folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Etkili Ucuz Isınma Yöntemi

Etkili Ucuz Isınma Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

https://amzn.asia/d/eFD7gAh

Dış ortam 5-10 derece arasındayken ılık, 10-21 derece arasındayken ise bayağı sıcak hissettiriyor insana bu ürün.

Sanıyorum AliExpress'ten söyleyebiliyorsunuz. Kıyafetin içine köşeden ince bir çengelli iğneyle köşesinden tutturuyorum iç aksama değmeden.

Ufak mufak ama koca ortamı ısıtmaktan çok daha verimli ve ucuz oluyor. Powerbanki da cebe atıyorsunuz mis gibi sıcak tutuyor.

Paylaşayım dedim, varsa sizin de böyle taktikleriniz duymak isterim; iyi forumlar.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Odayı ısıtmaktansa izole edilmiş kıyafetin içini ısıtmak daha iyi bir fikir fakat benim endişelerim olurdu kullanırken. Usb den beslendiği için 5V düşük gerilimde olsa elektrik geçtiği rezistansı bulunduğu bir düzeneği vücuduma kolay kolay sarmam. Ne kadar dikkat edrsen et bir aksilik olabilir. Kablolar geçiyor. Zamanında elektrikli battaniye ile kötü bir tecrübem olmuştu.

Böyle bir şey alınacaksa kaliteli bir şey alınmalı. Başka tavsiye olarak uyurken kesinlikle kullanmayın.

https://www.tahribat.com/forum/kis-geliyor-evi-ekonomik-isinma-yontemleri-254038#msg3293384

Zamanında şöyle bir konuya denk gelmiştim. Burada mum sobası diye bir şey duymuştum ilk. Konuya dönen olmadı ama bu kadar etkisi var mıdır bilemem. 

Paylaşımın için teşekkürler +rep +holosko +artı.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/kiwi-kht-8457-7-dilim-1500-w-yagli-radyator-pm-HBC000075P7L5

Şu Kral şey,  20 m2 odayı ısıtıyor hocam hakikaten beklenmeyecek bir şey ama. Çok Sert kış günleri harici gayet yeterli oluyor. ( Günde 15 - 18 saat yansa TR için +400 TL biniyordu elektrik faturasına aylık aşağı yukarı. )

Dilenirse Amazon da farklı markalar max. 1000 watt olanı var yine 2 kademe'de aç kapalısı. @yolbulucu kuşlarının olduğu odayı ısıtıyordu 1000'lik ile. Ama onun kuş odası maks. 10 15 m2 idi sanırım. Benim de evcil hayvanlar ve akvaryum'um oldugundan ona sormuştum da 2 sene evvel.

LaNCeLoT tarafından 12/Eki/25 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek

açıklamanın değil direkt başlığın cevabı: "ısı pompası"

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/kiwi-kht-8457-7-dilim-1500-w-yagli-radyator-pm-HBC000075P7L5

Şu Kral şey,  20 m2 odayı ısıtıyor hocam hakikaten beklenmeyecek bir şey ama. Çok Sert kış günleri harici gayet yeterli oluyor. ( Günde 15 - 18 saat yansa TR için +400 TL biniyordu elektrik faturasına aylık aşağı yukarı. )

Dilenirse Amazon da farklı markalar max. 1000 watt olanı var yine 2 kademe'de aç kapalısı. @yolbulucu kuşlarının olduğu odayı ısıtıyordu 1000'lik ile. Ama onun kuş odası maks. 10 15 m2 idi sanırım. Benim de evcil hayvanlar ve akvaryum'um oldugundan ona sormuştum da 2 sene evvel.

Doğalgaz yetişmeyince Yağlı radyatör aldım bende 3 tane. Altus 2300 W üstelik termostatlı.. Şu sıra mesela 1. kademede yani 1000 W olarak açıyoruz gayet yeterli oluyor. Odalar 10 - 12 m2

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Günde kaç saat açılıyor, ay sonu faturaya ne kadar yansıyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

otusbir en ekonomik olanı

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Elektrik kw fiyati suanda evler icin 2,60 sanırım. 

Bu alet 1.5 kw, 10 saat çalışsa günde 15kw, 15x30=450kw ayda.

450x2,60= 1.170 TL aylık ekstra yansır.

Ama soyle bir durumda var, yıllık 5.000 kw yı geçersen fatura x2 gibi bir şey oluyordu.

Yani 5.000 geçersen aylık 2.340 TL biner ekstra ki bu şekilde gecersin zaten. 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

Ama soyle bir durumda var, yıllık 5.000 kw yı geçersen fatura x2 gibi bir şey oluyordu.

Bizim aleti mi hesapladın?  Yağlı Radyatör?

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Metanet bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

Bizim aleti mi hesapladın?  Yağlı Radyatör?

1500W olan o evet.

Benim attığım alet 50-60W falan çekiyor. Başta kendini anca ısıtıyor diyorsunuz ama mesela ceketin içine kondu mu, hem biz 36.5 derece yayıyoruz hem bu alet 40-50 derece yayıyor. Bayağı ısıtıyor. Öyle uzun uzun çalıştırmak gerekmiyor.

Ama riskli tabii içinde ısınan tel var sonuçta.

https://www.mycaseshop.jp/ink67011

Daha güvenli olan ve daha hızlı ısınan şöyle bir ürün var ama hem pahalı hem de nakliyesi mümkün değil :(

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
Toplam Hit: 2126 Toplam Mesaj: 22
ekonomi kış ankara van dağlar erzurum isınmak ayaz ucuz sıcaklık