folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Ülkücüden Şok İddia, AKP Polisle Ordu Kuruyor

Eski Ülkücüden Şok İddia, AKP Polisle Ordu Kuruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Eski%20ülkücüden%20şok%20iddia
    Eski ülkücüden şok iddia

68 kuşağının sağ ve sol liderleri katıldıkları televizyon prorogaramında AKP'yi orduya karşı organize olmakla suçladı.
    Ceviz Kabuğu'nda 68 kuşağının birbirine karşı olan iki lideri inanılmaz iddialar ortaya attılar.

AKP polisle ordu kuruyor

Hükümetin güç denemesi yaptığını ileri süren İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Nihat Çetinkaya ile Dev-Genç eski Başkanı Atilla Sarp'ın katıldığı programda, 1 Mayıs olayları, 68 Kuşağı, 12 Mart Muhtırası ve idamlar tartışıldı

Polisler korunuyor

Gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Ceviz Kabuğu'nun ilk bölümünde Taksim'deki 1 Mayıs olayları değerlendirildi. Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Nihat Çetinkaya, "Hükümet bu yıl 1 Mayıs'ta polisle bir güç denemesi yaptı" diyerek ilginç bir iddia ortaya attı. Çetinkaya, "Hükümet ordu cenahından kendilerine gelebilecek bir harekete karşılık ikinci bir orduyu organize ediyor olabilir. Görünen şeylerle değerlendirme yapmaktan imtina ediyorum her şeyin bir arka planı var." Nihat Çetinkaya'nın bu görüşlerine ve Eski Dev-Genç Başkanı Atilla Sarp da destek verdi. Çetinkaya'nın söylediklerinin yabana atılmaması gerektiğini söyleyen Atilla Sarp, Demokrat Parti döneminde ve Turgut Özal döneminde de "polisin gücünü artırıp askerin gücünü azaltma" gibi uygulamaların yaşandığını hatırlatarak "Yapılan operasyonlarda hedefte hep generaller, askerler var. Polisler ise koruma altında" dedi.

68 olayları

Nihat Çetinkaya, 68 olayları için de, "Kullanıldık demek istemiyorum ama etkilenerek yönlendirildik" dedi. Cevizoğlu'nun "40 yıl sonra 68 Kuşağı hakkında gençlere hangi öğüdü vereceksiniz? Çıkardığınız sonuç nedir?" sorusuna ise Atilla Sarp şöyle cevap verdi: "Gençler marjinallikten, etnik-mezhep tuzağına düşmekten, gerçek tarihi Mustafa Kemal gibi ulusal liderinin etrafında birleşerek kurtulabilirler. Bizler 40 yıl önce tek bir ilaçla kurtuluşu bulamadık. Kimse de bulamayacak. Kurtuluş Mustafa Kemal'de."

Arınç Siyasalı bastı

Sarp, AKP'nin eski Meclis Başkanı Bülent Arınç hakkında da ilginç bir bilgi vererek, "İlk kez burada açıklıyorum. Benim hemşehrim, Manisalı Bülent Arınç, 68 döneminde Siyasal'daki bir konferansı basarak olaylar çıkarmıştı" dedi.

Türkiye'deki sol 68'i Pentagon mu idare etti?

Nihat Çetinkaya, Azebaycan Devlet Bakanları'ndan Elçibey'e yaptığı danışmanlık sırasında önemli bir açıklamasına tanık olduğunu belirtti ve şok edici bir açıklama yaptı. Çetinkaya, "Elçibey, KGB generallerinden birinin kendisine Türkiye'deki solu Amerikalıların, Pentagon'un idare ettiğini söylediğini söyledi" dedi. Cevizoğlu, bunun çok önemli bir iddia olduğunu ve Sarp'ın buna bir cevabı olup olmadığını sordu. Atilla Sarp ise, bu iddiayı reddetmedi ve şunları söyledi: "ABD üniversitelerinde Maoculuğu öğrenip gelenler vardı. Şimdi Tayyip Bey'e (Erdoğan) danışmanlık yapıyorlar."

Canlı yayında kavga

Çetinkaya, Turgut Özal'ın Cumhurbaşkanı olduğu yıllarda Köşk'te bir görüşmede şu sözleri bizzat onun ağzından duyduğunu ileri sürdü: "Bu Cumhuriyetin getirdiği işlemeyen ilke, laiklik, devrim gibi safsataları silip atacağız ve Türkiye'de Osmanlıyı uygulayacağız." Ahmet Özal, Çetinkaya'dan Turgut Özal'ın Çankaya Köşkü'nde 3-4 Ocak 1993'te söylediğini savunduğu bu sözlerini ispatlamasını istedi ve "İspatlayamazsanız yalancısınız. Siz şerefsizsiniz" dedi.

