folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eskişehir'de 8 Mbps, Akk'sız, Taahhütsüz 40 TL'ye Feniks İnternet Hk.

Eskişehir'de 8 Mbps, Akk'sız, Taahhütsüz 40 TL'ye Feniks İnternet Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

adsl ve eve kadar fiber yatırımı yapmak yerine çok daha ucuza airfiber yatırımı yapılabilir ama inatla kablosuza yatırım yerine kablolu internet için uğraşılıyor sonra ne oluyo manisa halkı rahatsız olmuş fiber döşeniyor diye

Manisa'daki olay farklı. İnternet firması gidip adamların elektrik kablosunu koparmış. Kazıyı yapan personelin suçu. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

güvenilir gelmedi bana.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

1. Seçenek öğrenci memleketi Eskişehir için kaçmaz fırsat . Tabi firma at hırsızı değilse .

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

1. Seçenek öğrenci memleketi Eskişehir için kaçmaz fırsat . Tabi firma at hırsızı değilse .

2014'ten beri bu işi yaptıklarını söylüyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek

Kocaeli'nde de TEPENET var kullananlar memnun fakat kötü havadan bazen etkileniyormuş. ( Kullanmadığım için başkalarından duyduğumu söylüyorum.)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell 2017'de bu sistemi tüm Türkiye'de sunacakmış. 4G sim kartlı modemi alıp eve koyuyorsunuz wifi ile tüm cihazlar internete çıkıyor. İnternet kablolu internet gibi sınırsız olacakmış. Ha fiyat konusunu bilmem ama uygun olursa çoğu kişi geçer ona eminim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

2011 yılından beri bu tür link aktarımları kablosuz teknolojiler vs. uğraşırım  bu firmalar ülkenin bi çok yerinde hizmet veriyorlar  şunu baştan söyleyim hava şartlarından etkilenmiyor olayı biraz atarlı olmuş  sonuçta havayı kullanıyor  ve bu durumlarda  sinyal girişimlerine  ve kötü hava koşullarından nasibini alacaktır kullandığı  ürünler  bildiğimiz kullandığımız ürünler  koruma önlemi alsalar bizimde haberimiz olurdu  bu cihazlarda bu gibi durumlarda sorunlarla karşılaşırsınız  ama  yoklukta  işinizi görecek alternatif çözümdür. 

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    onbasi_yamtar bunu yazdı

2011 yılından beri bu tür link aktarımları kablosuz teknolojiler vs. uğraşırım  bu firmalar ülkenin bi çok yerinde hizmet veriyorlar  şunu baştan söyleyim hava şartlarından etkilenmiyor olayı biraz atarlı olmuş  sonuçta havayı kullanıyor  ve bu durumlarda  sinyal girişimlerine  ve kötü hava koşullarından nasibini alacaktır kullandığı  ürünler  bildiğimiz kullandığımız ürünler  koruma önlemi alsalar bizimde haberimiz olurdu  bu cihazlarda bu gibi durumlarda sorunlarla karşılaşırsınız  ama  yoklukta  işinizi görecek alternatif çözümdür. 

Hocam basit wifi cihazlarinda (2.4ghz) soylediginde haklisin sonuna kadar katiliyorum. ancak 5ghz lerde durum biraz daha farkli agir bi firtina cikmadigi surecek cok fazla etkilenme yapmiyor 3 km de guvenlik kamerasi icin veri atimi yaptik yagmur camur dinlemiyor ancak cihazlar iyi olmasi gerekiyor. dipnot baz istasyonlarida birbirleriyle haberlesmeyi kablosuz yapiyorlar

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    onbasi_yamtar bunu yazdı

Hocam basit wifi cihazlarinda (2.4ghz) soylediginde haklisin sonuna kadar katiliyorum. ancak 5ghz lerde durum biraz daha farkli agir bi firtina cikmadigi surecek cok fazla etkilenme yapmiyor 3 km de guvenlik kamerasi icin veri atimi yaptik yagmur camur dinlemiyor ancak cihazlar iyi olmasi gerekiyor. dipnot baz istasyonlarida birbirleriyle haberlesmeyi kablosuz yapiyorlar

Bölgedeki turkcell baz istasyonlarının bakımlarını yapıyorum. Aynı zamanda internet işiyle de uğraşıyoruz, 5 ghz kar yağmadığı sürece aman aman etkilenmez. Bazı kurumsal müşterilerimize baz istasyonundan 24 ghz ile basıyoruz. P2P(point to point) herangi bir sıkıntı yaşamadık şuan :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

Yeni görüyorum. Bana anlık download hızı 1mbps verseler yeter :D 

Dükkanlarında falan denemek lazım kullanan hiç duymadım eskişehirde

1

Ön yargılı davranmak istemem ama iş yerine bakarsak pek kurumsal degil :)

Her anlamda merdiven altı bi şirket :))

xxx
Toplam Hit: 4420 Toplam Mesaj: 31
internet akksız taahhütsüz