Facebook Hack
-
zeitgeist bunu yazdı:
-----------------------------
banın açılması veya tarih hatası gibi bir sorun yok. durum açık , zamanında üyelik almış birileri şu anda belirli yerlerde bu üyelikler satışta bu üyelikte muhtemelen onlardan biri.
-----------------------------Üyelik satılmamıştır. Üyelik tamamiyle bana aittir. Yukarıdaki mesajımda bunu belirttim.
-
vakitim olsa para karsiligi sosyal muhendislik yapabilirdim
-
x3uqm4 bunu yazdı:
vakitim olsa para karsiligi sosyal muhendislik yapabilirdim
-----------------------------Vaktin olduğunda yardımcı olursan karşılığını alacağından emin olabilirsin...
-
Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
-
KroBey bunu yazdı:
Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
-----------------------------puhahaha :D yardırıyorsun kro
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
-----------------------------HAHAHA
Milleti isletim sistemi :D:D:D cok guzel yaziyorsun hoca ..
Ayriyetten ben hic hatirlamiyom seni cehennem.comdan ama....
Edit:nickde yabanci gelmiyor gerci!
-
cehennemden kimler var_?
-
A_REX bunu yazdı:
cehennemden kimler var_?
Siteye ddos kasana kadar ben vardim :D:D sonra banlandim, ispiyon etmisiti gavatin biri..Cok g.tu kalkik eleman vardi cehennemde ama xss le indirdiler :) sonra...
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------yapma volkan yapmayın çocuklar :)
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------KroBey bunu yazdı:
-----------------------------yapma volkan yapmayın çocuklar :)
tüylerim ürperdi...