Facebook Hack
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
-----------------------------ahaha :D hiç güleceğim yoktu .
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------KroBey bunu yazdı:
Ben de işletim sistemi yazabiliyorum hacı. İstersen sana hemen bir tane yazayım; "işletim sistemi".
-----------------------------ahaha :D hiç güleceğim yoktu .
-----------------------------cukkkk :DDD
-
TeRRoR bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------yapma volkan yapmayın çocuklar :)
tüylerim ürperdi...
-----------------------------vay be :| :D madem bu kadar yüksek kod bilgin var. O kadar engin bilgiye sahiptin yel esiyormuşmuş :D feysle beraber relog mu yedin ne ayak :D
-
Basit bir app. (uygulama) oluşturursun, '' Profiline Girenleri Gör '' gibi bu uygulamada Eposta - Şifre istemi gibi bir form yaparsın kayıt tutan. Daha sonra hesabını almak istediğin kişiye bir şekilde girmesini yapmasını sağlarsın. Bu şekilde eposta değişmeden şifre değişmeden alabilirsin.
Bir diğer yol ise hesabını alacağın kişiye keylogger atarak şifrelerini alabilirsin :) Ve değiştirmeden de rahatca giriş yaparsın.
------------ -
işletim sisteminin adı ne ? :DD merak ettim
-
buraqgo bunu yazdı:
----------------------------- -
Isletim sistemi konusu hakkinda dalga gecen arkadaslari
http://wiki.osdev.org/Main_Page
su linklere alalim, eger bilgisi yeterse o beyinlerin, cok basit olarak bootlanabilen kendi os larini yapabilirler. 4-5 yil once idi galiba, universiteye baslamaya yakin bende heves etmistim, bu tip sitelerden bootloader ve bazi hardware handlerlari kullanip onlarin sayesinde disketten calisan boot yapabilen bir OS yapmistim, birsey yaptigi yoktu, aciyor ekrana merhaba dunya filan yaptiriyordu basit input output falan filan, aman bosverin, hayal anlatiyorum zaten buraya yazanlar gibiler icin.
-
SpArK bunu yazdı:
Isletim sistemi konusu hakkinda dalga gecen arkadaslari
http://wiki.osdev.org/Main_Page
su linklere alalim, eger bilgisi yeterse o beyinlerin, cok basit olarak bootlanabilen kendi os larini yapabilirler. 4-5 yil once idi galiba, universiteye baslamaya yakin bende heves etmistim, bu tip sitelerden bootloader ve bazi hardware handlerlari kullanip onlarin sayesinde disketten calisan boot yapabilen bir OS yapmistim, birsey yaptigi yoktu, aciyor ekrana merhaba dunya filan yaptiriyordu basit input output falan filan, aman bosverin, hayal anlatiyorum zaten buraya yazanlar gibiler icin.
-----------------------------hoca sen ne içtinn yaa
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------:D iyiymiş.
İstersen face ını kapattırabılırım para karsılıgında
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D