Ezik Bir Gençliğin Kalp Çarpıntıları
-
Genç kız eve geldi..O kadar heyecanlıydı ki aynen "pekiyi" almış 2. sınıf çoçukları gibi koştuğundan yorulmuş ve terlemişti.
Hatta ter kokuyordu ama olsun ona ter bilie yakışırdı.Çünkü o az önce Bodrum Türkbükü sahillerinde kumsallarında takılmıştı ve 2 bin dolar verip denizin ortasında çardağımsı bir duba kiralayan yakışıklı ve zengin bir sevgilisi vardı.
Onun sırtı artık yere gelmezdi ,.çünkü artık o tanınan bir simaydı,o bir yıldız olma yolunda ilerliyordu.
Eve girdi ve sandalyeye çöküp bağırdı;
"Anne!!"
ama annesi duymadı ve yine bağırdı;
"Anne!!"
annesi yine duymamıştı,fakat olsun o sevinçliydi nasıl olsa annesine er geç söylerdi farketmezdi.
Bir an düşündü;
"İyiki okulu bırakmışım ya ben ne akıllı bir kızım , eğer okulu bırakmasaydım şimdi bu kadar tanınmış yada tanınmak üzere olan bir genç kız olamazdım,hem ben güzelimde artık bir elim yağda bir elim balda"
bunları düşünürken baştan çıkarıcı bir salaklıkla gülümsüyordu ve ayakları birden bire çarpık olup parmak uçları çapraz şekilde birbirlerine sürtüyorlardı sanki dans edermişcesine..
Sonra ellerini birbirine kavuşturup ileri itti aşağıya doğru ve daha çok gülümsedi.
Düşündü;
"Az önce çok çekiciydim ve magazinciler beni çok etkileyici buldu,bugün plajın en iyisiydim ve artık televizyonlar hep beni çekecek"
Ve kendisini tutamayı bağırdı;
- "İyiki varım yaa!!"
sustu.
yine bağırdı;
-"Ben genç kızlara çok yararlı olacağım" durdu yeniden ama kısık sesle söyledi;
-"evet evet çok yararlı olacağım ve örnek olacağım"
Elindeki toz beziyle içeriye annesi girdi genç kızın.Genç kız ağzını aça aça gülümsedi ve annesine koştu.
Annesi şaşırmıştı ve anlam veremediği bu harektlerin sebebini sordu;
-"Anne benimle gurur duyabilirsin!!"
Anne gülümsedi ama şaşkındı ve şöyle dedi;
-"Ah yavrum gururlanmak isterim tabiki ama bunun bir sebebi olmalı dimi güzel kızım"
Kız avuçlarıyla ağzını kapattı ve 2 kere zıpladı...ve annesine son günlerde genç kızların verebileceği en güzel ve göğüs kabartıcı haberi(!) verdi...
-"Anne ben İkoncan oldum!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------Uzun süredir konu açmıyordum ve beynimi kemiren bir kaç şeyden sadece bir tanesi olan bu akım (!) hakkında birşeyler paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. -
Kısa metrajlı film tadında. Çok güzel yazmışsın.
-
Benim esas aklıma takılan kısmı şurası oldu,"iyi ki okulu bırakmışım"...ben bu cümleyi söylediği için yıllar sonra hiç pişman olmayan bir insan ne gördüm ne de duydum.
Bir de şimdilerde şöyle bir şey var..."çok seviyorum,evleneceğim"...bu nasıl bir zihniyettir?!
Daha eline diploma almamış insanların evlilik gibi yürütülmesi,kaldırılması zor bir kavram altına girme isteklerini ben sadece "tensel arzu" olarak nitelendiriyorum...bu da zaten evlilik olmadan yaşamaya çok ters bakan insanlardan çekinenlerin yaptığı bir girişimdir daha çok...
Bu toplumun genç yaşta evlenip çocuk doğuranlardan çok,eğitimini en iyi şekilde bitirmeyi amaçlamış insanlara ihtiyacı var...yoksa bayan da erkek de her zaman var...ne diyeyim içi acıyor insanın...
-
Bu Tahribat tan kesin bir iki kişi roman yazarı çıkacak benden söylemesi.Adminler tutun bu gençlerin elinden :)
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Benim esas aklıma takılan kısmı şurası oldu,"iyi ki okulu bırakmışım"...ben bu cümleyi söylediği için yıllar sonra hiç pişman olmayan bir insan ne gördüm ne de duydum.
Bir de şimdilerde şöyle bir şey var..."çok seviyorum,evleneceğim"...bu nasıl bir zihniyettir?!
Daha eline diploma almamış insanların evlilik gibi yürütülmesi,kaldırılması zor bir kavram altına girme isteklerini ben sadece "tensel arzu" olarak nitelendiriyorum...bu da zaten evlilik olmadan yaşamaya çok ters bakan insanlardan çekinenlerin yaptığı bir girişimdir daha çok...
Bu toplumun genç yaşta evlenip çocuk doğuranlardan çok,eğitimini en iyi şekilde bitirmeyi amaçlamış insanlara ihtiyacı var...yoksa bayan da erkek de her zaman var...ne diyeyim içi acıyor insanın...
-----------------------------yoruma oldugu gibi katılıyorum üstüne yazacak bişe yok....özellikle işaretli yer çok dogru bir tespittir bravo...
-
yazı iyide ikoncan ne demek be:)
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------(bkz. abuk subuk giyinip ünlü olanlar)
-
(bkz:kanayan bir yara) demeyi daha uygun buldum (:
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
bkz:(Orasını burasını açıp sözde genç kızlara örnek olanlar) -
baris_ekin bunu yazdı:
Bu Tahribat tan kesin bir iki kişi roman yazarı çıkacak benden söylemesi.Adminler tutun bu gençlerin elinden :)
-----------------------------aynen katılıyorum... hep destek tam destek...
-
güzel yazmışsın kanky ellerine sağlık