Evkur‘Dan Galaxy S3 Aldım. (Olumlu)
-
1800 lira verdiğine göre zengin olmalısın dostum.
-
Buremba bunu yazdı
1800 lira verdiğine göre zengin olmalısın dostum.
gönlümüz zengin :)
Bazı arkadaşlarım gsm operatörlerinden aldı teli onlar daha fazla ödedi hemde kred kartından ilk 12 ay nakit. Öyle durumlar bende olmadıgından verdim o parayı yoksa nakit verebilsem direk ucuza alırım.
TurkForces tarafından 11/Oca/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -
naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/
-
vanhelsink bunu yazdı
naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/
telefonculara satıyorsun ama hocam. Artı olarak nakite o fiyat olabilir kredi kartsız faiizsiz falan filan tek evkur iyiydi oradan aldım baska biryer daha ucuza yapsa gider oradan alırdım zaten.
edit: gsmlerden alırsan 2bini aşıyor fiyat .
TurkForces tarafından 11/Oca/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi almissin hocam hayirli olsun..
Turkcell den alanlar daha pahaliya aldi ve hala aliyorlar.
1200 1100 tl spot telefon ile imei & passport cart curt ile ugrasicagima.
gidip 3 kurus fazla verip 2 yil bilindik garantili telefon alir kafam rahat derim.
Birde 1800 tl ye alinan telefon senet ile aliniyor bunuda goz onune koyup düsünün.
Senet ile 1100 1200 tl ye telefon veren varsa pm atsin alayim :)
-
Evkur'da iphone 4s ve 5 fiyatlari hakkinda bi bilgin var mi ? Birde seneti imzalarken kefil istiyorlar mi ? mkyb tarafından 11/Oca/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir
-
24 ay boyunca 83 lira ödüyecen. o zamana kadar s4,s5,s6...z8 falan çıkar. s3'ün fiyatı 100-200 liraya düşer. ve sen hala 83 lira taksit ödemiş olacaksın. acı ama gerçek.
-
1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?
-
İmza zaten kefil oluyor, eğer çalışmıyorsan yani gelirin yoksa. Bana 5 fiyatı yuksek geldi aylık 140tl 5 fiyatı.
Onun haricinde bir ton telefon var mesela s2 cok uygundu. Millet neler alıyor mk yorgan takımı almıs aylık 3tl :D
S4.S5... çıkabilir, cıkacaktır da ama ben s3ü en az bi 4 sene kullanırım hocam sık telefon değiştirmeyi sevmem ki s3 de 4 sene gidecek bir tel
TurkForces tarafından 11/Oca/13 20:14 tarihinde düzenlenmiştir -
lalada bunu yazdı
1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?
N9'u alip ne yapacaksin Whatsapp bile yok.