F-16"Larla İlgili Ufak Bir Soru
-
aklımda pilot diye kalmış :D
-
ha bu arada o sivri burnun aerodinamik ile direk ilgisi var
concorde larda da vardır o sivri burundan :D
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------o bahsettiğiniz sey pitot tüpüdür. ates etmek ile alakası yoktur aerodinamik ile ilgilidir. hızdan dolayı meydanı cıkan karsı basıncı azaltır ve pilota daha dogru parametleri gosterir hız basınc vb... gibi
arkadasın dogru diyo
-----------------------------allam ya ben 2. sayfada yazdım cevabı hala millet sudur budur diyo....
-
orası havaya delmek için kullanılıyo
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------o bahsettiğiniz sey pitot tüpüdür. ates etmek ile alakası yoktur aerodinamik ile ilgilidir. hızdan dolayı meydanı cıkan karsı basıncı azaltır ve pilota daha dogru parametleri gosterir hız basınc vb... gibi
arkadasın dogru diyo
-----------------------------allam ya ben 2. sayfada yazdım cevabı hala millet sudur budur diyo....
-----------------------------Ya neyi tartışıyorsunuz hala.O pitot tube tur hızı ölçer.Radar resimde belirttiğim yerdir.Pitot tube e bağlantısı yoktur.Hadi ben sıktım salladım "mesut589 da mı BRK35 de mi salladı.Yapmayın allah aşkına google var girin oraya f16 pitot tube yazın...
-
35ygt45 bunu yazdı:
mesut589 bunu yazdı:
mesut589 bunu yazdı:
arkadasın dogru diyo
-----------------------------Ya neyi tartışıyorsunuz hala.O pitot tube tur hızı ölçer.Radar resimde belirttiğim yerdir.Pitot tube e bağlantısı yoktur.Hadi ben sıktım salladım "mesut589 da mı BRK35 de mi salladı.Yapmayın allah aşkına google var girin oraya f16 pitot tube yazın...
-----------------------------La sırf senin inadına yazıyorum ha bildiğimden değil...
Oradan ateş ediliyo anasını satim var mı ötesi :p
-
yahu oradan ateş ediyor olsa uçak yavaşlar be.... duymamış olayım hadi...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
mesut589 bunu yazdı:
mesut589 bunu yazdı:
arkadasın dogru diyo
-----------------------------La sırf senin inadına yazıyorum ha bildiğimden değil...
Oradan ateş ediliyo anasını satim var mı ötesi :p
Alemsin Vesselam... :) -
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
Eski modellerinde ordan ateş ediyodu F-16 lar 2000 modellerinde falan. Pilotun onunde duman bulutu oluşturup görüş açısını engelliyo diye kaldırdılar arkadaki kuyruğa taktılar şimdi arkadan ateş ediyor.
Ebe amor kardeşim.Elimizdeki en eski F16 1986 model.O bile oradan ateş etmiyor.Pitot Tube'ten ateşmi edilir ya.Saçmalamayın.Radar o dalganın arkasında ve bağımsız.Bir atasözü vardır bildin mi : Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar.....
anladık biliyosun, neden millete hakaret ediyorsun
cevabı verdin bitti, neden sataşıyosun millete? -
edit