Esir Patlatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bella_ciaa bunu yazdı:
    -----------------------------

evet kesinlikle saddam şimdi eminim o tv amblemindende belli oluor. videonun sonundada ondan bahsedior zaten saddam dior bu arda yukarda tv yerine tc yaızlmış düzeltirom..

saddam ne yaptıda bukadar kin duyuyon? kimsenin yapamadığı şeyi yaptı herif, ben şahsen saddamı son derece destekliyodum halada bi yanlışını görmüş 

değilim herifin. saddam gibi bi lider daha gelmez o milletin başına

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

peki yargıç hüküm vermeden infaz nerde görülmüş ahali aklınız alıyor mu?

varsa kuran-ı kerimde şurda geçiyo diyo gösterin bana.

bu başka dinlerden sokulmuş bi URAFEdir 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    bella_ciaa bunu yazdı:

evet kesinlikle saddam şimdi eminim o tv amblemindende belli oluor. videonun sonundada ondan bahsedior zaten saddam dior bu arda yukarda tv yerine tc yaızlmış düzeltirom..

saddam ne yaptıda bukadar kin duyuyon? kimsenin yapamadığı şeyi yaptı herif, ben şahsen saddamı son derece destekliyodum halada bi yanlışını görmüş 

o senin görüşün, bane ne ondan. bu demek oluyorki seni ve saddamı desteklemiorum.

halpcede binlerce isnanı enfalde 182 bin insanı öldüren ve milyonlarca insanı yersi yurtsuz aç sefil bırkan. isnanlra tecevüz eden kaçıran istediğini öldüren böle bi iliderimi seviorsun...

bilmem anlatabildim mi...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bella_ciaa bunu yazdı:
    bella_ciaa bunu yazdı:

o senin görüşün, bane ne ondan. bu demek oluyorki seni ve saddamı desteklemiorum.

halpcede binlerce isnanı enfalde 182 bin insanı öldüren ve milyonlarca insanı yersi yurtsuz aç sefil bırkan. isnanlra tecevüz eden kaçıran istediğini öldüren böle bi iliderimi seviorsun...

yahu herif durduk yere niye öldürsün okadar insanı? canı sıkıldıda ondanmı yaptı sanıyon? ölmeleri gerekiyodu öldüler.. ülkeye yararı olmayanı niye beslesin? e 

darbeyle geldiğine göre ülkede bi sıkı yönetimin olması şart, Türkiyede darbe olunca ölenlerin hepsi suçlumuydu yani? ayrıca kime tecavüz etmiş saddam? kim diyo öyle bişiyi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    bella_ciaa bunu yazdı:
    bella_ciaa bunu yazdı:

yahu herif durduk yere niye öldürsün okadar insanı? canı sıkıldıda ondanmı yaptı sanıyon? ölmeleri gerekiyodu öldüler.. ülkeye yararı olmayanı niye beslesin? e 

darbeyle geldiğine göre ülkede bi sıkı yönetimin olması şart, Türkiyede darbe olunca ölenlerin hepsi suçlumuydu yani? ayrıca kime tecavüz etmiş saddam? kim diyo öyle bişiyi?

anlaşıldı ,tmm kardeşim ne istersen o....  tartışmaya martışmaya gerek yok... sen haklısın :S hala saddam ne etmiş dior. kundaktaki bebleri analerı ihtiyarla öldrüdü. binlerce insanı köle gibi ezdi. hala ne yaptı dior.. al bu resim sana kapak olsun..... birdahada sana yorum yazmıorum. can sıkıntını giderecek başkasını bul .. ölmesi gereknler bunlar değil mi :S ?????

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    iyide meseleye bide şu açıdan bakarsan, burda suçlu olanlar kim? bu zibidilerin ailesi, annesi babası, peki saddam bu anne babaları infaz etti suçlarından dolayı, sonra nolcak? çocuklar kendilerine bakamayacaklarından ya açlıktan ölcek(bebekler) yada trdeki gibi ya gaspçı olcaklar yada hırsız, ülkenin başka işi gücü, derdi filan yok bide bunlarla uğraşcak... öldükleri iyi oldu, işin dini boyutundanda bakarsak, o çocuklar günahsız olarak öldü daha ne istiyolar amk, büyüyünce ne olacakları konusunda kimse garanti veremez ki...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

abi  ben bakamam böle şeylere kan tutar beni. beyinsiz herifler napıyolar öle.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

peki yargıç hüküm vermeden infaz nerde görülmüş ahali aklınız alıyor mu?

varsa kuran-ı kerimde şurda geçiyo diyo gösterin bana.

bu başka dinlerden sokulmuş bi URAFEdir 

ya hocam adam video vermiş sen diyon yok kabir azabı yok abidik gubidik git fetvanı diyanet işlerine bildir töbe töbe...

all this pain is an illusion...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek

Athzai_Khaine bunu yazdı

------------------

saddam ne yaptıda bukadar kin duyuyon? kimsenin yapamadığı şeyi yaptı herif, ben şahsen saddamı son derece destekliyodum halada bi yanlışını görmüş değilim herifin. saddam gibi bi lider daha gelmez o milletin başına

---------------------

yahu akşam akşam beni gülmekden öldürdün ya cafeye rezil oldum :=)

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı:

abi ben bakamam böle şeylere kan tutar beni. beyinsiz herifler napıyolar öle.

bak hocam kan yok, özet geçeyim
    1. kare üzerinde bombalı esirler var
    2. kare esirler yok duman var
    3. kare duman yok toprakta oyuk var
Toplam Hit: 7292 Toplam Mesaj: 55