Eski Premium SUV
-
off road tarzında düşünürsen haberleşelim. tanıdığım iyi bir usta ya yönlendiririm seni.
-
al bi toyota hilux ya da VW Amarok, keyfine bak
-
Efendim
pajero 3.2 did
Land cruiser 4.7 (prado değil)
Bulabilirseniz nissan patrol 4.2 dizel
Nissan murano 2.5 V6 benzin
Jeep grandcheroke 5.2 benzin limited
bide hernekadar suv olmasada t5 kasa multivan benzinli 4*4 vw. Uzunluk ve yükseklik olarak suv boyutundadır
tamamen keyif sıralamasıdır
trooper tarafından 29/Haz/26 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
düzgün bir xtrail bul yada rav4
mümkünse 2015 üstü
bin rahat rahat , gidipte eski range dir mersodur vb bişi bakarsan sen değil araba sana biner.
satayım 2020 rav4 özel sipariş 53bin kmde beyaz renk siyah detaylarıyla xsport pack olması lazım 3,5m hayırlı olsun
-
Land cruser
-
teknik bilgiden bi haberim ama jeep - grand cherokee'ler inanılmaz güzel geliyor.
Yanından geçince heybeti, sesi, yolu titretmesi..;
anlayamazsınız.. :( -
Motor mekanik elimden gelir diyorsan Toyota al anlamam ustam var o bakacak dersen sen bilirsin ben olsam Toyota dan şaşmazdım
-
suzuki ama 2.el yavaş .
-
kaid bunu yazdı
Herkese merhabalar. Sayın müridler mürideler elimde 1 milyon civarı duran bir para var. Bu parayla eski ama premium bir suv almak istiyorum. Evet galeri işi yapıyorum ama bir tane bile suv alıp satmadım sevmemde zaten. Eski mercedeslerle uğraştım hep, w140 kasadan tutun w124 ardından w126 w211 w221 gibi çeşitli mercedeslere bindim ve severek bindim, hepsine ayrı ayrı aşığımdır. Lakin artık gerek canım ülkemin güzel yolları olsun gerekse artık yere yakın oturmak istemediğimden suv binmek istiyorum. Yeni model peugeot önerisi falan olmasın lütfen hiç sevmem. Suv diyorsam gerçek bir suv arıyorum q7 gibi veya mercedes ml serisi gibi hatta navigator gibi. Lakin bu eski suv ne kadar masraf açar hangi suv bütçem dahilindedir hangisi beni çok fazla üzmeden sinir hastası etmeden konfor sunabilir bilmiyorum. Bilenler var ise yorumlarını hevesle bekliyorum. Teşekkürler herkese.
grand cherokee tavsiye ederim bakımlı bir chrokee belki yakar ama asla seni yolda bırakmaz günümüz suvlarınada taş basar
tavsiyem 3.0 crd motor olanını alman çünkü mercedes motoru ;)
temiz bulamam diyorsan temizlik garantisi verebileceğim bir araçta hali hazırda mevcut ki bu araçlardan bizde 2 tane var
-
bütçen biraz daha fazla olsaydı bi arkadaşta lincoln vardı satmayı düşünüyor 1.5 civarlarına sanırım şundan
mataramasuko tarafından 29/Haz/26 22:15 tarihinde düzenlenmiştir