Fan Page Hack Yardım....!!
-
Hayırdır hocam bunların derdi zoru ne? silahla mekan basıyolar, millete küfür edip tehdit savuruyolar. Page'i hackleyip iş hallolucak gibi bir işe benzemiyor...
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
hocam adamın evini biliyosan bu evde ölü bir ceset var diyip ihbar etsene ? en az 1 hafta içerde tutarlar :D nerde ceset diye
Aha süpermiş bu:D
Hoca şimdi ben bunu yapsam. Polisi ankesörlü telefondan arayarak o adresi wersem.
1 Hafta alırlarmı içeri:D
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
hocam adamın evini biliyosan bu evde ölü bir ceset var diyip ihbar etsene ? en az 1 hafta içerde tutarlar :D nerde ceset diye
Aha süpermiş bu:D
Hoca şimdi ben bunu yapsam. Polisi ankesörlü telefondan arayarak o adresi wersem.
1 Hafta alırlarmı içeri:D
-----------------------------Haha hargi güsel filirmiş xD
-
Allura bunu yazdı:
hocam birşey soracam canlı ceset varmı :D neden ölü deme ihtiyacı hissettin :D
hocam + olarak pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Anca sağlam örgütlenmeniz gerek. Birde nerede oluyor bu olay ?? -
aSdFgH bunu yazdı:
Hayırdır hocam bunların derdi zoru ne? silahla mekan basıyolar, millete küfür edip tehdit savuruyolar. Page'i hackleyip iş hallolucak gibi bir işe benzemiyor...
-----------------------------hacım ben muğlada mekan işletiyorum...gece saat 2 de mekan ı kapattım kız arkadasım ve 2 erkek arkadasım oturduk konusuyoruz mekanın bahceisnde....bu adamlarda (köpek demek daha doğru) içmişler braz geziyorlar...birde mekanın masa sandalyesi dewamlı dışarda bunlarada gecti oturdu kenara bir baktım küfürlü konuşuyorlar...kardeşim dedim yanmzda bayan war edepli olun...basladı tekaradan küfretmeye we bi kız bizim adetimize göre saat 10 dan sonra dışarı çıkmışsa namuslu değildir demeye...bizimde fitiller ateşlendi diğer arklarda kalktı ne demk lan bu die...sonra bu tuttu telefon etti 10 kişi çağırdı bizse 3 erkek durduk karşısında neyse adamlar reislermi neymiş konuştular falan sonra arkadasıma bi tokat attılar bnde okey ıstakasını alarak 2 tanesini indirdim...bu arada bunlar silah çekti biri ama kuru sıkı idi o sonra dedik erkek gibi dövüşecek 2 kişi cıkar yumruklaşalaım 2 kişi çıktı en basta diğerleri de efendice kenara çekilde 2 sinide biz dewirdik tekrardan sonradan diğer 6 kişi sopalarla üstümüze geldi...ki bu arada polisler olay yerine 20 metre kala geri dönüyorlar reisleri gördüler diye...daha sonra sabhbaktım mekan camlar inmiş falan bi baktım bn tekken mekana geldiler 3 kişi efelik yapıo bnde bıçağı aldım birinin boğazına dayadım hadin dedim...haneye tecavüz bu 2 nizi öldürsem bile en fazla 3 yıl yatarım deidm bunlar geri çekildi ama 3 saat önce 9 kişi silahla mekan bastı müsterimi dağıttı 2 de tokat yedim....ama ben bu adamları sallamaıom artık sadece mekanım ın işleri eskiye dönsün istiyorum....tek arzum bu....
-
bari bu adamların msn şifrelerini çalmak iiçin iyi bir yol bilen warmı?
-
geçmiş olsun :( anlasam yardimci olurdum in$ i$Lerin eski haLine döner
-
slicer bunu yazdı:
geçmiş olsun :( anlasam yardimci olurdum in$ i$Lerin eski haLine döner
-----------------------------aynen inş işlerin eski haline döner
-
hocam polis bişi yapmıyo mu :|
-
hocam olay anlattığın gibiyse bunların bağlı olduğu teşkilatın başkanına anlat olayı .