Ev İçi Kamera Tavsiyesi?
-
the_ilkay bunu yazdıkroo bunu yazdı
Ya bende de Xiaomi mi security Home seti var ilk seri gateway bozuldu galiba kullanamıyorum. Bu yapılır mı kaldır at yenisini al mı anlamadım
Bende de aynısından var hocam. Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz sıfırlamayı denediniz mi?
Hocam aletin direk ışığı yanmıyor hiçbir tepki yok güç kaynağına takılı şekilde kullanıyordum hep bir gün ansızın çalışmadı
kroo tarafından 29/Mar/26 00:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Tapo c210 vatan dan 1400 civarı idi x4
64 GB lik 4 tane micro sd 760x4 kinsgtom
Görüntü ve ses kalitesi iyi ama hassas iyet i kapattım yoksa dakka bir bildirim geliyor
Adaptör 12 v 0.9 amper di 3 metre kablo vardı bir yerde mesafe yemedi diye komple 8 metre kablo yaptım şimdilik gayet iyi gibi
-
Tp link al pişman olmazsın wifi ye bir kere bağla unut.
Yok reset at aç kapa vs yok.
-
70mai x800 kullaniyorum baya memnunum kesinlikle parasini hakediyor.
-
5-6 yıldır evde kamera kullanıyorum wifi
TP Link Tapo C220 kullanıyorum kesinlikle xiaomi den çok daha iyi.
Evde xiaomi de var C220 de ağlama veya yüksek ses veya hareket algılama gibi yapay zeka özellikleri var ister sd kart ister bulut depolamaya kayıt/izleme özelliği var
2K olması ve gece görüşünün güçlü olması da ayrı cabası.
-
can498 bunu yazdıthe_ilkay bunu yazdı
https://www.mi.com/tr/product-list/home-security/security-cameras/
Ben Xiaomi kameralardan kullanıyorum. İki tane var. İç ve dış modelleri. Akıllı senaryolar vs. kurabiliyorsun.
Cloud desteği var. İki kameranın görüntülerini bulutta 30 güne kadar saklıyor; ~200 TL abonelik ödüyorum. yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim
anlık hareket yakaladığında kısa videolar alıyor. önceden bunları uygulamada izleyebiliyordum ama artık izleyemiyorum benzeri bir sorun yaşadın mı yazılımında?
Cw700 serisinde ücretli oldu 9 saniyelik kısa kayıt izleme durumu ne yazık ki bende kullanıyorum cw400 de kısa kayıt izleyebiliyorum 9 saniyelik ama ben dış mekanda kullanıyorum bu kameraları
-
kroo bunu yazdıthe_ilkay bunu yazdıkroo bunu yazdı
Ya bende de Xiaomi mi security Home seti var ilk seri gateway bozuldu galiba kullanamıyorum. Bu yapılır mı kaldır at yenisini al mı anlamadım
Bende de aynısından var hocam. Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz sıfırlamayı denediniz mi?
Hocam aletin direk ışığı yanmıyor hiçbir tepki yok güç kaynağına takılı şekilde kullanıyordum hep bir gün ansızın çalışmadı
Aynısını yaşadım cw400 modelinde cihazın kartı yanmış aliexpressten sipariş etmiştim ürünü gmnderin bakalım dediler nasıl göndereyim aldım kabloyu cihaz çöp oldu hemde 5 6 ay kullanmışken yenisini sipariş ettim sonra
-
Peer to Peer (P2P) olan model var mı? diğer türlü tüm görüntüler firmanın sunucundan izleniyor.
-
-
Anker Eufy C220 2K kullanıyorum, gayet memnunum.