Evdeki 3.Pc Yardım...
-
evde 3 tane pc var 2 si benim biri annemin annemin pc i kardşeimde kullanıyo(kullanmaya çalışıyo) kardeşim henüz 3 yaşında ve işletim sistemie istemeden de olsa zarar veriyo ve durmdan hata veriyolar şuan herşeyi düzelttim ama yine olcuak o yüzden bnm pc den annemin pc i görüp yönetmem gerekiyo bi çeşit o internet cafe lerdeki akınsoft şeysi gibi olmasını istiyom bisim okuldaki pclerde öle ana bilgisayar hepsini yönetebiliyo öle bişey istiyom istediğim zaman kilitlicem bieşy yapamıcak istediğim zaman açıcam yapamadı şeyi yerimden kalkmadan yardım etçem yoksa kardeşim durmadan abi bu nasıl açılıyo diye bağırıyo ve doğal olarak çıldırıyorm kardeşim 3 yaşında ve bnce yaşına göre iyibir bilgisayar kullanıcısı ama yaşı küçük ve çok şey bilmediği için yapa bildiği tekşey kraloyun a girip barbi oyunlarını oynamak eminim ne anlatmak isteiğimi anlamışınızdır not : diğer pc modeme wireless yolu ile bağlı
DAHA İLGİNÇ NOT : BEN BU YAZIYI YAZARKEN KARDEŞİM BENİ TAM 56 KEZ "ABİ BU NASIL AÇILIYO" DİYEREK YANINA ÇAĞIRDI :@ -
asdada Allah'tan sabır diliyorum sana ve sana handycafa programını oneriyorum onu kur ve pc leri birbirine ethernet kablosuyla baglamanı oneririm veya kardesinin bilgisayarı iptal etmemesi icin deep freeze kur pc res attıgında eski haline gelsin.
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
asdada Allah'tan sabır diliyorum sana ve sana handycafa programını oneriyorum onu kur ve pc leri birbirine ethernet kablosuyla baglamanı oneririm veya kardesinin bilgisayarı iptal etmemesi icin deep freeze kur pc res attıgında eski haline gelsin.
agam ethernet için switch gerekiyo modemte tek ethernet girişi var bide şöle bişey var uzak masa üstündenb ağlanıyorm ama buseferde o pc deki oturum kapanıyo ggibi bişe oluyo kardeşiminde yazamadığı için gene bnm gidip yapamam gerekiyor agam bide handycafe e trojen bulaşıyo yha ... :( -
o da war akınsoft lısanslı galıba ondan demistim . o zaman teamwiewer filan dene dostum uzak masaustu baglantısı ıcın.
-
bozuk degeç
-
Drawlord bunu yazdı:
o da war akınsoft lısanslı galıba ondan demistim . o zaman teamwiewer filan dene dostum uzak masaustu baglantısı ıcın.
biliyom onu ama onda karşıda pc isteiğim zaman kapa bilmem yada süre koymama gibi bi durumu olmas akın soft u denicem inş olur çünki kardeşim ufak pc başında fazla durmasıda kötü çoka ccayip bi durum yani analatamıyom aslında tam ama neyse sitede vardı galpe akınsoft bakıyım bi -
darkwood bunu yazdı:
bozuk degeç
agam yemiyo be :D çok denedim diil bosuk yalan sölüyosn diye bağırıyo :D -
peki dene olmadı buraya yaz.
-
difriz kur geç, ne uğraşacan
-
hotboy bunu yazdı:
difriz kur geç, ne uğraşacan
Şimdilik en iyi yol o görünüyor :)Ama kurarken ağ kablosunu çek
-
bn aynı zamanda yönetmek istiyom yani herseferinde kardeşimin ayağına gitmek istemiorm cafeplus ı kendi pc me server a da diğer pc e kurdum am bağlantıyı sağlayamadım :S
Toplam Hit: 2083 Toplam Mesaj: 19