Esir Patlatma
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------peki yargıç hüküm vermeden infaz nerde görülmüş ahali aklınız alıyor mu?
varsa kuran-ı kerimde şurda geçiyo diyo gösterin bana.
bu başka dinlerden sokulmuş bi URAFEdir
-----------------------------Birincisi konunun içine etmişsin
ikincisi Kabirde melekler gelir soru sorarlar biliyormusun onları.
-
1996 yılında Irak'ta gerçeklesen bir olay.
Yaptıran saddam hüseyin.
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
iyide meseleye bide şu açıdan bakarsan, burda suçlu olanlar kim? bu zibidilerin ailesi, annesi babası, peki saddam bu anne babaları infaz etti suçlarından dolayı, sonra nolcak? çocuklar kendilerine bakamayacaklarından ya açlıktan ölcek(bebekler) yada trdeki gibi ya gaspçı olcaklar yada hırsız, ülkenin başka işi gücü, derdi filan yok bide bunlarla uğraşcak... öldükleri iyi oldu, işin dini boyutundanda bakarsak, o çocuklar günahsız olarak öldü daha ne istiyolar amk, büyüyünce ne olacakları konusunda kimse garanti veremez ki...
-----------------------------Kardeşim Sen neden illede Cani bir kişiliği Savunur Halde Olmayı tercih ediyorsun, ben orasını anlayamıyorum, Annesi yada Babasına Zibidi diyorsun Seni Öldürse Böylesi ve Senin gibi birisi bir Forum Yorumunda Annesi babası zibidi derse nasıl karşılarsın, Milyonların bir kişi Rahat yaşasın diye yaşaması onu yad etmesi ve Tüm Vahşetlerini Onaylamasını Anlayamayan biri olarak ben Tasdik etmiyorum. Ayrıca Evine Ekmek Götüren Tarlada Çalışan Binlerce insana Zibidi diyemezsin, İşe yaramayan biri varsa Milyonların Sırtından Yediği Ekmeğe İhanet eden, Törür Estiren Devlet Yöneticileridir.
En Büyük Hırsız Uğursuz Bu insanların Sırtından Zengin hayat Süren Yöneticilerdir. Saddam Kim oluyorki Devlet Adamı Şahsiyeti Dışında Bu yerde yatan Ölülerden ayıran özelliği nedirki Onu savunuyorsun O Çocuklar Halepçedeki Toplu Zehirlenmede Öldüler Anlaşılan senin bundanda haberin yokki Annesiz Babasız kaldılarda Öldüler demektesin. Saddam O hareketinden Dolayı Lanetlendi Bunu anlayamıyormusun, Aynı Rezil Sonla Geberdi gitti. Yüce Adalet Yerini Buldu.
Çocukların Günahsızlığını neden ortaya atıyorsun, Onların Yaşam Hakkını Elinden Almaya Hakkı varmış gibi, Unutma O Saddam diye Savunduğun kişi Allah değildi ha, Bak Gördünmü Tüm Ailesini Oradakiler Gibi Kurutan Büyük Allah Nasıl Lanetlermiş ve O Allah Nasıl Nemrudu bir Sinekle Alt edermişte biz bazı Kullar hala İşimize Geldiği Gibi Düşünür ve Zındıkça yaşamaya Heves sarar devam ederiz Aynı yolda.
DipNot.. : Keşke Tüm İdamlar Böyle olsaydı, Sanırım bu adamlara Kıyak geçilmiş olsa gerek, Oldukça Hızlı Ölmeyi bu Vahşet Görüntüleri Sergiliyor. Evet bizim açımızdan Eshef verici bir Görüntü, ama inanın Diğer İdam Türlerinden Daha insancıl. Bu adamlar Kendilerinden istenen bilgileri verme Karşılığında Acısız bir Ölüm Sözü almışta Ölüme gitmişler gibide Görünüyorlar ayrıca. :) Hiç birinde Hüzün yok Farkettinizmi.
-
Konu başlığı hoş olmuş. Esir patlatma ne la? Teke zortlatmayı andırıyor sdfsdf
-
yav önceden böyle değildi buralar çiçekler açar, kuşlar öter, inekler otlardı. şimdi her konu ya siyasete ya dine çekiliyo nası valla bunu yapan arkadaşları tebrik ediyorum çok başarılılar ben esirleri patlatıyolar diyom konu kaymış o kabir azabı diyo helal olsun.
-
way a.q
-
Karıcım akşama yemekte ne var ?
Pilavlı esir patlatma yanında salata ile cacık
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Karıcım akşama yemekte ne var ?
Pilavlı esir patlatma yanında salata ile cacık
-----------------------------hafta sonu ne yapıyosun _?
bu hafta sonu arkadaşlarla esir patlatacaz
töbe töbe :S
mısır mı patlatıyon :S
-
bu ne bolee ööögggg
-
beyler olay 80li yılların sonunda ırakta gerçekleşiyor.bu adamlar ırak- iran savaşında ajanlıkla suçlanıyorlar ve infaz ediliyorlar