Fare Fobisi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

Bir tane hamster alıp yenebilirsin bence de. Beni küçükken kocaman bir köpek ısırdı,bu yüzden 2 sene öncesine kadar sünepe sokak köpeklerinden bile korkuyordum. Sonra ilk olarak  kuzenimin köpeğine dokundum, sonra gezdirmeye filan götürmeye başladım. Şimdi köpekleri çok seviyorum. Yani dokunmak önemli :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ez kafasını gitsin arkadaş neyinden korkuyorsun, ayrıca korkmuyorsun iğreniyorsun, o yüzden ayakkabıyla filan ez bi kaç kere ezdin mi bi şeyin kalmaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ivy bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir tane hamster alıp yenebilirsin bence de. Beni küçükken kocaman bir köpek ısırdı,bu yüzden 2 sene öncesine kadar sünepe sokak köpeklerinden bile korkuyordum. Sonra ilk olarak  kuzenimin köpeğine dokundum, sonra gezdirmeye filan götürmeye başladım. Şimdi köpekleri çok seviyorum. Yani dokunmak önemli :D

Allahtan yılandan korkmuyormuş arkadaş :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Telekinesis bunu yazdı:

Hacı bodrumda lağım fareleri dolaşıyor valla birgün gelir üstüme felan o korkuyla ona nasıl bir tekme atarım bilmiyorum, terasta fındık fareleri geziyor az bişey az da işlevi çok aq. Duvara felan tırmanıyolar ben gördüğüm yerde vurarak yenmeyi düşünüyorum arkadaşlar? Alıp besleme olayını yapamam, Allahın zoruna gitmesinde iğreniyorum hayvanlardan yav.

Adamın biri bir gün bahçesinde otururken boktan top yapan bir bok böceğini görmü...ş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş:

"Ey Allahım! her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın?" 

Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış.Derdine kimseler çare bulamamış.

En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş. 

Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar. Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. En birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık ne be adam!." 

Adam şöyle cevap vermiş '' Kurban olduğumun bir kere işine karıştım bana kırk gün bok yedirdi,ister yüzdürür,ister batırır ben karışmam

- Nedense aklıma bu fıkra geldi yazdığını okuyunca :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

iyi yapmışsın konuyu gizlemekle fareler basabilir :D

:):)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Niye yenmekle uğraşıyorsun ki? Sürekli fareler ile muhattap halinde misin ? Eminim fobi de değildir, tiksintidir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar mecaz falan değil :D beni öldürün ama bana yılan demeyin arkadaş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Telekinesis bunu yazdı:

Müridler bu fare fobisini yenen var mı yav? Küçükken aile içinde ufak bir olay yaşadım bu hergelerle ondan beri korkuyorum. Hayır hayvanlardan korkan biri değilim iguana sevmiş, kertenkele ile dans etmiş bir adamım ben.. :D Yılan getirsen korkmam da işte bu farelerden korkuyorum arkadaş.

Terasta takıldığımız için arada fındık faresi görüyorum, nasıl yenebilirim arkadaşlar bu korkuyu? var mı içinizde yenen?

Üstüne basıcaksın, miden bulanacak daha çok basacaksın cılkını çıkaracaksın, kokusu mideni bulandıracak yinede ezeceksin yerle bütünleştireceksin fobi mobi kalmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaylule
    Kaylule's avatar
    Erkek

Telekinesis bunu yazdı:

Müridler bu fare fobisini yenen var mı yav? Küçükken aile içinde ufak bir olay yaşadım bu hergelerle ondan beri korkuyorum. Hayır hayvanlardan korkan biri değilim iguana sevmiş, kertenkele ile dans etmiş bir adamım ben.. :D Yılan getirsen korkmam da işte bu farelerden korkuyorum arkadaş.

Terasta takıldığımız için arada fındık faresi görüyorum, nasıl yenebilirim arkadaşlar bu korkuyu? var mı içinizde yenen?

kedi besle reis.

fare zaten korkulacak bi yaratık insan için.çok hızlı ve sinsi hayvanlar.

korku yaşamak için canlıda olması gereken bi duygu kurtulmaya çalışmana gerek yok

ben yerinde olsam evde mutlak kedi beslerdim.çivi çiviyi...

komunizm parayı bulunca, feminizm kocayı bulunca, ateizm uçak sallanınca... biter. :-D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Geçen sene birinin evine mutant bir sıçan girmişti kaç sayfa konusu olmuştu müridleri baya bi gün uğraştırmıştı çok eğlenmiştik o konu geldi aklıma :D 

http://www.tahribat.com/Forum-Sen-Ne-Igrenc-Bir-Hayvansin-Fare-114719/1/Fare/

ahaha buldum ultrAsker ne adamsın :D 

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 5786 Toplam Mesaj: 32