folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder F-Security Yi Deneyen Varmı?

F-Security Yi Deneyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    0m3r bunu yazdı:
    -----------------------------

renenin yoruma katılıyorum.

Avira ile comodo iyi iş çıkartıo bende tavsiye ederim

Bu comodo'yu kurdum ama hoşuma gitmedi kaldırdım, ama güvenlik merkezinde hala açık gözüküyo bunu bi türlü kaldıramadım.Nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı?? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Ben rene hocaya güveniyorum gözüm kapalı indirdim şimdilik bi problem yok

Tren odun seçmez hacı abi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    Biz güvenmiyoz demedikki sadece nasıl kaldırıcaz dedik..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar diskinizdeki verilerin guvenliginden supheniz yoksa on-active(access) korumada en kral Mcafee 8.5i ve Nod32 , dogrudan net uzerinden gelen zararlari tespitte cok basarili iki yazilim...Disk uzerindeki zararlilar icin en gelismis virus tanima ve silme db sine sahip kaspersky var , avirayi hic denemedim ama simdi test sonuclarina baktim oldukca basari elde etmis , dur bakim bugun gece vm de kurup deneyeyim biraz...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

eXeLanS bunu yazdı:
    Biz güvenmiyoz demedikki sadece nasıl kaldırıcaz dedik..

Edit: bende bi sorun çıkmadı :S

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Hacilar diskinizdeki verilerin guvenliginden supheniz yoksa on-active(access) korumada en kral Mcafee 8.5i ve Nod32 , dogrudan net uzerinden gelen zararlari tespitte cok basarili iki yazilim...Disk uzerindeki zararlilar icin en gelismis virus tanima ve silme db sine sahip kaspersky var , avirayi hic denemedim ama simdi test sonuclarina baktim oldukca basari elde etmis , dur bakim bugun gece vm de kurup deneyeyim biraz...
    Dene hoca, aviranın özellikle sezgisel koruması müthiştir, tavsiye ederim.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1-2 saattir avira yi test ediyorum sevdim bunu :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

Nod32: firewallsız bi halta yaramıyor zırt pırt popup aclıyor(smart security de acılıyormu bilgim yok?)

Kaspersky: 7 çok kraldır her bişeyi siler key konusunda sıkıntı yoktur ama 8 hosuma gitmedi

F-secure: pcyi kasma konusunda nortonla basa bas gider(tabi 2 sene önce kullanıyodum yeni sürümler hakkında fikrim yok)

Mcaffee:Lisans sorun gerisi cok hos

Bitdefender: Kurdum bi türlü silemedim :S bide neti yavaslattı gibi geldi bana(total security'si)

Norton:Kurmak ve silmek tam anlamıyla işkence programı silsin diye program yapmıslar :S 

Avira:Suan bunu kullanıyorum güzel hos game mod acılınca online oyunlarda ping cıkmıyor bi updatesini ayarlayamadım net baglanınca direk update yapıyor

(bunlar benim deneyimlerim yok şöleydi böleydi felan demeyin bana güvenip yükledikten sonra pc çöktü diyip arkamdan çakmayın)

birazdan yine eset smart security denicem bakalım kasperskyın engellediği reklamları engelliyormu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    eXeLanS bunu yazdı:
    0m3r bunu yazdı:

Bu comodo'yu kurdum ama hoşuma gitmedi kaldırdım, ama güvenlik merkezinde hala açık gözüküyo bunu bi türlü kaldıramadım.Nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı??

Hoca windos hizmetlerinden "windows yönetim yardımcıları" ve "güvenlik merkez" hizmetlerini durdur, hizmetleri durdurduktan sonra bilgisayarımı açıp c:\windows\system32\wbem\repository klasörüne git, repository içindeki klasörü sil ve sistemini yeniden başlat. (Yalnızca klasörü sil diğerlerini elleme)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı:
    eXeLanS bunu yazdı:
    0m3r bunu yazdı:

Hoca windos hizmetlerinden "windows yönetim yardımcıları" ve "güvenlik merkez" hizmetlerini durdur, hizmetleri durdurduktan sonra bilgisayarımı açıp c:\windows\system32\wbem\repository klasörüne git, repository içindeki klasörü sil ve sistemini yeniden başlat. (Yalnızca klasörü sil diğerlerini elleme)

Olmuyo hoca onu denemiştim.Ayrıca Repository içinde klasör yok, olanlarıda windows sildirmiyor..

Toplam Hit: 20505 Toplam Mesaj: 45