Evim Sensin
-
Zaten telif hakları ödenerek alınan senaryo nasıl çalınıyor acaba.
-
fahriye evcen'e aşık olabilirsiniz filmi izlerken :) gerisini s.et
-
Kesinlikle tavsiye etmem.Bu güne kadar izlediğim en kötü film ve çekimdi.Kendini Amerikan filmlerindeki gibi dünyanın peşinde koştuğu yakışıklı fakir genç yapmış.İnşaatta çalışırken saçlar jöleli düşün film boyunca hiç bozulmadı.Parana yazık.
Dina_Kaki tarafından 24/Ara/12 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
isoT bunu yazdı
fahriye evcen'e aşık olabilirsiniz filmi izlerken :) gerisini s.et
o kesin :) rolunu çok yapmacık bir şekilde oynasada insanın aşık olası geliyor çok tatlı harbiden filmde
-
Kız Arkadaşla Seyrettik...Yanımdaki TAnımadığım Bayana Ağlarken Mendil Uzatmam Sonucu Ağlamaklı Olarak ''Tişikkir idirimm ÜHÜÜÜÜ'' Sesiyle Herkes Ağlarken Kahkahadan Kızardığım Film...
Fahriye Evcen'e Aşık Olmak Garanti....
Not : Ulan Bi Marangoz Ancak Bu Kadar Karizmatik Gösterilirdi Amk...
Not 2 : İzleyince Özcan Deniz'e Bir Kez Daha Gıcık Olacaksınız...
-
a moment to remember iyiydi onumu kopyalamışlar vay anasına yaw...
-
Arkadaşlar bu konuda ciddi anlamda sinirleniyorum.
bilmeden konuşmayın yahu.
o ismini yazdığınız yabancı filmin telif haklarını araştırın bakalım hangi yapım çıkıyor.
yüzünüzün ifadesini görmek istiyorum o filmin yapımcısını görünce.
Özcan Deniz Adana Avşar Sineması na geldiğinde aynı soruyu basın ekibi sordu. Ve özcan çok güzel morarttı onları.
"Bu ismini söylediğiniz filmin telif hakları avşar filme aittir. evim sensin in telif hakları da avşar filme aittir. bu filmin türk oyuncular ile çekilmiş halidir. Ben hiç bir yerde filmi ben yazdm demedim. "
yani o film de avşar yapım mış. anladınız mı?
-
myblackworldweb bunu yazdı
o ismini yazdığınız yabancı filmin telif haklarını araştırın bakalım hangi yapım çıkıyor.
Özcan Deniz Adana Avşar Sineması na geldiğinde aynı soruyu basın ekibi sordu. Ve özcan çok güzel morarttı onları.
"Bu ismini söylediğiniz filmin telif hakları avşar filme aittir. evim sensin in telif hakları da avşar filme aittir. bu filmin türk oyuncular ile çekilmiş halidir. Ben hiç bir yerde filmi ben yazdm demedim. "
Hocam sen bilmeden konuşuyorsun a moment to remember filmin çekilmesiyle yapılmasıyla filan avşar yapımın zerre alakası yok.
şükrü avşar gidip filmin bütün haklarını satın alıyor hepsi bu.
filmin haklarını satın alması o filmi bunların yaptığı çektiği ettiği anlamına gelmez , senaryo kısmından özcan hanzosunun adının yazmasınıda gerektirmez.
biri imdb de 8.2 alırken diğeri 4.2 alıyor. buda gösteriyor zaten ne halt olduklarını. türk oyuncularla çekip böyle güzel bi filmi batırıcaklarına gidip fim yerine osbir çeksinler yahuu !
-
xzxz bunu yazdı
bu kro , konuşmayı bile bilmiyor seslendiriyorlar maymun kılıklıyı
yetenek zaten sıfır , tiyatro müzik eğitimin tek harfi yok ...
neyse diyecez de bu tipleri "sanatçı" diye toplumun gözüne hangi vicdan hangi mantıkla sokuyorlar , hadi topluma saygınız yok sanata da mı saygınız yok nası bir zihniyetsizlik örneğidir anlamış değilim
kültürü zehirliyorlar resmen , kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum . sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir , sözünü hatırlamak gerek, bu kroluğa "sanat" ve "müzik" diyen yeni nesillerin zihniyetini düşünmenizi öneririm , bunlar nasıl insanlar olacaklar ?
Türk sineması uyduruk komedi ve aşk fimleriyle yeterince sinemalarda salon israfına yol açıyordu, son zamanda bir de Özcan ve Mahsun gibiler film çekmeye başladılar. Haftalardır bunların filmleri yüzünden kaliteli yapımlar gösterime giremiyor veya diğer yapımlar kaldırılmak zorunda kalıyor. Bu adamın filmi yılın en çok izlenen filmlerinden biri halini alıyorsa diyecek söz kalmamış.
-
myblackworldweb bunu yazdı
my sassy girl
Bu filmde ilk başta kore yapımıydı. Hollywood telif haklarını satın aldı. Sonuç? Kimse beğenmedi hala kore versiyonu izlenmeye devam ediyor.
Bu filmdede aynısı oluyor. Filmin telif haklarını satın almaları birşey değiştirmez. Filmi izlemedim ama trailer'ı izledim rezalet bi oyunculuk.
Top model edalarında kasıla kasıla gezen bi marangoz,artistik polat bakışları falan atıyor arada.
Bu melodrama tarzı filmleri korelilerden aldığınızda ne hikmetse ortaya çok kötü şeyler çıkıyo. Adamlar beddua'mı ediyolar napıyolarsa :)