F-Security Yi Deneyen Varmı?
-
aviradan çok memnunum bende benim külüstürü pek kasmıyor o güzel baya. bide bu f-security mi yoksa şu bildiğimiz f-secure mi? eğer 2. csi ise felaket kasıyor aleti namussuz
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Avira
Avira AntiVir Premium 8.1.00.331 + Key valid 17/4/2014
http://rapidshare.com/files/127430748/AAP8.1.00.331.rar
-----------------------------sağol hacı.deniyecem.tr yaması varmı.
-
kav yalan oldu.
artık vazgeçtim.avira yada f-securtiy i deneyeceğim.
-
eset smart security de deneyin (nod32)
-
Valla nerdeyse 1 sene önce söylemiştim, F-Secure virus database'i inanılmaz diye, aynı şekilde İkarus'un da potansiyel tanımlaması inanılmaz. İkarus'un illegali hala yok piyasada, F-Secure illegal var olmasına var da, fake serverdan update cekiyo, %99 updateler yerine trojan çekecektir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------kaspersky sadece kendi virüslerini buluyor..diğerlerini kaçırıyor
rene ye katılıyorum avira ama sadece avira yetmeyebilir..full güvenlik için aviranın yanına ad ware ve comodo yükleyebilirler..
-----------------------------Ne alakası var ya ? Güvenlikten 1 haber adamlar yorum yapıyo Kaspersky fake bi antivirüs değil kendi virüsünü silsin bulaştırsın.Kaspersky ve Avira antivirüs kapsamında en iyi programlardır.Ayrıca Ad-Aware çok boktan bi programdır onun yerine SuperAntiSpyware veya AVG Antispyware kat kat daha iyi tercihtir.Ad-Aware Norton ayarında bi program çalışan ama bişeye yaramayan.
-
BLaCkH4cK bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------kaspersky sadece kendi virüslerini buluyor..diğerlerini kaçırıyor
rene ye katılıyorum avira ama sadece avira yetmeyebilir..full güvenlik için aviranın yanına ad ware ve comodo yükleyebilirler..
-----------------------------Ne alakası var ya ? Güvenlikten 1 haber adamlar yorum yapıyo Kaspersky fake bi antivirüs değil kendi virüsünü silsin bulaştırsın.Kaspersky ve Avira antivirüs kapsamında en iyi programlardır.Ayrıca Ad-Aware çok boktan bi programdır onun yerine SuperAntiSpyware veya AVG Antispyware kat kat daha iyi tercihtir.Ad-Aware Norton ayarında bi program çalışan ama bişeye yaramayan.
-----------------------------insanlar nortona neden bukadar yükleniyorlar neden aşşalıyorlar anlamış değilim :S hiç nortonu kullanmışlarmı onuda merak ediyorum son günlerde yükleyip silmiştir okadar 2000 2001 yıllarında kullandılarmı peki onu merk ediyorum :S
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Her yerde bir numara avira antivirüs...
Kullanın pişman olmayacaksınız...
-----------------------------Rene hocam gerçekten çok güzel pcde neler neler buldu teşekkürler herkese öneririm
-
avirada kafadansalladim.bad yapsan içine dsfsdfds yazsan yine virüs gösteriyo :/
-
avira'yı şimdi kurucam bir bakalım nasıl.