Facebook, Whatsapp'ı Satın Aldı!
-
instagram ' ı da 1 milyar dolara satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam şimdi bak instagram'a coştu
-
elnino bunu yazdı
instagram ' ı da 1 milyar dolara satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam şimdi bak instagram'a coştu
Oranın'da ...u çıktı.
-
palakan229 bunu yazdıelnino bunu yazdı
Oranın'da ...u çıktı.
ben hiç kullanmadım arada kızlara bakıyom öle
-
Şu Zuckerberg kadar da mal bir herif görmedim.Ulan bok gibi para var aldığın karıya bak.
-
bu zenginlerin hepsimi böyle giyinmeden bi haberler nekadar resim varsa amele gibi çıkmış ya s.kne takmıyo kılıf kıyafeti yada gerçekten tarzı bu
zamazingo tarafından 20/Şub/14 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
zamazingo bunu yazdı
bu zenginlerin hepsimi böyle giyinmeden bi haberler nekadar resim varsa amele gibi çıkmış ya s.kne takmıyo kılıf kıyafeti yada gerçekten tarzı bu
sen hele facebook fotograflarına bak. ergen ergen fotografları var. ( yada bizim oyle tabir ettiğimiz...)
-
RotKerim bunu yazdı
Play store da bedavaydı niye o kadar para vermişler acaba... :F
amuda kalkıp rüzgara karşı işeyerek güldüm :D
yorumuma gelirsek. whatsapp boka batacak. facebook neye elini atsa berbat ediyor bence. kendileri için muhteşem bi hareket ama bizim için çok kötü oldu. hele facebook chati entegre ederlerse lanet olsun.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Whatsapp'ı 16 milyar dolara alan Facebook mu yoksa Facebook'dan 12 milyar dolarlık hisse sahibi olan Whatsapp mı kar etti? Cevap?
whatsapp ın sahiplerine 4milyar dolar nakit para, 12milyar dolarlıkta facebook şirket hissesi vermişler işte.. ayrıca yönetimde de yer alcakmış whatsapp ceo su
-
MaviGozluDev bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Whatsapp'ı 16 milyar dolara alan Facebook mu yoksa Facebook'dan 12 milyar dolarlık hisse sahibi olan Whatsapp mı kar etti? Cevap?
whatsapp ın sahiplerine 4milyar dolar nakit para, 12milyar dolarlıkta facebook şirket hissesi vermişler işte.. ayrıca yönetimde de yer alcakmış whatsapp ceo su
adamlar terfi ettiler, tek başlarına sorumlu olmaktan kurtuldular, daha fazla büyümek için garantili destek kazandılar, dünyanın en büyük şirketlerinden birine milyar dolar hisseyse ortak oldular, bir de üstüne milyar dolar nakit para aldılar.
ne diyim :S
bunlar yahoodan ayrılan iki elemandı diye biliyorum. onları bilmem de ben olsam paramı alır, maaşlı profesyonel ceo tutar kenara çekilir keyfime bakardım. aldığım ve sürekli gelecek olan parayı bi fona bağlardım çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine yardım için. bakınız bill gates. ayın 1 haftası gezer 3 haftası vakfımın başında para doğru kişilere gidiyor mu kontrol ederdim.
ne hayal kurdum be. o değil de 4 milyar dolara yeminle türkiyede tek bir evsiz tek bir aç tek bir hasta çocuk bırakmazdım lan. bu kadar para var nasıl insanlar hâlâ aç bırakılıyor nasıl hâlâ çocuklar basit hastalıklardan ölüyor olm?
kusura bakmayın beyler adet günüm de biraz duygusalım. devam edin siz.
-
bi whatsapp vardi duzgun ve gizli konusabildigimiz
delirtin bizi iyice delirtin