Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
GodKlaus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Erkeklerde;
Devamlı küfür eden,Sakızı cak cak çiğneyen,Her lafında "Lan" olan,girdiği ortamı kendi evi zannedip lakayt lakyt davranan,yanında kızlar varken y*rak kürek konular açıp kendini birşeymiş gibi gösteren
Tiplerden nefret ediyorum.Allaha şükür ne bende ne de çevremde böyle tipler yok :)
Kızlarda;
Sakızı cak cak çiğneyen,Sigara içen(Nasıl içtiği önemli değil,İçmesin!),Küfür eden,Lan Oha s*ktir git diyen,Erkeklerin yanında dikkat çekmeye çalışan,arkadaşlarının yanında devamlı öpmeye,yanağını sıkmaya çalışan(Sevgililer için),Uyumsuz renklerde giyinip kendini süper model gibi gösteren kızlardanda tiksiniyorum.
Bülent Arınç doğru demişte işte şimdiki nesile söyle adama küfür ederler.Bana babam karışmıyo o kim ulan karışcak diye.
Bugun 19 Yaşına girdim,Daha babamın yanında değil yatmak bacak bacak üstüne atmadım,atamam,yanılıpta atarsam benim bacaklarımı kırar.
Biz böyle yetiştik,böyle gördük.Şimdiki gençler geçn değil sanki yetişkin 35-40 yaşında insan.İstediği hareketi hiç utanmadan yapıyorlar.
Çocuk yetiştirirken Dayak Şart.Sen evladına 1 fiske bile vurmadan yetiştirirsen,Aman kızım aman çocuğum dersen böyle olur.
Kişiliğin daha oturmamış.
Bence sizin kişiliğiniz yok. Bundan dolayı arkadaşa laf ediyorsunuz. Bu arkadaşın bahsettiği gençler ortam piçi dediğimiz tarzda kişiler. Neyse siz entellektüel oldugunuz için biz cahiliz.örf adet saçma şeyler.
Şiddet ile yetiştirilen çocukların sağlıklı(!) beyinleri.
:) sor bakayım arkadaşa babasını seviyor mu. Beni şahsen ortam piçi olmak yerine ,yerine göre hafif dayakla , yerine göre sözlü uyarıyla yetiştiren muhafazakar ailemi canimdan çok severim. Ha aklınıza gelmesin ak koyun bir aile , 3-4 yaşındayken anaokulunda canım sıkilinca öğretmen dedemin yanına verip temel matematik bilgimi o zaman aldırttilar. Bak o zamanda çok şimarinca hafif dayakla uyarirlardi :) o yaşta dedemin öğrettiği matematikle 2 bilinmeyen denklemleri çozebiliyordum. BanA o matematiği okulda 9 sene sonra öğrettiler.
Emin ol şu an o dayaklar olmasa matematikten hiç bir nane anlamazdim. Okulda hala matematik namına üstüne +1 şey koymadilar ve kendim evde oturup oturacagim 15-20 dk da o üniteyi halledecegim. Şimdi o yediğin dayaklar boşuna diyen adama Güler geçerim. Zaten babanın yanında ayak ayak üstüne atmam ki dövsün şimdi , bu yaşa geldikten sonra zaten ya sözlü kızar ya da içine atar.
Ben sanayidede çalıştım.Paramız olmadığından değil.Bunlar hep tecrübe.Para konsuunda burdaki çoğu insanı katlarım.
Dediğim gibi sanayide ustam beni dövdüde yeri geldi sevdide ve ustam dilsizdi.Sağır ve konuşamıyordu.bana vurduunda arkasından ana bacı söverdim ruhu bile duymazdı ama birkere bile yapmadım.Bunlar hep Saygı ve aile terbiyesiyle ilgili.
Dayakla eğitim şart.Aşırıya kaçmamak şartıyla.Çocugun kötü birşey yaptısa vur.2. yaparsa biraz daha sert vur.3. yaparsa ama yapmaz.Emin ol yapmaz.
ben bebekken evimizde soba vardı.Bende bebekken çok fırlamaymışım.bir kere sobanın maşasından elim yanmış.sonra annem odada çıkmıyım diye maşayı oda kapısının önene koyardı.bende tabi elim yandı diye maşayı geçemezdim.
ben yemeklerde ot yemem.Marulmuş ıspanakmış hayatta yemem.Bir gün oturuyoruz yemekte 8 yaşındayım.Önümüzde salata var.Ben başladım domatesleri toplamaya.Hem salata tabağını çeviriyoru hemde domatesleri topluyorum.
Babam 1 kere uyardı Yapma diye.Ben takmadım 2.ye söyledi Yapma Cüneyt Diye,ben yine takmadım sonra 1 tane vurdu kafama.Ben o hızla kafamı duvara vurdum.sora başladım ağlamaya.annem sanki dilini yutmuş gibi hiç birşey söylemedi.Babamda öyle 2-3 dk ağladım sonra devam ettim yemeğe.
