Evdeki İnterneti Köye Nasıl Taşırım
-
Hayırlı günler,
Fındık sezonu geldi köye taşınacağız. İnternet lazım bunca zaman avea'nın dandik netini paylaşıma açıp nete girdim ama rakım yüksek çekim az olduğu için pek fayda olmadı. Bu yüzden ttnet'i köye çıkarmam lazım. Bunun için nasıl yol izlemeliyim ve durumu anlatayım.
Köyde dedeme kayıtlı bir telefon hattı var yaklaşık 10 yıldır telefon bağlı değil. Kablosu bile piyasada yok ama eve paralel telefon direği var.
Fakat ben dedemin hattını değil kendi şehirde kullandığım hattı taşımak istiyorum.
Köydeki evde bize ait bir tapu yok. Evin 2. katında biz kalıyoruz. Buraya interneti bağlamak için.
Nasıl bir aktarım yapmak lazım. Nerelere başvurmak lazım. Totalde kaç paraya hallolur ?
Totalde kaç güne bu iş biter.
Not: TTnete sormayı şimdilik düşünmüyorum onlara göre 3 günde 3 liraya yapılan şey 5 günde 50 liraya çıkıyor.
Not2: Eğer olmuyorsa, vın almayı yada tüksel hatta internet paketi yüklemek istiyorum. Bunun için tavsiye bekliyorum.
-
TTNET oraya gelene kadar fındık sezonu bitebilir bürokrasi vin candir
kovboy287 tarafından 21/Tem/14 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Tek bir kişi için uğraşacaklarını sanmıyorum.
-
konu takip haftaya düzceye gidecem orda lazım olacak
-
turkcelle geç
-
hoca varsa yüksek bi tepe oradan şehirneyim görünüyorsa ya internet kafeden alacan yada kanca atacan başka yolu yok gibi
yada uyduninternet bak tuzludur ama :D
-
vodeme baktım 10gb 3 aylık 139 lira çok para.
vınn da tahahütsüz bulamadım. neyi kullanıyorsunuz. avea düşünmüyorum.
-
memleket nere
-
-
Hocam vinn is gormeyebilir. Once bi bak koyde 3g kullaniliyo mu ? Eger yoksa elinde patlar www.tahribat.com yazarsin çay demler arkadaslarla okey atarsin anca açılir.
-
Turkcell al 4gb 49 tl mi ne çoğu yerde çekiyor aveanın ......