Fan Page Hack Yardım....!!
-
arkadaşlar face de bir fan page hi hacklememiz lazım çünkü dün gece bellerinde silah mekan bastılar....bir kaç arkadaşaımızı dövdüler ve su anda hala tehdit sawurup bu mekana giren adamın anas.... die dewam ediolar...su anda adam ı hamkemeye vermiş durumdayız ama ne mahkeme ne savcılık su ana kadar hiçbirsey yapamadı...bizde en azından kendilerine ait olan face sayfasından hatalarını duyurup yaz günlerinde 0 a inen işlerimizi toplalmk istiyoruz yardım edebilecek arkadaşlar....lütfen beklemesinler....
-
Aklıma ilk gelen adamın pc'sine trojan yollayıp face'e girdiği email ve şifreyi çalıp.. Öyle giriş yapıp page'i dağıtmak veya bilgileri silmek felan filan işte..
-
hacı o yol çok eskidi artık pc ler yemior onu yoksa denedik
-
Face Okey uygulamasını hackleyen bir arkadaş vardı onda bir danış derim
-
hocam mahsuru yoksa grubun adını verrmisin
-
bizde grubu basalım ibnelerin
-
bizde grubu basalım ipnelerin :W
-
bizde adamların grubu basalım ipnelerin :W
-
http://www.facebook.com/group.php?gid=102837567177&ref=search&sid=1296932756.2106063482..1
buyurun hacılar.....erşat aras die olan bi ibne war ülkücü sıfatlı asıl sorun onla.....fakat yaklasırken dikkat edin tekrardan bze doğru harekete gecerse bizde silahları çekeceğiz gibi
-
Dicektim o yaşlı dayımı bastı sizin cafeyi diye ..
-
hocam adamın evini biliyosan bu evde ölü bir ceset var diyip ihbar etsene ? en az 1 hafta içerde tutarlar :D nerde ceset diye
Toplam Hit: 5823 Toplam Mesaj: 24