Babam bana o gün vurmasaydı.hep yapma deseydi ben şuan babamı hayatta takmazdım.
dahdkasjhdjk
çok eglencelı bu bebe banlamayın bunu
-
Doğru sözler söyleyerek sempati kazanmaya çalışıyorlar. Bu gün o sözü öcalan da söylese yada kenan evren de söylese söz güzel bir söz söz doğru bir söz ne denir ki ? Önemli olan icraat Kadın da erkek de sınırı aşmıcak arkadaş , evin içinde ne yapıyorlarsa yapsınlar : ) Dışar da dikkat çekmek için görüntü kirliliği yapmıyacaklar
-
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı..
Sen önce orospu çocukluğundan (orospuları ve çocuklarını tenzih ederek söylüyorum ) kurtul da ondan sonra
benim mikrofana konuş..
-
Bazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
işte o Anadolu insanının genel düşüncesidir Bülent Arınç'ın söyledikleri .Ak Parti bu yüzden Anadolu insanının sevgisini kazanıyor , bazıları ne kadar gerici , yobaz desede , anadolu insanı bu değerler ile yetişmiştir , bizim zaman zaman övündüğümüz anadolu insanı için Bülent Arınç'ın söyledikleri çok anlamlıdır ,
Bülent Arınç sözlerini siz çok yadırgayabilirsiniz , hakaretlerde edebilirsiniz ama her seçim sonrası da neden Ak Pareti bu kadar çok oy alıyor diye diye düşünür , bu halk çok saf (!) diye bahaneler üretirsiniz. Anadolu insanının dilinden anlayan , onlarla aynı hassasiyetleri taşıyan Ak Parti de yoluna devam eder
-
student bunu yazdı
Bazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
işte o Anadolu insanının genel düşüncesidir Bülent Arınç'ın söyledikleri .Ak Parti bu yüzden Anadolu insanının sevgisini kazanıyor , bazıları ne kadar gerici , yobaz desede , anadolu insanı bu değerler ile yetişmiştir , bizim zaman zaman övündüğümüz anadolu insanı için Bülent Arınç'ın söyledikleri çok anlamlıdır ,
Bülent Arınç sözlerini siz çok yadırgayabilirsiniz , hakaretlerde edebilirsiniz ama her seçim sonrası da neden Ak Pareti bu kadar çok oy alıyor diye diye düşünür , bu halk çok saf (!) diye bahaneler üretirsiniz. Anadolu insanının dilinden anlayan , onlarla aynı hassasiyetleri taşıyan Ak Parti de yoluna devam eder
+1 Anadolu insanı dediğiniz köyler 80 darbesinde adam edilmiş. Texas gibi köyler düşünün silah her evde ucer beşer , kan davaları vs vs. Ha ülkenin gerçek sahipleri kim dersen yine onları gosteririm.
Kaç kez diyorum daha sokağa çıkmamış , köyde çalışmamış adamlar çıkıp köylüyu elestiriyor düşüncemi elestiriyor. Be adam senin elitliğin sokmez o adamlara
-
videonun yarısını haberlerde izlemiştim. adam gerçekten güzel Ahlakla ilgili konuşmuş. konuşmasında ki sözlerin bazılarını abartmiş olabilir ama. gerçekten bu adam iyi insan.
-
- Bülent Arınç Hangi Partili ?
-AKP
- Ne diyorsa yanlış söylüyor, bunların yatacak yeri yok. (Ne söylediğini bile dinlemeden)
Şimdiki insanların zihniyet bu mk. Bi dinle adam ne diyor ondan sonra fikrini söyle..
-
CEO bunu yazdı
- Bülent Arınç Hangi Partili ?
-AKP
- Ne diyorsa yanlış söylüyor, bunların yatacak yeri yok. (Ne söylediğini bile dinlemeden)
Şimdiki insanların zihniyet bu mk. Bi dinle adam ne diyor ondan sonra fikrini söyle..
+1 katılıyorum
-
student bunu yazdı
Yav arkadaş bi lafa bak bi de söyleyene ... Evet bu adamlar o anadolu insanının temsilediyor.. Çalıyolar ama namaz kılıyolar o halde sorun yok , tecavüz ediyolar ama müslümanlar o halde sorun sorun yok, ağzınd abesmle suratında sakal olan şeytan bile olsa bile bişe peşlerinden gidyorlar.. kurnazlar ya akılları sıra o yüzden donlarının ağı kurumuyor..
-
student bunu yazdı
Afrikadaki asyadaki amerikada avrupadaki insan değil o zaman amk.
Karısını çocuğunu bi adam arkadan yürüten zihniyet anca böyle olur.
Bir gün Florya İBB tesislerine sabah kahvaltısına git gör bakalım anadolu insanı kalmış mı ?
Benim anamda da nenemde de başörtüsü vardı ama 30-40 kişilik gruplarla hiç kahvaltıya gitmediler.
Bilmem anlatabildim mi ???