folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Neden Yapılır?



Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Neden Yapılır?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

    Hocam 8 yıl önce bosch almıştık Buzdolabı. Buzluk soğutmadı, Servis'i çağırdık. Direkt abi tutanak tutuyorum Tamir Edilemez diye, sizi arayıp teklif yaparlar dedi.

    Ben, ya tamir et işte bi sürü sokma^^` bize dedim., yapılabilecek bir şey yok, dedi.

    2 gün sonra aradı bosch. 4k istedi bi modele, net'e baktım 7.5k.

    Ya da siteden model beğenin, bize iletin, teklif edelim dediler.

    3 model belirledim 6k,  5k,  4.5k fiyatlı.

    ikisi yokmuş, 4.5k lık olana 1k yollayın alın dedi :D emin misin dedim evet dedi. 1k havale ettim, 8. Gün gelip servis kurdu, eskiyi götürdü.

    dedim aga bu napılıyo? abi dedi edirne'de fabrika var, oraya depoya yolluyoz, orda teste girip Ar-Ge  için Yurtdışına gidiyo dedi.

    4.5k lık dolabı 1k'ya aldım 3 yıl Garanti, 220 lira daha verip 5 yıla çıkardım. çok iyi oldu :D

    VayAlüminyum.. bu nedir arkadaş.

    sonra bu Bosch marka'sına  bağlılık olmasın, imkânı var mı..

     

    şunu merâk ettim, @SiyahBereli mi ne söylemişti, bu Bosch markası'nın bir Yerli üretimi bir de Yurtdışı üretimi satılıyormuş Tr'de, bilgin var Bozulan ve Yeni gelen buzdolabları Yerli mi yabancı mı?


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 22
eskiyigetir