Ertesi Gün Hapı İşe Yarıyor Mu?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
ajan1111 bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
kesin ve net çözüm yüzde 99.9 işe yarar 72 saat etkilidir.ilk 24 saat ıcerisinde kullanıldıgı zaman kesin etkisini gösterir.tecrübe sabittir.
-----------------------------büyüksün baba |:
bide daha önceden nie sölemediniz aq kız adet olana kadar neler çektik neler...
-----------------------------Dimi hele o döneme 3-5 gün kala adamın kıçından soğuk terler akar şerefsizim :D:D
-----------------------------sorma yaa :D belirti var icraat yok. kız diyo bide hamile kalma belirtileriyse diye sora çık işin içinden çıkabiliyosan :D
-
forum bu yaa:D
-
ajan1111 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
kesin ve net çözüm yüzde 99.9 işe yarar 72 saat etkilidir.ilk 24 saat ıcerisinde kullanıldıgı zaman kesin etkisini gösterir.tecrübe sabittir.
-----------------------------büyüksün baba |:
bide daha önceden nie sölemediniz aq kız adet olana kadar neler çektik neler...
-----------------------------Dimi hele o döneme 3-5 gün kala adamın kıçından soğuk terler akar şerefsizim :D:D
-----------------------------sorma yaa :D belirti var icraat yok. kız diyo bide hamile kalma belirtileriyse diye sora çık işin içinden çıkabiliyosan :D
-----------------------------bilader bide kadın forumlarında geziyosun bi anlatıyolar ben hamileyken bile 7 ay adet gördüm diye..
anam neler neler okudum
bide bunu yazan bi kişi değil 15-20 kişi olunca
ben 1 günde 5 kilo verdim şerefsizim :D:D:D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Erkek adam o tip haplarla uğraşmaz,
-----------------------------Ohannesburg :D:D
-
tahribat'ta amma çokmuş bu işin ustaları. :)
-
hocam bir de önceki gün hapı varmıs girmeden önce kullanıomus dogru mu =//
-
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------evet var
1 gün öncesi 2 gün öncesi 3 gün öncesi ...
ne zaman kullanıcağımı bilemedim kafana göre takıl hapı felan :D
hatta bi öncesi bi sonrası ortaya alevli bişiler yap da var :|
-
evvela hep diyorum %100 işe yarayan bir yöntem yok..
-Prezervatif kullnırsın delinir kayaar çıkar sakata gelirsin.. (tanığım yok ama bilinir bu)
-spiral taktırırsın bi sorun olur anaaa bakmışsın çocuk geliyo (yaşayan var gayet)
-ertesi gün hapına güvenirsin ha babam dersin.. İllaki tutacak diye birşey yok.. ilacın içinde de yazar ilk 24 saat alındığında etkilidir, süre geçtikçe etkinliği azalır vs diye.. Kaldı ki o sürede 72 saati geçmemeli.. Ayrıca uyarıda da dediği gibi "ilk 24 saat alınırsa etkilidir" yani kesin değildir.. Adamlar kesin emin olsa kendilerini kurtarmak için %1 pay koymazlar :) yani ertesi gün hapına da çok güvenmemek lazım tutmadımı tutmaz, sakata gelirsin..
-geri çekmeyi beceririm dersin, becerdiğinide sanırsın ama dşük bi ihtimalde olsa sen çekilmeden bayaa önce gelen zevk suyunda sperm vardır sakata gelirsin..
-doğum kontorl hapı kullanıyo zaten bi süredir dersin gaza gelirsin, o hapların etkisini yitireceği tutar skata gelirsin (tanık var :p )
-ertesi gün hapına ilave : o hapı kullanırsın, bayan kişi aldıktan sonra kusar ( ki mide bulantısı yapacağıda yazar ) gene sakata gelirsin.. tekrar almak gerekir çünkü.. e sürekli kullanmakta oldukça tehlikeli.. Adeti geciktirebilir iyice kıllanırsın, karın ağrısı mide bulantısı yapar kıza yazık, aşırı kanamaya sebep olabilir tehlikeli..
soruna direk cevap vericek olursak, genelde yarar ama bazen yaramayadabilir..
Tavsiyeme gelicek olursak, ertesi gün hapına güvenip yaşayacağın 1-2 saatlik zevk, içine kurt düşürecek olan "lan ya hap işe yaramazsa.. ya o şansta bizi bulursa.." gibi cümlelere ve ağlaya zırlaya adet gününü beklemeye değmez..
Koruyalım Korunalım.. Koruyup-Kollamayanları uyaralım.! -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Scabie bunu yazdı:
hee bi önce bi sonra bi sırasında derken verin hapı kızcağıza sora kızın hormonları bozulsun yamulsun vs sorun diil dimi :) :) -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Scabie bunu yazdı:
-----------------------------allah da seni güldürsün :D