Fanların Son Güçte Çalışıp Ekran Gitmesi
-
Ek:
Bilgisayari actiginda bios dan cpu, gpu sicakliklarina bak eger sicakliklar normal görünüyor ise yazilimsaldir.
Normal dedigim cpu max 40-50 olmasi gerek.
-
Aynısı olmuştu yıllar önce nasıl çözmüştüm hatırlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Yaşlanmak çok kötü mk.
-
Yuke bindirme cozmeden. soguk lehim olursa cok ugrasirsin.
-
çözdüm pinleri sök tak yaptım .d gevşemiş herhalde
sıcaklık için yazanlar sıcaklık yok arkadaşlarlar yükte değil pc
-
ErastoX bunu yazdı
bu sorun ile bir iki hafta içinde tekrar karşılacaksın 2 hafta sonra görüşürüz :)
-
Bu konuyu açmayı ben de hep istemiştim :D
Ben CS2 oynarken genelde yazın ısınmadan kaynaklı sanırım ekran kartı fanı tam gazı açıyor ekran gidiyor..
RTX 3070Ti bende de..
Mesleği IT olan bir tanıdık Anakart Ekran kartı için yeterli değil demişti anakart A520M ondan mı acaba ?
darkroques61 tarafından 16/Şub/26 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
darkroques61 bunu yazdı
Ben CS2 oynarken genelde yazın ısınmadan kaynaklı sanırım ekran kartı fanı tam gazı açıyor ekran gidiyor..
RTX 3070Ti bende de..
Mesleği IT olan bir tanıdık Anakart Ekran kartı için yeterli değil demişti anakart A520M ondan mı acaba ?
benim ilk olay cs2 de olmuştu yine sokettendi :D
-
darkroques61 bunu yazdı
RTX 3070Ti bende de..
Anakart yeterli değil ne demek yau? PCI yolunun transfer kapasikitesi mi yetmiyor?
-
Arkadaşlar bios güncelledim birde gpuya giren kabloları çıkarıp taktım 1 ay olmuş yapalı hatta sorun çözüldü o günden beri sorun yok.
Artık hangisi düzeltti bilemem .d
-
emuxa bunu yazdıErastoX bunu yazdı
bu sorun ile bir iki hafta içinde tekrar karşılacaksın 2 hafta sonra görüşürüz :)
şükür olmadı sorun