, bu vatandaşların seçim kazanmaları çok çok normal. Sonuçta hiç kimsenin, kimseye saygısı yok. Her gün toplu taşıma kullananlar bizzat defalarca zaten şahit oluyor.
***Ancak El aya gidiyor geyiklerini bırakıp, dışarıda olan bitene imreneceğinize önce temel ahlak prensiplerinize sahip çıkın. Modern olacağız, özgürlükçüyüz, yok efendim insan hakkı, kadın hakkı geçin bunları beyler, ben kız kardeşime bile yolda yürürken sigara içirmiyorum. İçmesin ne olur? Sadece kendisine saygı duyduğu için içmesin. Kendiside biliyor içerse ona birton göz başka bir şekilde bakacak, madem bunu biliyor, sırf kadın hakkı diye içmesinin anlamı bana göre, evet ne düşünüyorsanız öyleyimdir. Alışacaksınız buna, bu benim hakkım, eğitileceksinizdir. Bunun yanı sıra hanımefendiliğininde kayboluşudur. Olayı sadece işin cinasellik kısmıyla ele alıyorsunuz ya, birde üzerine her tarafta kilo kilo et gösteren bir ton kadın varken buna karşı çıkılıyor ya, hayretler içerisinde kalıyorum. Tabii kadınlar aşama aşama özgürlük sandıkları şeyi kazandıkça, daha fazla açılıp saçılacaklar:):)
*** Adamlar pek çok temel konuda haklılar ve bunlardan prim yapıyorlar yıllardır. Biz daha karşı çıkalım bakalım.
-
Bu ülkenin %60'ı Cahildir kardeşim , böyle konuşarak benim anadolu halkımı kandırması kolay tabi. Halk diyor adam müslüman kardeşim kime oy verelim başka diyor. bu adamlar bu siyaset yalanını çok iyi biliyorlar.
-
mehmetcan bunu yazdı
Bu ülkenin %60'ı Cahildir kardeşim , böyle konuşarak benim anadolu halkımı kandırması kolay tabi. Halk diyor adam müslüman kardeşim kime oy verelim başka diyor. bu adamlar bu siyaset yalanını çok iyi biliyorlar.
Evet üstadım, Cahilde olsa bu insanların hassasiyetleri var ve bu hassasiyetler aslında pekçoğumuz içinde geçerli. Bu amcalar en baştan beri bunlara oynuyor ve asıl önemlisi daha öncekilerin bu konuları hiç ağıza almaması ve aksi yönde açlışmaları yüzünden de alternatifleri yok. Sittin sene bu ülkede % 25 i bile geçemez CHP artık. Sağda başka bir parti veya partiler AKP nin gücünü kırmanın tek yolu. Alenen AKP ye vermek istemeyen ama CHP ye gidecek, kazayla başa geçerler filan diye ( islam düşmanı olarak görülüyor) AKP' ye oy veren en azından 40-50 kişi tanıyorum. Ama adamlar AKP ya, her söyledikleri yanlış ya, hemen akrşı çıkılması lazım. İşte bunu yaparak AKP ye oy verenleri bir şekilde haklı hale bile getiriyorsunuz(kendi açılarından). Ama size ne onlar cahil dimi?
-
videoyu izlemedim
ancak toplumda uyulması gereken yazısız ahlak kuralları vardır
kadın erkek farketmez, sokak ortasında anırarak gülmek saygısızlıktır
-
lepusmorris bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıstabilo bunu yazdı
sana ne?
+
ona ne?
+
bize ne? -
Söz doğru söyleyen yanlış
-
swordfish bunu yazdı
Amma kavga cikardiniz ha :)
Tamam arkadas erkek zampara olsun onune gelene asilsin
Kadinda gotunu basini acsin avazi ciktigi kadar kahkaha atsin
No problem :)
Erkek adam dediğin, zamnpara olur çapkın olur..
Kaşar kadın dediğin, kıçını başını açar, gösterir ama elletmez.
Kanka nargile yapsana gelip içeyim :)