Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?
-
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süreli bir ilişkim var. Artık evlilik teklifi etmenin vakti geldiğini düşünüyorum.
Kendime bir daire satın aldım ve şu an tadilat halinde. Anlayacağınız ekonomik olarak bütçemi fazlasıyla aşmış durumdayım.
Bu eve tarafıma düşen mobilyaların alınması, düğün masrafları derken şu an intiharın eşiğine gelmiş vaziyetteyim :)
İnternette bakıyorum. Evlilik teklifi için pırlanta yüzük. Efendim niye illa tek taş pırlanta ya? Yok mu bunun çözümü? Alternatifi?
Neymiş evlilik teklifi için minimum 0.25 CT tek taş pırlanta öneriyorlarmış. Fiyatına bakıyorsun 1.500 TL. Gider koltuk takımı alırım ona ben lan!
0.06 CT yüzük alacağım bu sefer pırlanta var mı yok mu belli değil.
Önerileriniz neler arkadaşlar? Acil bir mevzu şu an.
-
evdi mobilyaydı halıydı perdeydi oydu buydu şuydu derken baya gireceği için zaten gidip 1500 liraya da bi tane yüzük al, ev düzmek nerden baksan 40-50 bin zaten, giren 1500-2000 fazla olsun
-
MaviGozluDev bunu yazdı
evdi mobilyaydı halıydı perdeydi oydu buydu şuydu derken baya gireceği için zaten gidip 1500 liraya da bi tane yüzük al, ev düzmek nerden baksan 40-50 bin zaten, giren 1500-2000 fazla olsun
Hocam ekonomik durumum müsait olsa alırım. Arabama 50 liralık benzin alacak durumum kalmadı şu an. Yeni daire satın aldım kendime ve olanı borcuyla birlikte tükettim.
-
Zirkon tasli al hocam...ucuz..ayni pirlanta...ama yerse...
Benimki yemedi 0.40 ct aldim sonra affettirmek icin :S
Evladim ölmus kadar acitti...
Ama hala kararliysan...zirkon...anlayana kadar kendini duzeltip bi gercek pirlanta takarsin...
Hakkidir...
-
KILICH bunu yazdı
Ama hala kararliysan...zirkon...anlayana kadar kendini duzeltip bi gercek pirlanta takarsin...
Hakkidir...
imzami atarim altina.
-
KILICH bunu yazdı
Hakkidir...
Araştırayım bunu ben bir. Sağ ol hocam.
başka öneriniz var mı peki? Sahte pırlantadan ziyade şu tarz bir yüzük al şeklinde?
Dipnot: Sokaktaki aç adama 100 lira vermeyip çük kadar yüzüğe 1.500 tl para vermeye zorlanıyoruzya, bu nasıl dünya arkadaş. Üzerimize farz kılındı sanki anasını satıyım.
SoloTurk tarafından 08/Ağu/14 02:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Simit al 50KRŞ hacı bileğine takarsın yengenin. Hem nekadar da ilginç olur. Şaka şaka yenge pıçaklar filan vabal altına girmiyim.
-
Durumu yengeyle paylaş abi sonuçta bir ömür geçireceğin insan anlayışlı karşılayacaktır evide mobilyayıda sadece kendine almıyorsunya zaten. Hepimiz doğma büyüme varlıklı değiliz sonuçta 1500 2000 verip stres üstü stres yapmaya luzüm yok enfazla 1–2 bilemedin 3–4 aya durumlar daha iyi olur o zaman alırsın zaten.
Hediye olayında nedense hiç çok abartı masraf yapmadım ben ya kalıcı ama bedelini yüksek tutmayan hediyeler aldım hep çünkü bir süre sonra kendimi kötü hissediyorum sanki sevgisini parayla satın almış gibi bir baskı kurmuşumda oda buna mecburmuş gibi geliyor. Banada pahalı hediyeler alınması taraftarı değilim.
-
Kadınlar bu olaylara, ömrümde 1 kere olcak kafasıyla baktığı için, karşısına alıp konuşsa ikna etse bile bir ömür lafını çeker, gerekirse 10 yıl vadeli borç alacaksın evini ipotek ettirip, ilk 3 yıl bebek gibi bakacaksın, koltuksuz eve gelin mi gider =D
-
hocam senin durumunda olan büyük yaşlı insanları görür gibiyim aha pırlanta orda bak tadilat yapıyoruz :)
hocam yengenin kalbini zaten alfa erkeği olarak kazanmışsın kanımca:) -
hocam beyaz altın al normal kuyumcuda. 300 tl ye bile güzel şeyler var. Tekliften sonra da sana bir şey açıklamam gerekli diyerek burada izah ettiğinin aynısını, aynı dille ifade et.
Zaten yüğüzün öneminin olmadığını, önemli olan benimle bir ömür geçirebilmek için nasıl bir yükün altına girdiğindir dediği an tamamdır işte.