Evde İcat Yapmak İstiyorum
-
Sevgili mürid kardeşlerim,
Şimdi ben evde boş boş yatıyorum akşama kadar. Yani dizi izle film izle hayatım çok monoton. Bu yüzden evde bişeyler icat edip onlarla eğlenmek istiyorum. Örneğin el yakmayan alev topu vardı, onu yapmaya çalıştım ama elimi yaktı, çünkü pamuk bez yoktu.
Neyse şimdi herkes evde yaptığı icatları açıklıyarak bide maliyetini yazarsa çok güzel bir konu olur diye düşünüyorum.
Hadi kolay gele...
-
Abi ne güzel hayatınız var, ben bırak akşama kadarı 2 dakika boş yatayım her şey birikiyor, birbirine giriyor amk
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Abi ne güzel hayatınız var, ben bırak akşama kadarı 2 dakika boş yatayım her şey birikiyor, birbirine giriyor amk
-----------------------------Aynı ben.
-
Hayat dışarda sana tavsiyem dışarı çıkmandır.
-
para nerden geliyor da yatabiliyorsunuz böyle anlamıyorum ya :| neyse maket falan al onlarla uğraş vakit geçer
-
icat değil ama o biraz meşgale gibi oluyor.
yani bir icat için biraz bütçe sıkıntın olmaması lazım.
benim aklımda çok değişik 1 fikir var ama daha faliyete geçirmedim. düşüyorum geçirirsem yayımlarım. -
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Hayat dışarda sana tavsiyem dışarı çıkmandır.
-----------------------------Hocam bana gezmek tozmak karı kız eğlenceli gelmiyor cidden.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------icat değil ama o biraz meşgale gibi oluyor.
yani bir icat için biraz bütçe sıkıntın olmaması lazım.
benim aklımda çok değişik 1 fikir var ama daha faliyete geçirmedim. düşüyorum geçirirsem yayımlarım.
-----------------------------zaten icadın kelime anlamı daha önce yapılmayan birşey yapmak. Ben tam olarak onu istemiyorum yani klasik şeylerde olur. Mesela bi ara kuzenle evde sabun yapmıştık. Lavaboyu yıkadık ve daha önce görmediğim kadar beyaz olmuştu:D
-
ingilizcen iyiyse "evil genius" diye bir kitap serisi var içlerinde tonla proje var
-
Hocam eline geçen bütün aletlerle evde öyle bir düzenek kur ki atıyorum pc nin açılış turuna bastıgında modem kapansın aynı şekilde modemi açınca pc kapansın
-
Hocam zengin misin? Yaş biraz ufakta öğrenci misin? Özele giriyor olabilir ama merak ettim :D Eve yatıyorum diyosun ahahaha. Para bi yerden akıyor olmalı :D