Evim Sensin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Zaten telif hakları ödenerek alınan senaryo nasıl çalınıyor acaba.

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

fahriye evcen'e aşık olabilirsiniz filmi izlerken :) gerisini s.et 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Kesinlikle tavsiye etmem.Bu güne kadar izlediğim en kötü film ve çekimdi.Kendini Amerikan filmlerindeki gibi dünyanın peşinde koştuğu yakışıklı fakir genç yapmış.İnşaatta çalışırken saçlar jöleli düşün film boyunca hiç bozulmadı.Parana yazık.

Dina_Kaki tarafından 24/Ara/12 14:17 tarihinde düzenlenmiştir

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    isoT bunu yazdı

fahriye evcen'e aşık olabilirsiniz filmi izlerken :) gerisini s.et 

o kesin :) rolunu çok yapmacık bir şekilde oynasada insanın aşık olası geliyor çok tatlı harbiden filmde

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Kız Arkadaşla Seyrettik...Yanımdaki TAnımadığım Bayana Ağlarken Mendil Uzatmam Sonucu Ağlamaklı Olarak ''Tişikkir idirimm ÜHÜÜÜÜ'' Sesiyle Herkes Ağlarken Kahkahadan Kızardığım Film...

Fahriye Evcen'e Aşık Olmak Garanti....

Not : Ulan Bi Marangoz Ancak Bu Kadar Karizmatik Gösterilirdi Amk...

Not 2 : İzleyince Özcan Deniz'e Bir Kez Daha Gıcık Olacaksınız...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

a moment to remember iyiydi onumu kopyalamışlar vay anasına yaw...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu konuda ciddi anlamda sinirleniyorum.

bilmeden konuşmayın yahu.

o ismini yazdığınız yabancı filmin telif haklarını araştırın bakalım hangi yapım çıkıyor.

yüzünüzün ifadesini görmek istiyorum o filmin yapımcısını görünce.

Özcan Deniz Adana Avşar Sineması na geldiğinde aynı soruyu basın ekibi sordu. Ve özcan çok güzel morarttı onları.

"Bu ismini söylediğiniz filmin telif hakları avşar filme aittir.  evim sensin in telif hakları da avşar filme aittir. bu filmin türk oyuncular ile çekilmiş halidir. Ben hiç bir yerde filmi ben yazdm demedim. "

yani o film de avşar yapım mış. anladınız mı?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

o ismini yazdığınız yabancı filmin telif haklarını araştırın bakalım hangi yapım çıkıyor.

Özcan Deniz Adana Avşar Sineması na geldiğinde aynı soruyu basın ekibi sordu. Ve özcan çok güzel morarttı onları.

"Bu ismini söylediğiniz filmin telif hakları avşar filme aittir.  evim sensin in telif hakları da avşar filme aittir. bu filmin türk oyuncular ile çekilmiş halidir. Ben hiç bir yerde filmi ben yazdm demedim. "

Hocam sen bilmeden konuşuyorsun a moment to remember filmin çekilmesiyle yapılmasıyla filan avşar yapımın zerre alakası yok.

şükrü avşar gidip filmin bütün haklarını satın alıyor hepsi bu. 

filmin haklarını satın alması o filmi bunların yaptığı çektiği ettiği anlamına gelmez , senaryo kısmından özcan hanzosunun adının yazmasınıda gerektirmez.

biri imdb de 8.2 alırken diğeri 4.2 alıyor. buda gösteriyor zaten ne halt olduklarını. türk oyuncularla çekip böyle güzel bi filmi batırıcaklarına gidip fim yerine osbir çeksinler yahuu !

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

bu kro , konuşmayı bile bilmiyor seslendiriyorlar maymun kılıklıyı 

yetenek zaten sıfır , tiyatro müzik eğitimin tek harfi yok ... 

neyse diyecez de bu tipleri "sanatçı" diye toplumun gözüne hangi vicdan hangi mantıkla sokuyorlar , hadi topluma saygınız yok sanata da mı saygınız yok nası bir zihniyetsizlik örneğidir anlamış değilim 

kültürü zehirliyorlar resmen , kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum . sanatsız kalan bir  milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir , sözünü hatırlamak gerek,  bu kroluğa "sanat" ve "müzik" diyen yeni nesillerin zihniyetini düşünmenizi öneririm , bunlar nasıl insanlar olacaklar ? 

Türk sineması uyduruk komedi ve aşk fimleriyle yeterince sinemalarda salon israfına yol açıyordu, son zamanda bir de Özcan ve Mahsun gibiler film çekmeye başladılar. Haftalardır bunların filmleri yüzünden kaliteli yapımlar gösterime giremiyor veya diğer yapımlar kaldırılmak zorunda kalıyor. Bu adamın filmi yılın en çok izlenen filmlerinden biri halini alıyorsa diyecek söz kalmamış.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

my sassy girl

Bu filmde ilk başta kore yapımıydı. Hollywood telif haklarını satın aldı. Sonuç? Kimse beğenmedi hala kore versiyonu izlenmeye devam ediyor.

Bu filmdede aynısı oluyor. Filmin telif haklarını satın almaları birşey değiştirmez. Filmi izlemedim ama trailer'ı izledim rezalet bi oyunculuk.

Top model edalarında kasıla kasıla gezen bi marangoz,artistik polat bakışları falan atıyor arada.

Bu melodrama tarzı filmleri korelilerden aldığınızda ne hikmetse ortaya çok kötü şeyler çıkıyo. Adamlar beddua'mı ediyolar napıyolarsa :)

Toplam Hit: 4577 Toplam Mesaj: 31