Evreni Hacklemek
-
http://www.youtube.com/watch?v=2VYpZH2QUQc
Demin izledim gayet güzeldi paylaşmak güzeldir -
Güzel Paylaşımdı Teşekkürler
-
Mikrofona hayran kaldım =) Gerisi pek etkilemedi
-
belki de birilerinin bilgisayar oyunuyuz - stephen hawking
ne güzel 1 cümlede demiş adam gerçi o da uzun bi konuşmada diyo neyse :D
slanger tarafından 08/Haz/15 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu adamın güzel videoları var , youtube kanalından takip edilebilir..
-
HolyOne bunu yazdı
Mikrofona hayran kaldım =) Gerisi pek etkilemedi
-
Daha ilk ortaya attığı şey çok saçma ve gerçek dışı geldi. Sonra videodaki yorumlara baktığımda bir Wikipedia linki verdiğini gördüm. Oradan araştırmayı derinleştirip bir Youtube kanalında bu konunun ortaya sürüldüğünü gördüm. Özetle, hali vaktiyle birisi götten bir teori sallamış bu da onu görüp koymuş.
https://www.youtube.com/watch?v=JTvcpdfGUtQEli hareket ettirince gölgesi Ay'ın üzerine anlık olarak düşmez. Fotonlar belli bir anda engellendiğinde kalanlar hedefine ulaşana kadar devam eder.

Bunu iddia etmek, elimizi musluğun altına koyduğumuzda ve su akışını engellediğimizde, elimizi koymadan önce akıp geçen damlaların yok olduğunu iddia etmektir. Bir şelalenin akışını engellersem ben engellemeden önce aşağıya akan, hedefine henüz ulaşmamış su yok olmaz.Şayet böyle bir durum olsa idi milyarlarca yıl önce sönmüş olan yıldızları da ışık kaynağı kesildiği için görmezdik.
Gölge dediğimiz şey ışığın yokluğudur ve herhangi bir hızı yoktur. Varlık felsefesi en başından yanlış temellere oturtulmuşsa evreni değil en fazla hayaller alemini tasvir eder.
anonim6918524 tarafından 09/Haz/15 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
FireX bunu yazdı
Daha ilk ortaya attığı şey çok saçma ve gerçek dışı geldi. Sonra videodaki yorumlara baktığımda bir Wikipedia linki verdiğini gördüm. Oradan araştırmayı derinleştirip bir Youtube kanalında bu konunun ortaya sürüldüğünü gördüm. Özetle, hali vaktiyle birisi götten bir teori sallamış bu da onu görüp koymuş.
...
+100
Ne mallar var arkadas, bir de utanmadan video cekmis, git sahil kenarinda kizlara gitar cal, yavsa, meric leri ol kodumun hippisi.
Bir de golge bilgi tasimaz dedikten sonra monitor'e kafa atasim geldi amk. Gunes bir anda yok olsa, bunun hem kutle cekim etkisini, hem de isi ve isik etkisini 8 dk sonra farkedecegimiz ornegini de hic duymamis.
Sen parmagini indirdigin anda, parmaginin boslugundan cikan fotonlar 1 sn sonra aya ulasir, dolayisiyla parmagini indirdikten sonra, golgen 1 sn sonra parmagini indirmis olur.
Edit: ayrica senin bunu gormen 2 sn alir, bir de o fotonlarin yansiyip gozune gelme suresi var.
AMpul tarafından 09/Haz/15 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
AMpul bunu yazdıFireX bunu yazdı
...
+100
Ne mallar var arkadas, bir de utanmadan video cekmis, git sahil kenarinda kizlara gitar cal, yavsa, meric leri ol kodumun hippisi.
Bir de golge bilgi tasimaz dedikten sonra monitor'e kafa atasim geldi amk. Gunes bir anda yok olsa, bunun hem kutle cekim etkisini, hem de isi ve isik etkisini 8 dk sonra farkedecegimiz ornegini de hic duymamis.
Sen parmagini indirdigin anda, parmaginin boslugundan cikan fotonlar 1 sn sonra aya ulasir, dolayisiyla parmagini indirdikten sonra, golgen 1 sn sonra parmagini indirmis olur.
Edit: ayrica senin bunu gormen 2 sn alir, bir de o fotonlarin yansiyip gozune gelme suresi var.
Aynen hocam :) Sen fazla bile dayanmışsın. Gölge konusunu daha da açmadan zırvalayınca kapattım ben.
anonim6918524 tarafından 09/Haz/15 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilgili arkadaşlarda bilgilendirdi daha hoş oldu teşekkürler :)
-
FireX çok güzel açıklamışsınız hocam..
Gölge'nin hızı konusunda feyyaz 'dan feyz almış bu arkadaş.
"aya gönderilen mekiklere sadece aya kadar yakıt konur, sonra astronotlar kendilerini ordan bırakırlar, dünya'ya düşerler" demiş mesela feyyaz, bu mesele eksik kalmış videoda.
ilgilenenler için video aşağıda, ikinci dk'da muhabbet başlıyo, 10-15 dk sürüyo..
http://www.youtube.com/watch?v=Od4g9BQLL4c