folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eyvah Kızım Satanist Oldu...!

Eyvah Kızım Satanist Oldu...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

EYVAH KIZLARIM SATANİST OLDU!..

Satanist olduklarını söylediği iki kızını kurtarmak için çırpınan Zifet Yapıcı feryat ediyor: Ne olur yardım edin, kızlarımı kurtaralım.

Zifet Yapıcı, 3 yıl önce kızlarının odasında satanizmle ilgili kitaplar, Nuray'ın imzasını taşıyan karakalemle çizilmiş şeytan ve satanistlerin simgesi olan pentagram yıldızı çizimleri ile onlarca mum bulmuş. Zifet Hanım, siyah elbiseler giyip koyu tonlarda makyaj yapan kızlarını kurtarmaya çalışıyor.

Tekirdağ'da yaşayan Zifet Yapıcı, iki kızının da ‘‘satanist’’ olduğunu iddia ediyor. İnançlarından vazgeçirmek istediği kızları tarafından dövüldüğünü, göz damlasına çamaşır suyu bile koyulduğunu anlatan Zifet Yapıcı, ‘‘Kızlarımı kaybedeceğim, yardım edin’’ diye haykırıyor. Zifet Yapıcı, acı dolu yaşamlarını gözyaşları içinde anlatıyor:

Evdeki ilk işaretler

‘‘Kızlarıma yeterince ilgi gösteremedim. Akciğer kanseri olan eşim Necmettin Yapıcı 1986 yılında ölünce, biri 10 yaşında diğeri 9 aylık iki kızımla Tekirdağ'daki yakınlarımızın yanına yerleştik. Eşimden kalan bir miktar para kısa sürede bitti. 5 yıl önce hastabakıcılık yapmaya başladım. Hafta içinde bakımını yaptığım 84 yaşındaki kalp hastası Halis Bey'in evinde kalmaya başladım. Hafta sonları da kendi evimde, kızlarımla birlikte oluyorduk.

3 yıl önce kızlarımın odasında satanizmle ilgili kitaplar buldum. 19 yaşındaki Nuray'ın imzasını taşıyan karakalemle çizilmiş şeytan ve satanistlerin simgesi olan pentagram yıldızı çizimlerini görünce çılgına döndüm. Odada onlarca mum vardı. İşte ancak o zaman, sürekli siyah elbiseler giyip koyu tonlarda makyaj yapan kızlarındaki değişime anlam verebildim. Korkunç bir gerçekle karşı karşıya idim. Neler olup bittiğini anlayınca Müjgan (28) ve Nuray (19) çılgına döndü. Birlik olup beni dövdüler.

Satanist barda korktum

Hemen her gece evden çıkıp bir yere gidiyorlardı. Bir gece onları izledim. Mağara gibi bir yere girdiler. Bar diyorlardı adına. İçeride uzun saçlı, simsiyah giyinmiş bir sürü genç vardı. Çok gürültülü bir müzik çalıyordu. Korktum, içeri giremedim. Kapıdaki görevliye kızlarımı çağırttım. Dışarıya çıkıp, 'Burada ne işin' var diyerek beni tartakladılar. Sonraki günlerde de aynı tartışmadan dolayı beni defalarca dövdüler. Bir kavgamızda komşuların şikáyetiyle karakolluk olduk. Ama şikáyetçi olmadım. Bir de odalarında göz damlama çamaşır suyu koyduklarını gördüm. Ancak belli etmedim. Onlar odadan çıkınca hemen şişeyi attım.

Göz göre göre gidiyorlar

Ruh sağlıkları yerinde olmadığı için böyle davranıyorlardı. Kızlarımı tedavi ettirebilmek için Tekirdağ Valiliği'nden ve belediyeden yardım istedim. Ancak yetkililer hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Öz kızlarım, inançları uğruna beni öldürmeye kalkışıyordu. Onların bu davranışları içimi acıtıyor. Ama onlar için bir şey yapamıyorum. Bu da beni kahrediyor. Artık ana yüreğim dayanmıyor. Göz göre göre onları kaybediyorum. Ne olur yardım edin. Yavrularımı kurtaralım.’’

Satanist grup bize farklı geldi

Anne Zifet Yapıcı'nın suçladığı iki kızından 28 yaşındaki Müjgan Yapıcı, satanizmle 1999'da tanıştığını söyledi. Annesini, kendilerine yeterli şefkati göstermemekle suçlayan Yapıcı, ‘‘Ben babama çok düşkündüm, onun ölümünden sonra büyük bir boşluk yaşadım. Bu dönemde annemden beklediğim şefkati göremeyince, kız kardeşimle farklı arayışlara girdik’’ dedi ve şöyle devam etti: Kurtulmaya çalışıyorum

‘‘Nuray'la birlikteyken tanıştığımız satanist grup, bize çok farklı geldi. Manevi boşluğumuzu doldurmak için de onların inancına yöneldik. Ben bu inançtan kurtulmaya çalışıyorum. Zaten çıkamayacağımı bildiğim için grubun içine çok fazla girmedim. Yoksa ya ölmem ya da ömür boyu gruba takılmaya devam etmem gerekirdi. Nuray halen o grubun ayinlerine katılıyor.’’

Yazık kadına :S

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nerde okudun kaynak ?
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004/02/08/410093.asp

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

yazık... çok yazık...

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Kızda bi sorun var şeytana tapılırmı abi ya

Bide babası olmmadıgı  içinde olabılırr

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

satanist olunmaz satanist doğulur

yaşasın satanistler :| 

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    harbi yazık kadına :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sen kızınla oğlunla hiç ilgilenme, paso bağır cağır cocuk sizin seytan dediğiniz olguyu annesinden babasından samimi bulsun sonra yok çocuğum satanist oldu yok şeytana taptı bilmemne kusiyim bölelerinin ağzına ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    satanist olmaya çalışan kızlar iyidir,içerler sohbetleride iyidir.öle kıskançlıkları falan yoktu.zaten aklı başlarına geldiklerinde ya ne bok yediklerini anlamış olurlar,yada bok yolunda ölmüş olurlar.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

yolbulucu bunu yazdı:
    sen kızınla oğlunla hiç ilgilenme, paso bağır cağır cocuk sizin seytan dediğiniz olguyu annesinden babasından samimi bulsun sonra yok çocuğum satanist oldu yok şeytana taptı bilmemne kusiyim bölelerinin ağzına ...

allahın beyinsizi kadın ilgilenmek istemese şikayetçi olur kurtulur kızlardan Bana yok kadın nasıl para geitircek eve ? üni.mezunları işsiz ev hanımı anca böyle iş bulur haftada 2 gün ayırır.Ama senin gibi tuzu kurular.Ancak böyle malmal konuşurlar kusim agzına.İnsan ol biraz insan Böyle kutsal bi kadına laf edilir mi emin ol satanizm senin gibi ebeveynler sürükler.

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

zaten aklı başlarına geldiklerinde ya ne bok yediklerini anlamış olurlar,yada bok yolunda ölmüş olurlar.

yılın sözu :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Millette boşluğa düşünce maneviyatı koyacak yer arıyo :|

Maneviyatlada alakası yoktur bence, ayin mayin karıştırmışlar,ortam bunlara cazip ve farklı gelince atmışlardır kendilerini..

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 8579 Toplam Mesaj: 48