folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Evkur‘Dan Galaxy S3 Aldım. (Olumlu)

Evkur‘Dan Galaxy S3 Aldım. (Olumlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

1800 lira verdiğine göre zengin olmalısın dostum.

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

1800 lira verdiğine göre zengin olmalısın dostum.

gönlümüz zengin :)

Bazı arkadaşlarım gsm operatörlerinden aldı teli onlar daha fazla ödedi hemde kred kartından ilk 12 ay nakit. Öyle durumlar bende olmadıgından verdim o parayı yoksa nakit verebilsem direk ucuza alırım.

TurkForces tarafından 11/Oca/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    vanhelsink bunu yazdı

naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/

telefonculara satıyorsun ama hocam. Artı olarak nakite o fiyat olabilir kredi kartsız faiizsiz falan filan tek evkur iyiydi oradan aldım baska biryer daha ucuza yapsa gider oradan alırdım zaten.

edit: gsmlerden alırsan 2bini aşıyor fiyat .

TurkForces tarafından 11/Oca/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

iyi almissin hocam hayirli olsun..

Turkcell den alanlar daha pahaliya aldi ve hala aliyorlar.

1200 1100 tl spot telefon ile imei & passport cart curt ile ugrasicagima.

gidip 3 kurus fazla verip 2 yil bilindik garantili telefon alir kafam rahat derim.

Birde 1800 tl ye alinan telefon senet ile aliniyor bunuda goz onune koyup düsünün.

Senet ile 1100 1200 tl ye telefon veren varsa pm atsin alayim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Evkur'da iphone 4s ve 5 fiyatlari hakkinda bi bilgin var mi ? Birde seneti imzalarken kefil istiyorlar mi ? mkyb tarafından 11/Oca/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

24 ay boyunca 83 lira ödüyecen. o zamana kadar s4,s5,s6...z8 falan çıkar. s3'ün fiyatı 100-200 liraya düşer. ve sen hala 83 lira taksit ödemiş olacaksın. acı ama gerçek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

İmza zaten kefil oluyor, eğer çalışmıyorsan yani gelirin yoksa. Bana 5 fiyatı yuksek geldi aylık 140tl 5 fiyatı.

Onun haricinde bir ton telefon var mesela s2 cok uygundu. Millet neler alıyor mk yorgan takımı almıs aylık 3tl :D 

S4.S5... çıkabilir, cıkacaktır da ama ben s3ü en az bi 4 sene kullanırım hocam sık telefon değiştirmeyi sevmem ki s3 de 4 sene gidecek bir tel

TurkForces tarafından 11/Oca/13 20:14 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?

N9'u alip ne yapacaksin Whatsapp bile yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 17479 Toplam Mesaj: 46