Fare Fobisi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hamster sitesinde takıl aga başına ikis koymayı unutma :)))

neyse şakayı biyere bırakalım

aynı fobileri çoğu insan atlatıyor benimde örümcek fobim vardı sıcarken falan hep görürdüm ondan olsa gerek birgün gerçekten arkadaşın dediği gibi elime aldım biraz sevdim ve tekrar bıraktım ondan sonra yrde böcek möcek neyin varsa rahatca elleyebiliorm :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Bloom bunu yazdı:
    -----------------------------

Mx0TBT bunu yazdı:

beniimde orumcek hobim vardı 20 yasıma kadar

en sonunda elim hayvan gibii titreyek elime aldım.atlattım.

yani bi yerden fare bul kaba koy dokun

Hocam bana soyleseydin seni kurtarirdim o fobiden,sonra da hobinin icerisine sokardim :)

@Telekinesis 

Hocam fareden korkulcak bisey yok, bi tane gonzales al ondan sonra alisirsin.

gonzalesler ısırıyor dikkat et ama alışınca ısırmaz. Bende var bitane. :D

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yükseklik fobisi nasıl geçer acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

rusyaya ilk geldigimde eski bi fabrikada calisiyor ust katta  yatiyorduk bi gun masa basinda hesaplari yaparken onumde gozume birsey belirdi birde baktim haci yemin ederimki arka ayaklari ustune saha kalkmis bana bakiyor  goz goze gelince seklim semalim kaydi ayagimi yere vurdum irkilmiyor bile ulaaaaan diyip firlayinca bi ziplamayla kacti.... en vayit cesit zehir aldim etki etmiyordu...mutfagin ustunde yatiyordum her gece tam saat 01:00  de hic sasirmaz mutfak kapisinin esigini desiyor yemin ederim sanki testere calisiyor testere-3 alta calisiyor   serefsizim buyuklugu kol dirseginden parmaklara kadar rus fareside rusun kendisi gibi demekki a.g  bi sabah lavugun birini mutfakta skistirip a.koydum  bide onu atmak var 

elime bi poset gecirip kuyrugundan tutup attim ... birde tutup kaldirinca yavrum kuzu gibi agirligini hissediyon yaa o gun bugun bu meredi ne gormek ne hatirlamak istiyorum korkmuyorumda igreniyorum...AZ GELISMIS LAGAM FARELERI

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

yükseklik fobisi nasıl geçer acaba

Şimdi 5. kattan atla bir şeyin kalmaz diyen biri çıkar :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Fare fobisi değil ben geçen gün savannah monitör bile tuttum elimle ama fareyi küçükken çocukken çok öldürürdük köy gibiydi istanbul her yerdelerdi, büyüdükçe pis bir hayvan olduğunu öğrenince hobi fobi oluyor ters tepki yapıyor.

Ama o hayvana ısınamazsın, çünkü çok ayrı bir hayvan hiç bir zaman anlayışı yok özellikleri çok ayrıca fare deyip geçmeyin hünerli hayvanlar arasında.

Fare tiksintin varken para verseler hems besleyemezsin neden dersen çünkü "O" ayakları gördüğünde zaten sen bitiyorsun.

Bu çoğu fare ile eski anısı olanda olur farelerin bir bedduası gibidir belki küçükken karıncada öldürürsün ama onlardan tiksinmezsin büyüdüğünde fare çok farklı.

Sevemezsin kolay kolay o yüzden sadece kendini o yönden sakinleştirmeye çalış gerisi kolay çinçila(şinşila) alabilirsin tavşan cinsidir ama onla kendini sakinleştirebilirsin biraz.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Son öneri yapan arkadaş sağolsun gerçekten mantıklı konuşmuş. Bir arkadaş ta gizli demiş ben çözemedim konunun gizli olduğunu nerden anladı? Konuyu gizli yapmadım çünkü.

Bir de arkadaşlar Allah aşkına biraz empati yapın, köpekten korkmakla fareden korkmak bir değil ki ikisi apayrı. Yani fareyi beslemeyi bırak, sevemem bile bokun mikrobun içinde yaşayan hayvan.

+ hayvana karşı içimde sevgi yok. Öldürmeyi dahi istemiyorum ama rahatsızlığım var mecburum.

Biz arkadaşlarla terasta takıldığımız için fare görüyorum ondan tavsiye istiyorum yoksa normalde görmem etmem. Birde güvercin beslemeye başladık o yüzden sakat olmasın diye öneri alıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

ya bende de akrep fobisi var akrep gorsem elimde kolumda bayılırım heralde amk :D

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

imgeleme tekniği kullanabilirsin, gözlerini kapat kendini huzurlu hissettiğin bir yerde hayal et gözünün önüne fare getir ama sevimli fareyi en sevdiğin birşeyle eşleştir. misal pandalari çok seviyorsun fareyle pandayi tango yaparken hayal et veya evlenmişler mutlu bir yuva kurmuşlar olarak hayal et, yada havucu cok seviyorsun fareyi havuç yerken hayal et, işin moddusu hiç sevmediğin bir şeyi cok sevdiğin bir şeyin yerine koymak. bunu bir iki boş kaldikca yap.

buna yer değiştirme tekniği diyolla, insan beyninin ilgincliklerinden birisi insna beyni hissettiği şeyin ne olduğu değil onu nereye koyduğuna bakiyor. sende fare fobini "sevdiğim şeyler" rafina korsan atlatirsin. en azindan bilinçalti teknikleri öyle diyor. bir dene ne kaybedeceksin. =)

In every job there is a no
Toplam Hit: 5792 Toplam Mesaj: 32