Eyvah Kızım Satanist Oldu...!
-
4 sene öncekinin muhabetini yapıosunzu ya 08.02.2004 :)
ne hali varsa görsün insan ne yaparsa kendine yapar = aile yoksa hiçbisey dogru gitmez kendimden örnek vereyim bana yardım eden olmadı halde aileden ben ayaktayım ( satanist falan olmadım :) aman ALLAH korusun ) ona yardım ettikleri halde bunu yapıorsa ve normal bi ailesi varsa bana göre kendi secimi demektir.. Secimini yapan soncularını coktan göze almıs demektir.. bunlarda hayvanlar kadar zeka yoktur varya hayvan dediklerimizi anlamadıgı zaman sopa yiyince bir dahah yapmıyor bunları gece gündüz dövsende aadam olmaz Allah ıslah etsin yazık !
-
bu arada hazır youtube acıkken http://www.youtube.com/watch?v=S7HIahOHATE ::D:D satanizm nedir? :D çook komük :D
-
Bizim komşuyu kızı keseli 1 yıl kadar oldu, şimdi arkadaşları siyahlar içinde dolanıyo tırsıyom amk
-
Kimsenin aile işlerine karışmamak gerek...istiyen istediğini olur abicim...Bize laf düşmez...Ama kadın için tuhaf...onun zamanında yoktu böle şeler :):)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Kızlar annelerini eywah müslüman oldu die kurtarmaya calışıolarmı?
Bırak dağınık kalsınlar, hallerindende mutlu görünüyorlar :)
-----------------------------Cok alaycı bi ifade...
adil davranmak istiyorsan kendini 24 saat sureyle banlamalısın...
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------4 sene öncekinin muhabetini yapıosunzu ya 08.02.2004 :)
ne hali varsa görsün insan ne yaparsa kendine yapar = aile yoksa hiçbisey dogru gitmez kendimden örnek vereyim bana yardım eden olmadı halde aileden ben ayaktayım ( satanist falan olmadım :) aman ALLAH korusun ) ona yardım ettikleri halde bunu yapıorsa ve normal bi ailesi varsa bana göre kendi secimi demektir.. Secimini yapan soncularını coktan göze almıs demektir.. bunlarda hayvanlar kadar zeka yoktur varya hayvan dediklerimizi anlamadıgı zaman sopa yiyince bir dahah yapmıyor bunları gece gündüz dövsende aadam olmaz Allah ıslah etsin yazık !
-----------------------------ona yardım ettiklerini iddia etme sende ben satanist olucam de koluna bi iki bişey ciz bak nası ailen tutusuyo.ama günümüz türkiyesinde
bir iki kişiyi kamyonun ezmediği yere üstgecit yapmıyolar, kötü bişeyler yapmadan ne kadar zor durumda olduğunu anlatamıyosun ...
-
bu tarz kızlar manyak sevişiyo haa! nefes almana bile izin vermiyolar (:
bu arada allah kimsenin başına böyle bişey vermesin. bence kötü bi durum.
-
türkiyede satanizm yok .. kalçanızdan element uydurmayın.. satanizmin hortladığı yıllar vardı kurban falan edilmişti hani. o zamanlar bile satanizmle alakası yoktu =) olayları biliyorum tam olarak.. kız davası sadece.. :) yazık gençlerimize.. böyle şeylere inanıyorlar falan
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
türkiyede satanizm yok .. kalçanızdan element uydurmayın.. satanizmin hortladığı yıllar vardı kurban falan edilmişti hani. o zamanlar bile satanizmle alakası yoktu =) olayları biliyorum tam olarak.. kız davası sadece.. :) yazık gençlerimize.. böyle şeylere inanıyorlar falan
-----------------------------Ciddi anlamda satanistler var hacı, benim çevremde var en azından. Adamlar inançları uğruna her şeyi göze almışlar aslında, bazen takdir ettiğim bile oluyor. Ama iyi ama kötü.
-
marilyn Manson da Manyak cıkmıs haaa:D