Facebook Ve Youtube
-
bence facebook youtubenin gelişmiş halidir sizce bu bilgiye katılan varmı.. youtubenin bu güne kadar kendini geliştirememesinin bir eseridir facebook.
-
alakası yok bence. facebokdaki videolar son zamanlarda başladı daha öncelerden bu kadar video dolanmıyordu
-
Facebook video sitesi değildir. Facebook'u video sitesi olarak kullanan tek millet Türklerdir.
-
LinkinMeTiN bunu yazdı:
-----------------------------
alakası yok bence
----------------------------- -
ona bakarsan facebook varken twiter a da gerek yok aynı şeyleri daha kapsamlı olarak orda da yazabilirsin ama işte farklı şeyler var
ben youtube a video aramak izlemek yüklemek için giriyorum
ama face de arkadaşlarımın paylaştığı şeylere bakıyorum
ha youtube ve facebook bir nevi birleşmiş gibi oluyor ama kapsamlı değil face sizin ve çevrenizin yaptığı şeyler direkt çıkıyor
youtube un daha gelişmesi için dizileri filmleri anlaşma yaparak kişilere izletmesi lazım
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
Facebook video sitesi değildir. Facebook'u video sitesi olarak kullanan tek millet Türklerdir.
böyle çokbilmiş 251554 tane ülkede gidip araştırma yapıp da sonuca varmış gibicesine konuşmak da Türklere esasdır galiba.facebook insanların hayatında olup bitenleri gösteren site değil mi? ee fotoğraf, yazı, video tabiiki olacak. ki bunların hepsi de Türklerde var. sadece video mu var sanki :S
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------böyle çokbilmiş 251554 tane ülkede gidip araştırma yapıp da sonuca varmış gibicesine konuşmak da Türklere esasdır galiba.
facebook insanların hayatında olup bitenleri gösteren site değil mi? ee fotoğraf, yazı, video tabiiki olacak. ki bunların hepsi de Türklerde var. sadece video mu var sanki :S
-----------------------------Yeterli milletten, yeterli arkadaşım var bu fikre varmak için, emin olabilirsin.
Mesele fotoğraf, video, yazı meselesi değil.
Sosyal hayatınla ilgili bi video paylaşırsın, olmadı kendinle alakalı bulduğun bir şeyi paylaşırsın. Ama seninle alakalıdır yani.
Allah aşkına bi aç bak arkadaş listene, neredeyse videodan başka paylaşılan bir şey yok ortada.
'Bunu paylaşmayan beni silsin', 'Bunu izlemeyenin Allah belasını versin' şeklinde isimlerle videolar ve başka da bi bok yok profillerde.
Ha unutmadan bi de farmville denen zımbırtı..
-
facebook nerde güncel konular var onu bünyesine taşıyor bence youtube arkadaşlık derken profilleri dahada çok özelleştirirse myspacedeki gibi felan
bu topluluğu çok daha büyütebilir gibime geliyor.
-
kendi görüşüm facebook ve youtube Türk milletinin tuutugunu koparmasının bir eseridir :} nereye el atsa kurutan bir toplum oldugumuz için =} internette yada günlük yaşamda bir sey yapamayıp canı sıkılan toplumumuzun bir şeyi kurutup kabak tadı verene kadar kullanmasının bir sonucudur. Artık büyümek isteyen yüksek sermayeli sitelerin ingilizceden hemen sonra Türkçe destek vermeside bu durumu destekleyen en büyük örneklerden biridir. Türk milleti sayesinde yabancı ve büyük sermayeli siteler sermayelerini dahada büyütmektedir. Sonuç olarak facebook ve youtube = Vakit kaybı kaç kişi gördnüz bir deneyin yapılışını yada bir teoriyi yada hipotezi izleyen bir arkadaşı ? komik geyik v.b. işe yaramayan ne varsa izleriz...
-
youtubeyi bilmemde facebook en büyük hatayı Türkçe dil desteklemekle verdi.
abazalar doluşuyor abi . netlog gibi oLdu.
(Facebook tanıdıklarınla iletişim kurmanı ve hayatında olup bitenleri paylaşmanı sağlar. ) sloganı burda geçmez -
youjizz ile xhamster aynı desen destek cıkardım ama face ile youtube alakasız :))