Evlilik Teklifi Hakkında Goruslerinize İhtiyacim Var
-
Onu kaçırır gibi yap, kaçırırkende başlarım düğününe evlilik teklifine bilmem neyine oh mis kaçırdık mı tamamdır gibi şeyler söylen sonra pat çıkar yüzüğü evlilik teklif et, kız hem korkar hem şaşırır hem sevinir.
Bu arada Allah mesut etsin.
Dip not: ( Denenmemiştir)
-
Benim de bu teklifi yapmam yakındır ama muhtemelen bir yemekte yaparım. Klasik :)
-
Noyan bunu yazdı
birliktelik 14 yaşında mı başladı?
:D:D:D
-
holederma bunu yazdı
Hocam sürprizmi olsun istiyosun bilmiyorum.Karavan kiralayıp yada çadır vs ayarlayıp kamp yapalım fikriyle kız arkadaşını kelebekler vadisi gibi deniz kenarı hemde günbatımını mühteşem şekilde izleyebileceğiniz yerlere götürebilirsin.Orada da hem 3-4 gün eğlenirsiniz başbaşa vakit geçirirsiniz hemde fırsatını bulduğun bir zamanda da teklif edebilirsin.
Eyw dostum buda iyi :)
-
izzmarit bunu yazdıholederma bunu yazdı
Hocam sürprizmi olsun istiyosun bilmiyorum.Karavan kiralayıp yada çadır vs ayarlayıp kamp yapalım fikriyle kız arkadaşını kelebekler vadisi gibi deniz kenarı hemde günbatımını mühteşem şekilde izleyebileceğiniz yerlere götürebilirsin.Orada da hem 3-4 gün eğlenirsiniz başbaşa vakit geçirirsiniz hemde fırsatını bulduğun bir zamanda da teklif edebilirsin.
Bi tek puruz var, kelebekler vadisine karavanla gidilmez :D
Aslinda tekneyle giderken denizin ortasinda teklif etmek hos olabilir gercekten. Vardiginizda guzel bir yemek. Masal gibi oyle.
Tebrik ederim simdiden :))
Tesekkurler dostum darisi basina ozaman :)
-
Cupofcoffee bunu yazdı
Aynı durumdayız , tek taş konusunda yardımcı olabilidğim kadar olayım. Evlilik teklifi olayına ben de daha girşimedim.
Öncelikle tektaş için ayırdığın bütçeyi belirle ve onun üzerinden git ,
Tek taş olayında karat demek paha demek değil , 2 karatlık bir pırlanta ile 0,50 karatlık başka bir pırlanta aynı fiyatta olabiliyor. Önemli parametreler taşın kesimi berraklıgı temizliği simetrisi vs . 0,50 lik temiz bir taş fazlasıyla işini görür. tabi fiyatlar taşa göre değişken. Ama şöyle bir orantılama çok yanlış olmaz 0,35 -0,50 arasında doğrusal olarak artıyor fiyatlar , yani 3000-6000 gibi. Ama 0,60 ı geçtiğinde büyüklüğü fiyat olarak katlamalı olarak gidiyor bu sefer o yüzden 0,50 baya ideal oluyor. Bunların dısında kesinlikle uluslar arası sertifikası olan bir ürün almaya gayret et. Zen altınbaş kendileri sertifikalandırıyormu uluslar arası tanımlımı taşları bilmiyorum. CIA Sertifikası olan taşlar oldukça güvenilir, ve istediğin zaman aldığın fiyattan ver para kaybetmez.
Nerden alabilirsin sorusuna gelirsek , www.pırlanta.net ve instagramda https://www.instagram.com/pirlantanet burdan araştırma yapıp, Serdar bey ile muhattap olabilirsiniz oldukça ilgili. İstanbul'da da imalathaneleri var. CIA Sertifikalı taşlar satıyorlar. Bizzat gidip taş beğenip istediğiniz montör üzerine taşı işletebilirsiniz.Kesinlikle aradigim sey buydu cok yardimci oldun saol dostum
-
Noyan bunu yazdı
birliktelik 14 yaşında mı başladı?
Yas 26 dostum liseden basladi :)
-
Boğazturu yemek vs.. dahil herşey 1200 e yapanlar var bence değer.
-
Bence bir yat kiralayıp boğaz turuna çıkın, yemek yerken müzik girsin ve teklifini yap :))
-
csabanci bunu yazdı
Kesinlikle aradigim sey buydu cok yardimci oldun saol dostum
Hocam bu Hesaba baktım ben bence Pahalı , 0.3 g vs2 he 2500₺ Demiş .
dh de satan bir kuyumcu var Ankara'dan arkadaşıma aldırdım 0.4d vs1 Yada vs2 olması Lazım 1080$ idi yine gia sertifikalı satış uapıyor