Evimize Hırsız Girmiş
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
Daha bilgi sahibi çıkmadı bu konu hakkında, cezai işlem süresi nedir asıl önemli olan konu...
-----------------------------Hocam ehliyetsiz motorla olduğum yerde düştüm, aylarca mahkemelerde sürümdüm.Üstüne dünya kadar para ödedim.Para neysede 6 ay hapis verdiler.O da sicil temiz diye 5 sene ertelendi gibi birşey oldu.Yani benim olduğum yerde ehliyetsiz düştüm diye canımı okuyan devlet, hırsıza neler yapar.Arkadaş haklı bırak devlet zaten hesap sorar.Tabi etrafa bilen kişilere de sormakta fayda vardır.... geçmiş olsun tekrarda...
-
eğer karatahta buralardaysa söyler hocam, sabırsızlanıp pm atma özel mesaj kabul etmiyor :D Geçmiş olsun. İnşallah şapa oturur şerefsizler.
-
Genelde cezaların hafifliğinden tepki veren bir toplum konumundayız.Bende bilgi sahibi olmadığım için endişem 6 ay, 1 sene gibi komik süreçler alırlar mı acaba diye...
-
Facebook bunu yazdı:
hay canını yiyim senin ya :D
olm bu yine iyi abd de kadın, çocuğu evinin havuzunda boğulurken twiter a "çocuğum havuzda boğuluyor onun için dua edin" yazıp sonra çocuğun yanına gitmiş abi, bu mudur internetin olayı amk, sikim böyle olayı yani, neyse arkadaşa geçmş olsun
-----------------------------Yuh
-
cinayetin bile 3-5 sene ile cezalandırıldığı bir ülkede ?
-
geçmiş olsun kardeşim
bugunde benşm arabanın camını kırıp soydular.
polis çağırdım adamlar işimiz var yoğunuz gelemeyiz dediler.
Üzülerek söylüyorum ama bu ülkede adalet yok :(
-
swordfish bunu yazdı:
geçmiş olsun kardeşim
-----------------------------5 yıl önce bizim arabayı da camdan soymuşlardı , ama bizim hırsızlar profesyonelmiş dahi camı sapasağlam çıkarmışlardı ..
tabi yakalayamadı emniyet güçleri giden öyle gittiğiyle kaldı ..
geçmiş olsun ..
-
swordfish bunu yazdı:
geçmiş olsun kardeşim
Sağolasın hocam.Sana da geçmiş olsun.Eğer bunlar bugün malımıza kast edip ceza almıyorsa, yarın da intikam için canımıza kast etmeye gelirler. -
swordfish bunu yazdı:
geçmiş olsun kardeşim
-----------------------------oha
-
KarasuZanu bunu yazdı:
isviçre deniz bakanlığı gibi adelet bakanlığımız var...
işin düşmesin lanet olsun. kadastro yanlış ölçüm yapıyo diye adamların hatasını düzelttirtmek için ücretlerinide ödemek zorundayım mahkemede hiç azımı bile açmadım direk yazdılar masraflarını karşılıcam vs vs tamam dediler maliyede konuya dahil olucak bide onlara para isterler amk 3-4 ay sonradasına duruşmayı attılar... Vatandaşız yaa amk üstümüzden geçen geçene durduk yere külli zarar amklarım bi bohada yaramıyolar...
Davacı olmazsan devlet zaten davacı olmak zorunda sanırım toplum suçu işliyorlar çünkü bırak onlar kendi aralarında anlaşsınlar...
boşa mahkemelerde sürünüp lanet okumaman dileğiyle.
-----------------------------Aynen hacı yaa.. Bazen eksik olsun diyesim geliyor. Aynı sorun bizde de var. Adam bizim araziye girmiş tutmuş bide sınırın dibine ev yapmış... adama çek dedik sıkıysa sen çek diyor. Gittik mahkemeye 2 kez ceza aldı 6şar aydan, ricai paraya çevirttirdi komik rakamlara ödeme yaptı geçti... aynı tas aynı hamam. Mahkemede tek kelime etmedik ya, avukatta sallıyor başı alıyor maaşı. Enson valide dayanamadı bağırdı, hakim diyor çok istiyorsanız yargıtaya gidin temyize... Oda ayrı bi fasıl. 15 senedir o alanın vergisini biz ödüyoruz it oturuyor...
Şeytan diyor bi gece operasyonu, sok kepçeyi duvarına itin, ör düvarı bi gecede bitsin gitsin bu iş... Ama yok suçlu biz oluruz ozaman ya... Adamı dinden imandanda çıkartır bunlar tövbe tövbee...