Şahit var!

Çetinkaya ise "Şerefsiz sizsiniz. Size bunu ispatlama zorunluluğum yoktur. Bu konuşmada ben, Turgut Özal ve Celal Adan vardı. İddia değil kulaklarımla duyduğum bir şeyi söylüyorum" şeklinde karşılık verdi. Küfürleşmeler üzerine Cevizoğlu müdahale ederek, konuşmacıların devam etmelerini engelledi ve, "Ortada bir doğru varsa bunun kanıtlanması gerekir. Bu da iddia sahibine düşer. Sayın Çetinkaya tanık da var diyorsa yapacak bir şey olmadığını söyledi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

Çetinkaya ise "Şerefsiz sizsiniz. Size bunu ispatlama zorunluluğum yoktur. Bu konuşmada ben, Turgut Özal ve Celal Adan vardı. İddia değil kulaklarımla duyduğum bir şeyi söylüyorum" şeklinde karşılık verdi. Küfürleşmeler üzerine Cevizoğlu müdahale ederek, konuşmacıların devam etmelerini engelledi ve, "Ortada bir doğru varsa bunun kanıtlanması gerekir. Bu da iddia sahibine düşer. Sayın Çetinkaya tanık da var diyorsa yapacak bir şey olmadığını söyledi.
    -----------------------------

herkes bişi sallıyor dayanağı yokk.. palavra palavra!!!

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Gülen cemaatine mensup polis memurlarının sayısının ve nüfuzunun hiç azımsanmayacak çoklukta olduğu daha önce defalarca kulağıma gelmişti, en son bir kaç ay önce basına da "çürütülmüş bir iddia" olarak yansısa dahi yansıdı sonuçta :) AKP ve Gülen cemattinin de birbirlerine olan arka planda ki samimiyetini ve yakınlığını da göz önünde bulundurursak, bu hiç de uzak bir ihtimal değil. Nitekim bu düşünce, yani bir güç oluşturuluyor olması düşüncesi benim daha önce de aklımdan geçmişti. AKP bu kadar şeyi yaptıktan sonra neden böyle bir işe de girişmesin demiştim kendi kendime. 

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Gülen cemaatine mensup polis memurlarının sayısının ve nüfuzunun hiç azımsanmayacak çoklukta olduğu daha önce defalarca kulağıma gelmişti, en son bir kaç ay önce basına da "çürütülmüş bir iddia" olarak yansısa dahi yansıdı sonuçta :) AKP ve Gülen cemattinin de birbirlerine olan arka planda ki samimiyetini ve yakınlığını da göz önünde bulundurursak, bu hiç de uzak bir ihtimal değil. Nitekim bu düşünce, yani bir güç oluşturuluyor olması düşüncesi benim daha önce de aklımdan geçmişti. AKP bu kadar şeyi yaptıktan sonra neden böyle bir işe de girişmesin demiştim kendi kendime.

polis karakollarına sabaha karşı hep zaman gazetesi gelir. polislerin hepsi nurcuydu karakoldaki 

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bence polisliği komple kaldırmaları lazım. geçmişte bir çok kurum çiftbaşlılık yaratıyr diye kaldırıldı. polis - asker bu çift baş değilde nedir ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

olum vaya harbi zır cahilsiniz ya bir bişi salluıyo yemen yamaları yapıştrıyosunuz ya ne alaka kommik olmayın y: )off akp polisle ordu kuruyo ahahahaa:D  cahil bir milletiz çok rahat kandrılabiliriz şekil a devamı gelecek D

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:

polis karakollarına sabaha karşı hep zaman gazetesi gelir. polislerin hepsi nurcuydu karakoldaki 

Eskiden ihlasçılar dolaşıp duruyodu şube müdürlüklerinde :|

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    böyle bir şeyin olması mümkün değil inandırıcı gelmedi ama hadi var diyelim orduya karşı bi oluşum sıkar biraz gülerim sadece sinek gibi ezer ordumuz o oluşumu

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    polise ordu kurmasına gerek yok bence zaten bi çok polisimiz onları destekliyor...

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

pesimist_98 bunu yazdı:
    polise ordu kurmasına gerek yok bence zaten bi çok polisimiz onları destekliyor...

Ordudan kasıt bir olusum içinde örgüt degil.Kastedilen zihniyet yanlılarının polis olması kolaylastırılarak dolaylı yoldan bir kurum yaratmak. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Kimin eli kimin cebinde.Ki Ülkücüyle AKP alakası kuramadım bunları söyleyebılebılcek kadar.:S

Kafam oldu galiba:|
Toplam Hit: 1889 Toplam Mesaj: 14