Ey Türk Gençliği Uyan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

çok özgür ülke he amk 7 yıl sonra suçsuzsunuz diye adam saldı lan bunlar. ben bu davanın savcısıyım dediği bırakçan hoca.

kemalist düşünceye sahip olan subaylar zamanında çocuklarını askere uğurlayan suçsuz günahsız ev hanımı olan annelerimizi nizamyieden içeri almadılar müdür.

biz bu günleri unutmadık. biraderimi askere uğurlanırken bizzat annem kapalı diye içeri alınmamıştı.

ama yakasında atatürk rozeti olanlar krallar gibi ağırlanmıştı. hayır islamiyeti ben savunmuyorum.

ben sadece büyüklerinden ne görmüşse onu uygulayan hiçbir suçu olmayan annelerimizi savunuyorum.

şimdi devran değişti . hepsinin yağlayıp ellerine verdi bu hükümet. sikimde olmaz gerisi. her koyun kendi bacağından asılır.

buhranlı yılları siz yaşamamışsınız gibi görünüyor ama biz yaşadık.

beni geçmiş değil gelecek ilgilendiriyor. çocuklarımın torunlarımın yaşayacağı ülke ilgilendiriyor. ve hiç de iyi şeyler olmuyor. denilenleri yaşandı biliyoruz hepimiz. ama intikam duygusuyla hareket etmek iyi değil. yarın yine kemalist görüşler iktidara geldiğinde de onlar intikam mı alsın istersin?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siktir edin beyler 

Polonya ya vize kalmış gidip iş kurup para kazanmaya bakın: ) Ben araştırıyorum sizede tavsiye ederim.

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

kuzeyden göçüp rusla finle uğraşmak varken

güneyden gelip bizi arapa kürde komşu eden atalarımızın ta amk

vanity is definitely my favorite sin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bu fırakman gibi olmuş bunun fülünü çekin o zaman tam olarak milleti bölersiniz k.mısıroglunun gerillalarıyla Atatürkün askerleriyiz diyen 2 grup birbirini kesip doğrar ülkede benim gibi kafasını dinlemek isteyen insanlara kalır videoyu izledim ne yapayım yani gidip sakallıların hayat tarzına mı karışıyım ya da sakal uzatıp milletin namusuna mı laf atıyım dediğim gibi bunu film yapsınlar 3 aylık yaz tatilinde de meydana çıkıp birbirlerini kessinler memlekette benim gibi kafasını dinlemek isteyen insanlara kalsın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

beni geçmiş değil gelecek ilgilendiriyor. çocuklarımın torunlarımın yaşayacağı ülke ilgilendiriyor. ve hiç de iyi şeyler olmuyor. denilenleri yaşandı biliyoruz hepimiz. ama intikam duygusuyla hareket etmek iyi değil. yarın yine kemalist görüşler iktidara geldiğinde de onlar intikam mı alsın istersin?

alamazlarki öyle birşey olmayacak çünkü.

eskiden ne imkanın varıda şimdi kaygılanıyorsun?

eğitim kaliteli değil biliyorum. ama şuanda bir çocucğun olsa hangi imkandan yararlanamayacak müdür?

avrupa gibi olsun diyorlar bu ne biçim ülke diyorlarda , tek bir kişi ile bitmiyorki bu olay.

eskiden kalan milyonlarca pislik var. haydiiii tayyip başa geldi bizi niye uzay çağına götürmedi deniliyor.

açın skype gurup konuşalım bakalım. eskiden ne sikim haklarmız vardı şimdi ne var.

eğer travesti olmak istiyorsan devlet bütün masrafların %70 ini karşılıyor ve 5 yıl ses beden dili eğitimi veriyor kusursuz top olman için.

götü yemeyenler için beleş paraya bedelli askerlikte   geldi.

biraz koşuşturduktan sonra birsürü imkan var yok diyen yalan söyler.

sakatların herşeyi kayıtsız şartız devletten karşılanıyor.

dikkatimi çekti çevremde herkes krallar gibi imkanlardan faydalanıyor. sakatından körüne topalına topuna travestisine yaşlısına gencine üni okuyanına kadar her imkan var.

amk 11 yaşında sol kolum kırıldı 5 lira vezneden fiş kesmeyi unuttuk diye doktor hakaret ederek odasından kovuduğu dönemlerden bahsediyorum sana.

5 yaşındaki kız kitabının atatrük resmi olan yerine tenefüste yanlışlıkla meyvesuyu döktü diye hocadan tokatlanarak eve gönderildiği dönemden bahsediyorum sana.

hay amk allah başka dert vermesin lan size ... rahatlık battı ortalığı karıştırayım böyle bişi olsa gerek

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Siktir edin beyler 

Polonya ya vize kalmış gidip iş kurup para kazanmaya bakın: ) Ben araştırıyorum sizede tavsiye ederim.

avustralya ya da kalksa cok iyi olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sonuna kadar izleyemedim sinirden.

konu siyasi silinir

yorumuma gelirsek

banane amk örümcek beyinlileri kurtaracam.dinlerinde boğulsunlar.ben bunları kurtarmak için hapse girecem şehit verecem banane!!

velasıl diyelim ki gittim kurtardım ülkeyi.kafa degisti mi ? ben sen o kurtarınca bu örümcek beyinlilerin fikri değişecek mi ? hayır

biz ülkeyi eski hale getirdikten 5 sene sonra yine aynı bok.olan kime olacak onlara mı bize mi ? tabi ki bize.

böle öküz gibi hacı hoca dinleyen, araştırmadan hocaya inanan adamı, ne için kurtaracakmışız ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Kemalist ve ulusalcı zihniyet en çok kendi mensuplarına zarar veriyor. Zira kurucu ideolojinin ilkelerine yönelik tehdit tanımlaması yapmanın dışında muhalefet üretemiyor. İktidarda olanların toplumun ekseriyetini çekecek argümanlara ihtiyacı olduğu gibi muhalefetin de aynı şeye ihtiyacı var. Kürtler düşman, Aleviler düşman, muhafazakârlar düşman, sosyalistler düşman vs. Bu tehdit algılaması - tanımlaması ve geleceğe dair yeni ve özgün vizyon üretememeleri, tarihe gömülmelerini kaçınılmaz kılıyor.

12 yıllık AKP hükümeti döneminde ulusalcı camianın eline geçen fırsatlar realist ve yalın bir değerlendirmeye tabi tutulsaydı bugün iktidarda olabilir, ya da en azından oy oranlarında hatırı sayılır bir artış yakalayabilirlerdi. İşin özü ; memleket elden gidiyor naralarına da, Kemalistlere ölüm çığırtkanlığına da insanımız prim vermiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Siktir edin beyler 

Hocam polonyalıların ülkeye girmeleri için vize kalktı. Türkler için kalkmadı. Türkler hayla Şengenden hükümlü. Yani onlara vize yok bize var.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Siktir edin beyler 

Bize hala vize var. biz polonyaya vize uygulamicaz artık.

!!!!
Toplam Hit: 12111 Toplam Mesaj: 87