Ev İçi Kamera Tavsiyesi?
-
the_ilkay bunu yazdı
https://www.mi.com/tr/product-list/home-security/security-cameras/
Ben Xiaomi kameralardan kullanıyorum. İki tane var. İç ve dış modelleri. Akıllı senaryolar vs. kurabiliyorsun.
Cloud desteği var. İki kameranın görüntülerini bulutta 30 güne kadar saklıyor; ~200 TL abonelik ödüyorum. yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim
anlık hareket yakaladığında kısa videolar alıyor. önceden bunları uygulamada izleyebiliyordum ama artık izleyemiyorum benzeri bir sorun yaşadın mı yazılımında?
-
bunlarda en iyi xiaomi değil mi ya ?
alzeihmer hastası olan anneannem için kullanıyoruz evin 5 odasına da koyduk gayet iyi verim alıyoruz.
belki kendi evime de girişe koyarım diye düşünüyordum ama hangisi en iyis bunların ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
alzeihmer hastası olan anneannem için kullanıyoruz evin 5 odasına da koyduk gayet iyi verim alıyoruz.
belki kendi evime de girişe koyarım diye düşünüyordum ama hangisi en iyis bunların ?
hocam valla en iyisi hangisi bilmem de hepsi buluta bağlanıyor beni kıllandırıyor illa güvenlik zaafiyeti. ev için şu sıralar alıp bulut bağlantısını iptal edip kullanmayı düşünüyorum bir raspberryi sunucu yapıp tailscale ile uzaktan izlemeyi planlıyorum. en güvenli bu geliyor bana port açmadan sabit ip olmadan.
iş yerimde tplink tapoları kullanıyorum onlar güzel mesela araç varlığı insan varlığı veya genel olarak hareketi algılıyor. en azından zaten ağ ürünleri yapan bir firmanın ürünü olduğu için ağ güvenliği konusunda daha tecrübeli olduklarını varsayıyorum.
Bonibon tarafından 28/Mar/26 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Bonibon bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hocam valla en iyisi hangisi bilmem de hepsi buluta bağlanıyor beni kıllandırıyor illa güvenlik zaafiyeti. ev için şu sıralar alıp bulut bağlantısını iptal edip kullanmayı düşünüyorum bir raspberryi sunucu yapıp tailscale ile uzaktan izlemeyi planlıyorum. en güvenli bu geliyor bana port açmadan sabit ip olmadan.
iş yerimde tplink tapoları kullanıyorum onlar güzel mesela araç varlığı insan varlığı veya genel olarak hareketi algılıyor. en azından zaten ağ ürünleri yapan bir firmanın ürünü olduğu için ağ güvenliği konusunda daha tecrübeli olduklarını varsayıyorum.
kime sorsam tp link tapo için güvenli değil dedi ama bilemedim şimdi
-
Ya bende de Xiaomi mi security Home seti var ilk seri gateway bozuldu galiba kullanamıyorum. Bu yapılır mı kaldır at yenisini al mı anlamadım
-
mi 360 kulanıyorum memnunum
-
ben kendi evimde xiaomi kullanıyorum hareket hassasiyeti ve gece gündüz görüntü mevzusu çok iyi.. ama nedense evden 1500km uzaktayken nedensiz bir şekilde cihaza bağlanamaz hale geldim. komşuya apartman girişinde sigortayı aç kapa yaptırdım yine düzelmedi. cihazı sıfırlama yapınca düzeldi. bence tplinkte böyle bir problem olmaz. diğer yandan powerbank üzerinden de çalışabiliyor evet mantıken güzel ama pratikte hiç ihtiyacım olmadı. tplink 9v adaptörle çalışır xiaomi 5v2a telefon adaptörüyle
-
Wifi bağlantılı olanları gönül rahatlığıyla (hacklenme,sızma vb. konular olmadan) kullanabiliyor muyuz?
-
kroo bunu yazdı
Ya bende de Xiaomi mi security Home seti var ilk seri gateway bozuldu galiba kullanamıyorum. Bu yapılır mı kaldır at yenisini al mı anlamadım
Bende de aynısından var hocam. Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz sıfırlamayı denediniz mi?
-
can498 bunu yazdıthe_ilkay bunu yazdı
https://www.mi.com/tr/product-list/home-security/security-cameras/
Ben Xiaomi kameralardan kullanıyorum. İki tane var. İç ve dış modelleri. Akıllı senaryolar vs. kurabiliyorsun.
Cloud desteği var. İki kameranın görüntülerini bulutta 30 güne kadar saklıyor; ~200 TL abonelik ödüyorum. yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim
anlık hareket yakaladığında kısa videolar alıyor. önceden bunları uygulamada izleyebiliyordum ama artık izleyemiyorum benzeri bir sorun yaşadın mı yazılımında?
Yok hocam bahsettiğiniz tarz bi sorun yaşamadım ama cihazı sıfırlayıp tekrar kurmanızı öneririm veya uygulamayı başka cihazda kurup kısa videolara bi bakın. Hiç mi kaydetmiyor yoksa telefonda mı görüntülenemiyor.