Ermenilerden Özür Diliyoruz Kampanyasına Karşı Bir Kampanyam Var Desteklerinizi Bekliyorum
-
gawath bunu yazdı:
-----------------------------
Sen şimdi bilinçli türk gencimisin?
evet hacı bilinçli bir Türk genci tabiki...böyle şeylerin olması bilinmesi güzel zira kimin ne mal olduğunu anlamış bulunmaktayız böylece zaten sevmezdim yavuz bingölü şimdi iyice sevmiyorum :)
-
@Kreston
ne alakası var butür şeyler yapımcılar bakımından önemlidir örneğin pana film mematinin sevgilisini canlandıran kadına dediki bu yaz bikiniyle görüntülenirsen diziden çıkarsın şimdi bu kadın dizide ağır abinin sevgilisi böyle şeler yapamaz ama gerçek hayatta yapabilir diemi düşünüyosun işte Pana Film Öyle düşünmüyor
-
Sen çatlak seslere bakma kardeş destekliyorum kampanyanı attım mailleri kolay gelsin...
-
bencede elle tutulabilir olan en güzel örnek senin verdiğin örnek.
bu adamlar bu topraklarda Türk milleti tarafından belli bir yerlere gelmişler sonrasında ise bu millete ihanet ediyorlar. Ne cdlerini kasetlerini almak lazım nede oynadıkları dizileri filmleri izlemek lazım.
-
Şimdi ben bir insanın düşüncesinden dolayı ekmeğiyle oynamayı kendime yakıştıramam,yakıştıran varsa buyursun mail atsın bu benim yaptığımada bilinçsiz türk gençliği deniyorsa bilginiz sizlere kalsın..
+ Ben hala bu olayın ne oldugunu anlayamadım bir sitede isimlerin yazması o isim sahiplerinin bunu savunduguna delil midir ? Bende açarım site senin adını yazarım bu seni vatan haini mi yapmalı ? Konuyu haberlerden falan hiç takip etmıyorum siz bu isimlerin bunu bizzat savundugunu gördünüz mü kameralar önünde falan ? Bilgilendirsin biri beni bu konuda.. -
Nikoteen bunu yazdı:
Şimdi ben bir insanın düşüncesinden dolayı ekmeğiyle oynamayı kendime yakıştıramam,yakıştıran varsa buyursun mail atsın bu benim yaptığımada bilinçsiz türk gençliği deniyorsa bilginiz sizlere kalsın..
+ Ben hala bu olayın ne oldugunu anlayamadım bir sitede isimlerin yazması o isim sahiplerinin bunu savunduguna delil midir ? Bende açarım site senin adını yazarım bu seni vatan haini mi yapmalı ? Konuyu haberlerden falan hiç takip etmıyorum siz bu isimlerin bunu bizzat savundugunu gördünüz mü kameralar önünde falan ? Bilgilendirsin biri beni bu konuda..
ece temelkuran a (gazeteci) ki sitede de ismi geçiyor haberturk de konuk olduğu bir programda neden özür dilediniz diye soruldu hatta neden soykırım geçen bir sözleşmeyi imzalandı dendi ve ardından ece temelkuran kendini savunmaya başladı.
Bence bu listenin doğruluğunu gösterir ki. sitede ismi yazılanlar sadece ünlü olup imzalayanlar. Onlarında internetten kampanyaya katıldığını sanmıyorum.(yüz yüze)
ece temelkuran aynı programda inaçsız olduğunu da açıkladı ve bu gerçekten beni ilgilendirmez kendi meselesi ama Ermenilerin bizim ninelerimizi dedelerimizi katlettiği bkz .hocali bir durumu savunmak Türklüğe yakışmaz bence.
En azından beni tv de temsil etmemesi lazım. -
Hımmm aslında ben söylediklerinze katılıyorum ama bu söyledikleriniz maalesef rejimle çelişiyor.Cumhuriyet rejimini destekleyen birisi bunları söyleyemez zira cumhuriyette demokrasi wardır.. Bilmem anlatabildim mi ? Şimdiye kadar bir kişi mi çıkmış tvye bunu desteklediğini itiraf eden ? Bir kişi işbirlikçi olabilir,10 kişide iş birlikçi olabilir.Ama senin dediğinde olabilir,adamlar imza attığı için inkâr edemiyorda olabilir.Her bi sik olabilir.. Bu durum Pınar Alruğ'un özel hayatı nedeniyle çocuklar duymasın adlı diziden cıkartılması gibi birşey.Ama sizler bence isimlere indiğiniz için olayı geniş açılı ele almıyorsunuz.Şimdi konusucam Cumhuriyet düşmanı olacam,sizin duymak istediklerinizi söyleyecem düşünen beyinler için aslında özünde yine cumhuriyet düşmanı olucam.
Şimdi sen bu dürzülerin( eğer gerçekten destekliyorlarsa),memleketinde elindeki işini alsan bu sefer türkler barbar olacak :) Zaten asırlardır bu çamurun izi çıkmadı.Bunları memlekette barındırsan sikişip çoğalcaklar kendi ideolojilerini yayacaklar,bu sefer iç savaş çıkacak.Doğduğum günden beri bu üleye lider olmak istemişimdir ama bazen öyle şeyler oluyor ki bu ülkeyi mükemmel bir şekilde yönetecek bir liderin olması imkansız diye düşünüyorum..
Netice : Yorumsuz.. -
haci bi ise yaramaz... sanmiyorum ama tepki büyüdükce ..belki geri adim atmalarini saglayabiliriz bende yolladim
edit:
bu arada nikoyla konusurken http://www.ozurbekliyorum.com böyle bi site de varmis onu ögrenmis olduk
-
Olm eğer bu adamların hepsi imzalarını onaylıyorsa alayını yakın gitsin amq.Yakın derken her türlü baskıyı yapın.Mahalle baskısından,protestolara kadar,kasetlerini almayın,kitaplarını okumayın,gazetelerine bakmayın,kanallarını izlemeyin.
Bu ne cesaret amq,bu adamlar neye kanıt olarak inanmış.Her horoz kendi çöplüğünde öter.Sen burda geliceksin Türkün ekmeğii yicek,suyunu içeceksin sonra türkleri soykırımla suçlıcaksın sikerler öyle demokrasiyi,bu olaya müsade etmek uzun süreçte iç savaş demektir.Şu listeye bir bakıcam alayını beynime kazıcam isimlerin.
-
Gönder Gitsin aq