Facebook Arkadaş Sayısı Fazla Olanlar? Bi Teklifim Var
-
1 000 kişi = 2 tl
Arkadaşlar 1000 kişi arkadaşı olan bir facebook hesabınız varsa veya parça parça bi kaç üyelik toplamıda olur... Bana şifrenizi ve kullanıcı adınızı veriyorsnunuz ben giriş yapıyorum, ahmet sokak diye birini arkadaşım yapıyorum (isim tamamen uydurmadır).. daha sonra ahmetin profiline giriyorum sol taraftaki arkadaş öner butonunu kulanıyorum ve ahmete benim tüm arkadaşlarımı öneriyorum... Bundan sonra ahmetin yapması gereken beklşemek.. ona herhangi bir ileti gitmiyor.. hesap sahibinin arkadaşlarına ileti gidiyor ve isterlerse ahmeti arkadaş olarak kabul ediyorlar... tüm bunlar max. 6dk.
6dk için face profilinizi kiralamak istiyorum kısacası, herhangi başka bişey yapılmıcak sadece dediğimi yapıp çıkıcam...Güvenli alışveriş için r10 üyeleri oradaki konuya gelebilir: http://www.r10.net/alisveris-bolumu/408402-facebook-arkadas-sayisi-fazla-olanlar-bi-teklifim-var.html#post1058996318
-
yinemi facebook
bu siteyi kuranın ocağı sönsün a.q
-
ne ayaksın sen neler çeviriyorsun
-
o arkadaşa garazın var heral ...
-
kız lazımsa söyle
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
kız lazımsa söyle
-----------------------------bana lazım yasin :W
-
1000 kişiye 2 lira az değil mi? :)
-
:) ne kızı abi yaaa.. napim kızı... 2 tl az biraz ama fazla alcam ve maddiat şu sıra ii dğeil.. ki zahmeti yok.. alacağım adamın en ufak gideri yok.. havadan para vercem..
-
biz bunun nedenini de merak ederiz
-
beyler ben az söyleyeyim siz çok anlayın.. bi kişinin arkadaş sayısı fazla olunca.. istediği yere davet eder.. isted yerde topluk oluşruabilir.. vs..
-
yav en azından rica et feyk hesabı olanlar yardım eder. 2 lira ne, nasıl göndereceksın :D elden vermeye kalksan yol parası verırsın bi o kadar. ptt banka falan zaten olmaz