Facebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin
-
verildimi bilmiyorum forumda biraz aradım bulamadım o yüzden açtım konuyu.
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account&__a=7
facebook hesabınızı yukarıdaki linkten tamamen silebilirsiniz.
-
Neden siliyoruz ?
Ekleme : Ben sanki silinmesi gereken bir durum varmış gibi anladım olayı hocam.
Silmek isteyenler için kolaylık olsun diye koyduysan daha fazla saçmalamıyım çıktım konudan :D
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Neden siliyoruz ?
-----------------------------şakacı seni =)
-
-
14 günmü ne süre veriyor komple silinmesi için
Denedim 14 günü dolduramadan tekrar girdim :| ota boka bağımlı oluyoz ak :|
-
facebok bir mason kuruluşudur. gizli ajanlar var. sitede populer olanları buluyorlar ve teklifler götrüyorlar. yüksek miktarda para teklifi veriorlar kabul ederseniz :Ç sizi kamplarda eğitime sokuyorlar ve sürgüne gonderiyorlar. tc vs yerlere. ondan silin arkadaşa katılıorum :\ :Ç
-
geberlanxD bunu yazdı:
facebok bir mason kuruluşudur. gizli ajanlar var. sitede populer olanları buluyorlar ve teklifler götrüyorlar. yüksek miktarda para teklifi veriorlar kabul ederseniz :Ç sizi kamplarda eğitime sokuyorlar ve sürgüne gonderiyorlar. tc vs yerlere. ondan silin arkadaşa katılıorum :\ :Ç
-----------------------------banada apra versinler benide de yollasınlar tc ye :)
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------bunlardan birer tane istiyorum :))
-
niye siliyoruz bende fransız kaldım olaya açıklasın biri baqim kesin saçma bişeydir sfsafs a:D
-
ben sildim ama tekrar açtım
-
Bir çizik atıyorum hocam, sonra lazım olur bu konu