Faça İzi
-
-
yara izlerini kapatan ilaçlar vardı onlar işe yaramıyormu ya?
benim kolumda çok çeşitli yaralar var. Vücudumun heryerinde varda kolumda baya bi yara izi var onları o krem gibi şeylerle geçirmeyi denicektim.
-
Bizim işyerinde elemanın birininde kollarında faça vardı.
Gitti façalar belli olmasın diye üstüne dövme yaptırdı :D
-
dövme yaptırsın façanın üzerine. bu konuda sanırım 86 façası olan bloodmage muridimiz yardımcı olabilir :)
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------dövme yaptırsın façanın üzerine. bu konuda sanırım 86 façası olan bloodmage muridimiz yardımcı olabilir :)
-----------------------------aynen çok arkadaşım var pişman olupda dövme yaptıran kolları boydan boya kesil dövme ile kapattılar ep bellide olmuyo hemde dövme iyidir iyi :D tabi öyle sıkıntıları yoksa
-
bir arkaşım daha vardı dövme yaptırmıştı üzerine
-
bendede var toplamda 70-80 tane. fakat neyle kesıldıgıne baglı oldugunu dusunuyorum. hele bazıları ole ki orayı sokup alsa yıne gecmez. ben bıra sısesıyle yaptım hemen hemen hepsını ve kendı koluma bakarak soyleyebılırım kı tamamen nasıl kestiğine bağlı geçip geçemeyeceği
-
Yaranın derinliği ve kesim tarzı (cam,jilet,neşter) gibi durumlar işin boyutunu değiştiriyor.
Daha yeni birkaç gün önce haberlerde gördüm bir tedavisi varmış yara çok büyük olsa bile üstüne yapılan değişiklerle faça görünümü ortadan kalkıyormuş en kötü
ihtimalle, bir araştırsın derim bende televizyonda gördüğümü söylüyorum.
-
Doktora görünsün hem psikoloğa hemde plastik cerraha en kısa zamanda,
-
yaran ile barışık yaşa
benim sol kaşımda kocaman bir kesik var mutluyum onunla :)