Eskişehir'de 8 Mbps, Akk'sız, Taahhütsüz 40 TL'ye Feniks İnternet Hk.
-
PanxeR bunu yazdı
adsl ve eve kadar fiber yatırımı yapmak yerine çok daha ucuza airfiber yatırımı yapılabilir ama inatla kablosuza yatırım yerine kablolu internet için uğraşılıyor sonra ne oluyo manisa halkı rahatsız olmuş fiber döşeniyor diye
Manisa'daki olay farklı. İnternet firması gidip adamların elektrik kablosunu koparmış. Kazıyı yapan personelin suçu.
-
güvenilir gelmedi bana.
-
1. Seçenek öğrenci memleketi Eskişehir için kaçmaz fırsat . Tabi firma at hırsızı değilse .
-
samaccc bunu yazdı
1. Seçenek öğrenci memleketi Eskişehir için kaçmaz fırsat . Tabi firma at hırsızı değilse .
2014'ten beri bu işi yaptıklarını söylüyorlar.
-
Kocaeli'nde de TEPENET var kullananlar memnun fakat kötü havadan bazen etkileniyormuş. ( Kullanmadığım için başkalarından duyduğumu söylüyorum.)
-
Turkcell 2017'de bu sistemi tüm Türkiye'de sunacakmış. 4G sim kartlı modemi alıp eve koyuyorsunuz wifi ile tüm cihazlar internete çıkıyor. İnternet kablolu internet gibi sınırsız olacakmış. Ha fiyat konusunu bilmem ama uygun olursa çoğu kişi geçer ona eminim.
-
2011 yılından beri bu tür link aktarımları kablosuz teknolojiler vs. uğraşırım bu firmalar ülkenin bi çok yerinde hizmet veriyorlar şunu baştan söyleyim hava şartlarından etkilenmiyor olayı biraz atarlı olmuş sonuçta havayı kullanıyor ve bu durumlarda sinyal girişimlerine ve kötü hava koşullarından nasibini alacaktır kullandığı ürünler bildiğimiz kullandığımız ürünler koruma önlemi alsalar bizimde haberimiz olurdu bu cihazlarda bu gibi durumlarda sorunlarla karşılaşırsınız ama yoklukta işinizi görecek alternatif çözümdür.
-
onbasi_yamtar bunu yazdı
2011 yılından beri bu tür link aktarımları kablosuz teknolojiler vs. uğraşırım bu firmalar ülkenin bi çok yerinde hizmet veriyorlar şunu baştan söyleyim hava şartlarından etkilenmiyor olayı biraz atarlı olmuş sonuçta havayı kullanıyor ve bu durumlarda sinyal girişimlerine ve kötü hava koşullarından nasibini alacaktır kullandığı ürünler bildiğimiz kullandığımız ürünler koruma önlemi alsalar bizimde haberimiz olurdu bu cihazlarda bu gibi durumlarda sorunlarla karşılaşırsınız ama yoklukta işinizi görecek alternatif çözümdür.
Hocam basit wifi cihazlarinda (2.4ghz) soylediginde haklisin sonuna kadar katiliyorum. ancak 5ghz lerde durum biraz daha farkli agir bi firtina cikmadigi surecek cok fazla etkilenme yapmiyor 3 km de guvenlik kamerasi icin veri atimi yaptik yagmur camur dinlemiyor ancak cihazlar iyi olmasi gerekiyor. dipnot baz istasyonlarida birbirleriyle haberlesmeyi kablosuz yapiyorlar
-
ayhun bunu yazdıonbasi_yamtar bunu yazdı
Hocam basit wifi cihazlarinda (2.4ghz) soylediginde haklisin sonuna kadar katiliyorum. ancak 5ghz lerde durum biraz daha farkli agir bi firtina cikmadigi surecek cok fazla etkilenme yapmiyor 3 km de guvenlik kamerasi icin veri atimi yaptik yagmur camur dinlemiyor ancak cihazlar iyi olmasi gerekiyor. dipnot baz istasyonlarida birbirleriyle haberlesmeyi kablosuz yapiyorlar
Bölgedeki turkcell baz istasyonlarının bakımlarını yapıyorum. Aynı zamanda internet işiyle de uğraşıyoruz, 5 ghz kar yağmadığı sürece aman aman etkilenmez. Bazı kurumsal müşterilerimize baz istasyonundan 24 ghz ile basıyoruz. P2P(point to point) herangi bir sıkıntı yaşamadık şuan :)
-
ZaZu bunu yazdı
Yeni görüyorum. Bana anlık download hızı 1mbps verseler yeter :D
Dükkanlarında falan denemek lazım kullanan hiç duymadım eskişehirde
Ön yargılı davranmak istemem ama iş yerine bakarsak pek kurumsal degil :)
Her anlamda merdiven altı bi şirket :))