Eşek Arısı İçin İlac Önerisi
-
Bayernin mavi ambalajlı k-othrin fıs fıs bi ilacı vardı bende buradaki yorumlardan okumuştum.Evde hamamböceği falan vardı bıkmıştım
Kökünü kurutmayacağı canlı yok.Düşman akraba eş dost vs varsa gittiği geldiği yola sıkın akşamına cenazesini kaldırırsınız
Eczanelerde satılıyor
-
Eşşek arısında 3 kesin çözüm.
1. Mazot eğer yuva tespit edilmiş ve erişilebilir yerde ise yuvayı kase ile yada kova gibi birşey ile kapatırsan ve içine mazot koyarsan 30 sn içinde hepsi ölüp dökülecektir.
2. 1-2 tane evin etrafında varsa raid ile öldürebilirsin.
3. eğer evin çevresinde eşşek arısı yuvaları var fakat sen o yuvalara erişemiyor isen en etkilisi yapışkan tuzak
market atıkları karton kutuları alıyorsun düz olacak şekilde parçalayıp üstüne tibtrap zehirsiz fare yapışkanı sürüyorsun aralarına da en ucuz salamı parça parça koyuyorsun şöyle bir durum var yanlız eşşek arısı populasyonu çok yüksek ise hepsini çekecektir öldür öldür bitede bilir köylük yerdeysen bitmeyedebilir :)
-
tarzan bunu yazdı
Merhaba. Cam balkonun köşesinden giren bir eşek arısı dadandı. Muhtemelen cam balkonun tepe profiline yuva yaptı. Girdiği tarafı kapatsakta evimizde engelli olduğundan cami kullanamıyoruz. Ben çalıştığım için arıyı yakalayamadım bir türlü. Arı siyah iki boğumlu arılardan. Trendyol da ilaç firmalarına soru sordum arilar konusunda cevap vermediler.
Kothrine veya Raid bu arıya çözüm olur mu? Birde fare yapiskanina et koyup yakalananlar var. Bizim arı olup olmadığını anlayamayacağım için bu ikinci planda(etrafta çok yaban arısı var)
İlaç tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Hocam arı kovanın yeri çok kötü yalnız DDT atarsan isterse en dayanıklı canlı olsun sonu ölüm. Mesele ddt yi nasıl uygulayacaksın. Etrafını pet şişe ile çevirip içine ddt yi basma ihtimalin varsa bir gün sürmeden hepsi bu zalim hayattan kopup gidecektir.
-
3Dxsolid bunu yazdıtarzan bunu yazdı
Merhaba. Cam balkonun köşesinden giren bir eşek arısı dadandı. Muhtemelen cam balkonun tepe profiline yuva yaptı. Girdiği tarafı kapatsakta evimizde engelli olduğundan cami kullanamıyoruz. Ben çalıştığım için arıyı yakalayamadım bir türlü. Arı siyah iki boğumlu arılardan. Trendyol da ilaç firmalarına soru sordum arilar konusunda cevap vermediler.
Kothrine veya Raid bu arıya çözüm olur mu? Birde fare yapiskanina et koyup yakalananlar var. Bizim arı olup olmadığını anlayamayacağım için bu ikinci planda(etrafta çok yaban arısı var)
İlaç tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Hocam arı kovanın yeri çok kötü yalnız DDT atarsan isterse en dayanıklı canlı olsun sonu ölüm. Mesele ddt yi nasıl uygulayacaksın. Etrafını pet şişe ile çevirip içine ddt yi basma ihtimalin varsa bir gün sürmeden hepsi bu zalim hayattan kopup gidecektir.
ddt yasaklandı hocam çok ciddi sağlık sorunları oluşturabilir şu anda bulamaz fakat bulunsa bile kullanmasını tavsiye etmem hele birde engelli birey için daha ciddi sonuçları olabilir
o yüzden raid vb böcek öldürücüleri bolca sıkmak yeterli olur diye düşünüyorum
ben bi duvar arasında benzin döküp yakmıştım fakat evde uygulanamaz tabi
-
Hocalar bu Raid i girip çıktığı, ilerlediğini var saydığımız profile sıksam iş görür değil mi? Gelip, gittiğini göremiyorum. Bu şekilde de etkili olur mu?
-
tarzan bunu yazdı
Hocalar bu Raid i girip çıktığı, ilerlediğini var saydığımız profile sıksam iş görür değil mi? Gelip, gittiğini göremiyorum. Bu şekilde de etkili olur mu?
PROFİLİ MATKAP LA DEL SONRA RAİDİN UCUNA PİPET TAK SIK DELİĞİM İÇİNE SONRADA BAS SİLİKONU
-
Açık u profil hocam. Cam balkon profili. Camlar içinde sürgülü. Sadece girdiği yer belli. Neyse alayım sıkarım. Her yeri kapatırım artık olabildiğince
-
https://www.instagram.com/reel/DMYDWjCtcLE/
wordros tarafından 14/Ağu/25 19:05 tarihinde düzenlenmiştir -
1-) mazot spreyi (her türlü haşerede etkili)
2-) tavuk veya kıyma ve yağı bir kartonun üstüne koy kartonun üzerini sıçan yapışkanı ile kapla yeterli olur çoğunu yakalatmaya zaten. Kıyma veya tavuğu seyrek at ama
DrKill tarafından 15/Ağu/25 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocalar dün Raid sıktım. Fakat dün hiçbir hareket yoktu. Bugün bantları söktüm. Her deliğe baktım. Ama malesef hiçbir iz yok. Şuan gözlemliyoruz, ateşkes yaptım. Tekrar gelirlerse savaş yeniden başlar 🙃