folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Facebook Profile Javascript Kodu Eklemek

Facebook Profile Javascript Kodu Eklemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

facebook profilime sayac tarzı bi kod eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

acaba fbml  ile bi uygulama ile profilime solda arkadasların alt kısmına bi kutu koyup onun içinde js çalıştırabilirmiyim

çalıştırabilirsem o kutuyu nasıl koyabilirim 

bi şekilde sayfama nerden gelinmiş ögrenmem gerekiyor referens veren linkleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek

Facebook kim kimin profilini gezdi bilgisini gizli tutuyor. Tutmuyor demiyorum, tutuyor. Ancak hiçbir şekilde buna erişmen mümkün değil. Javascript'le falan Referer bilgisini almaya çalışmak beyhude çaba.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bence pek boşuna bi caba deil illaki bi şekilde alınır ya

tbt de bile mesela profillerde html kodu calısmaz fakat profil resmini sayac olarak kullanıyolar  imza dail :)

örnek : http://www.tahribat.com/Murit-hotboy/

yani alternatif yontemler illaki olması lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

şu html nin ismini fbml diye değiştirdilerya helal olsun geçen bana biri  dedi sen fbml biliyormusun o ne dedim web sitesi kode dedi. şaşırdım halla halla olum yeni bir dil mi çıktı dedim acaba meğersem facebooka html kodu yapıştır bunada fbml de olacak şey değil halla halla

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

şu html nin ismini fbml diye değiştirdilerya helal olsun geçen bana biri  dedi sen fbml biliyormusun o ne dedim web sitesi kode dedi. şaşırdım halla halla olum yeni bir dil mi çıktı dedim acaba meğersem facebooka html kodu yapıştır bunada fbml de olacak şey değil halla halla

adamlar kendi sınıflarını oluşturduysa  istedigi ismide verebilir facebooktada bi uygulama yapmak istedigin zmana o sınıfı kullanmak zorundasın yani kimsenin html in adını değiştirdigi yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Profil resmini sayaç yaparsınız da sayaç başka sitede oldugu icin cookie göndermez oraya, onun için facebookda bu yöntem isleseydi bile kimin ziyaret ettiğini göremezdiniz.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

benim bir projem vardı bu konuda nereden başlayacağımı bilemedim ama:)

hocam şimdi bir sürü uygulama var profile eklenebilen filan.

Atıyorum bir uygulama yazdın koydun profiline ve uygulamada kullandığın ikonlar ve resimler sonuçta facebook'un sunucusunda barınmıyor değil mi? yani öyle olmaması gerek diye düşünüyorum.Eğer öyle ise rahat bir şekilde cookie vs çekilebilir.tabi face bu kadar mal mı bi sen mi zekisin diyenler çıkabilir:) haklılardır ama bunu nasıl önlüyorlar bari onu öğreniriz.

aksi durumda yani kullanılan resimleri face kendi sunucusunda barındırıyor diyelim o zaman uygulamayı değişik bir şekilde yaparız iframe ile site çağırma gibi. onuda mı engellemiş yoksa bu totoşlar:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ilk önce facebook için uygulama geliştirmen lazım minik yada profilinde box oluşturmana içeriğini html yapmana uygulamalar vardı isimleri aklımda değil şimdi onları kullanabilirsin. kendi sitende oluşturduğun bi php dosyasını(loglamayı yapıcak) image tagları arasında profiline yerleştirirsin. kaç giriş yapılmış böylece öğrenebilirsin. o php dosyasında ayrıyetten resimde gösterebilirsin.

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:

ilk önce facebook için uygulama geliştirmen lazım minik yada profilinde box oluşturmana içeriğini html yapmana uygulamalar vardı isimleri aklımda değil şimdi onları kullanabilirsin. kendi sitende oluşturduğun bi php dosyasını(loglamayı yapıcak) image tagları arasında profiline yerleştirirsin. kaç giriş yapılmış böylece öğrenebilirsin. o php dosyasında ayrıyetten resimde gösterebilirsin.

profilini kimler ziyaret etmiş uygulamaları da böle çalışmıyormu zaten?

sahtemi çalışıyormu bilmiyorum kaç tane kız ekliyse alayı bunları kullanıo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

cosmic bunu yazdı:

profilini kaç kişi ziyaret etmiş uygulamaları da böle çalışmıyormu zaten?

sahtemi çalışıyormu bilmiyorum kaç tane kız ekliyse alayı bunları kullanıo

hocam onlar sahte http://apps.facebook.com/applicationbuilder/Setup/New.aspx?app=0&ref=apb-cb burdan yapılıyor

gerçek uygulamalar ise http://www.facebook.com/developers/#!/developers/createapp.php burdan 2. yani gerçek kodlanan uygulamayı yapan çok çok az hatta sadece oyun yapanlar kullanıyor diyebilirim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

eğer bir şekilde uzak url den resim ekleyebiliyorsan referer alabilirsin, benim profil resmindeki olay. ben referer alabiliyorum fakat cookielere erişim yok. eğer olsaydı hangi mürid kaç kez girmiş profilime, top 5 listesi yapacaktım, ama olmuyor :)

Toplam Hit: 3754 Toplam Mesaj: 19