folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook, Whatsapp'ı Satın Aldı!

Facebook, Whatsapp'ı Satın Aldı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

instagram ' ı da 1 milyar dolara satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam şimdi bak instagram'a coştu 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    elnino bunu yazdı

instagram ' ı da 1 milyar dolara satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam şimdi bak instagram'a coştu 

Oranın'da ...u çıktı.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    elnino bunu yazdı

Oranın'da ...u çıktı.

ben hiç kullanmadım arada kızlara bakıyom öle 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Şu Zuckerberg kadar da mal bir herif görmedim.Ulan bok gibi para var aldığın karıya bak.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sen hele facebook fotograflarına bak. ergen ergen fotografları var. ( yada bizim oyle tabir ettiğimiz...)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Play store da bedavaydı niye o kadar para vermişler acaba... :F

amuda kalkıp rüzgara karşı işeyerek güldüm :D

yorumuma gelirsek. whatsapp boka batacak. facebook neye elini atsa berbat ediyor bence. kendileri için muhteşem bi hareket ama bizim için çok kötü oldu. hele facebook chati entegre ederlerse lanet olsun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Whatsapp'ı 16 milyar dolara alan Facebook mu yoksa Facebook'dan 12 milyar dolarlık hisse sahibi olan Whatsapp mı kar etti? Cevap?

whatsapp ın sahiplerine 4milyar dolar nakit para, 12milyar dolarlıkta facebook şirket hissesi vermişler işte.. ayrıca yönetimde de yer alcakmış whatsapp ceo su

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Whatsapp'ı 16 milyar dolara alan Facebook mu yoksa Facebook'dan 12 milyar dolarlık hisse sahibi olan Whatsapp mı kar etti? Cevap?

whatsapp ın sahiplerine 4milyar dolar nakit para, 12milyar dolarlıkta facebook şirket hissesi vermişler işte.. ayrıca yönetimde de yer alcakmış whatsapp ceo su

adamlar terfi ettiler, tek başlarına sorumlu olmaktan kurtuldular, daha fazla büyümek için garantili destek kazandılar, dünyanın en büyük şirketlerinden birine  milyar dolar hisseyse ortak oldular, bir de üstüne milyar dolar nakit para aldılar.

ne diyim :S

bunlar yahoodan ayrılan iki elemandı diye biliyorum. onları bilmem de ben olsam paramı alır, maaşlı profesyonel ceo tutar kenara çekilir keyfime bakardım. aldığım ve sürekli gelecek olan parayı bi fona bağlardım çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine yardım için. bakınız bill gates. ayın 1 haftası gezer 3 haftası vakfımın başında para doğru kişilere gidiyor mu kontrol ederdim.

ne hayal kurdum be. o değil de 4 milyar dolara yeminle türkiyede tek bir evsiz tek bir aç tek bir hasta çocuk bırakmazdım lan. bu kadar para var nasıl insanlar hâlâ aç bırakılıyor nasıl hâlâ çocuklar basit hastalıklardan ölüyor olm? 

kusura bakmayın beyler adet günüm de biraz duygusalım. devam edin siz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bi whatsapp vardi duzgun ve gizli konusabildigimiz

delirtin bizi iyice delirtin

=)
Toplam Hit: 4558 Toplam Mesaj: 32