Eşek Arılarından Nasıl Kurtulurum?
-
karbonat kokusundan bir cok haşarat bocek kacıyor.bir dene istersen
-
0x656e bunu yazdı
Yaş yaprak ve kuru yaprakkları karıştır ve bunu yak yani dumanı çıksın o arılar baygınlaşır hafif sonra istediğini yaparsın
Ayrıca bir arkadaş karbonat demiş ama sülfürü de deneyebilirsin hani çoğu hayvanı uzak tutar sülfür
-
Geçmiş olsun :D
-
slanger bunu yazdı
http://bengittim.blogspot.com.tr/2013/10/esek-arisi-mucadelesi-esek-arisina-sari.html koy balkona gir içeri hocam belki işe yarar böyle değişikli fikirler denemek istemiyosan ilaçlama şirketi vs. arayabilirsin heralde çünkü birilerinin balkona çıkması gerek :d
edit: ben google arattım arıcı mürid de vardır illaki
hocam bu düzeneğin aynısını hazırlayıp balkona koydum da tık yok :D
-
Serdarr bunu yazdı
aspiratörü çalıştır :P
aspiratörün borusu olduğu gibi dolu. aspiratör çekmiyor
-
DrKeworks bunu yazdı
Hocam genis metal bir kabin icerisinde surekli ates yak dumani yuvaya ulasacak sekilde. Gunde birkac kez bunu yap ve boyle bir iki hafta kadar devam et. Sonunda tum arilar yuvayi terk edecektir.
hocam bunu yapıyorum düzenli olarak fakat çıkıyorlar duman bitince geri geliyorlar
-
sansar55 bunu yazdı
karbonat kokusundan bir cok haşarat bocek kacıyor.bir dene istersen
hocam ka.masına kaçar ben ömrümde böyle arsız hayvanlar görmedim. kaçıyorlar geri geliyorlar
-
biraz önce ev arkadaşımla birer saç spreyi ve çakmak aldık elimize yaklaşık 50 arının mına koyduk. yuvalarını dağıttık şerefsizlerin. ama hala borunun içi dolu bir giriş kısmını yıktık
-
:D insan gibi konuş belki giderler :D
-
Bandito bunu yazdı
:D insan gibi konuş belki giderler :D
iyiydi bu :D