Fare İle Mücadelem
-
masteryoda bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Erkeklerin en özendiğim özelliği.
Sanki bilgisayar oyunu gibi anlatiyorsunuz hepiniz.
Odamdaydi gittim diğer odada uyudum diyor ya :)
Şehri terk ederim ben.
Bekar evinde arkadaşım uyurken kanepesinin içerisinde fare olduğunu farketim uyandırdım kalk fare var kanepende diğer odaya geçelim dedim adam bana demezmi "sanane ya bunun içinmi uyandırdın beni" deyip geri yattı :)
aynı ben ;)
-
futurist bunu yazdı
Odamdaydi gittim diğer odada uyudum diyor ya :)
Şehri terk ederim ben.
-
Ben şahsen kapan tercih ederim. Sonuç olarak o da bir canlı ve yaşamak için çabalıyor ve böyle yapışkan vs. bana çok canice geliyor. Onun yerine kapan ile yakalayip kediye veriyorum.
-
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam geldiğimde yine kapan boştu. Fakat fareyi öldürdük :)
Şöyle ki odamda eski ve büyük bir gardırop vardı. Annemle kafayı kırdık ve "Atalım nan bunu" dedik ve parçalara bölerek salladık balkondan. Son ve ağır parça kalmıştı, yarı kaldırınca aniden fareyi gördüm, kafasını uzatmış, bana bakıyordu ve o irkilmeyle elimdeki yarı kaldırdığım ağır dolabı bıraktım. Meğer o dolabın alt boşluğundan bana bakıyordu. Fakat o da ne! Dolabı bırakmama rağmen kafası hala bana bakıyor fakat gövdesi dolabın diğer tarafında sıkışmış bir şekilde debelenip duruyordu. Meğer bildiğiniz giyotin etkisi yapmış dolap. Can çekişe çekişe kırıldı boynu ve öldü.
Gidip çöpe attık.
-
Caliber bunu yazdı
Ben şahsen kapan tercih ederim. Sonuç olarak o da bir canlı ve yaşamak için çabalıyor ve böyle yapışkan vs. bana çok canice geliyor. Onun yerine kapan ile yakalayip kediye veriyorum.
Doğru hocam yakalayıp kediye vermek hiç canice değil demi :D birde izliyorsundur nasıl yiyor diye ohh miss
-
Yapiskan veya kapan en iyi cozum. Zehir sikintili gidip ulasilamayacak gorulmeyecek bir yerde ölurse zamanla kokar. Birde o dert olur
-
Sonuç ne yakalandımı yakalanmadımı farenin kuyruğu nerde almaya geldimi gelmedi kafamda deli sorular artı farenin hangi evrimi fındık sosal lağım vs işte şaka bir yana yapıştırıcı tarzı şeyler kullanmanı tavsiye etmiyorum sonuç olarak onunda canı var normal kapanlar var ortasına yemi koyuyorsun kapağı kapatılıyor canlı yakılıyor ondan alırsan daha iyi olur. fare senin şu anda elbise dolabında elbiseleri yiyor olabilir.
-
Kedinin fare yediğini bizzat gören oldu mu? Yakaladıktan sonra boğup bıraktıklarını bilirim.
-
alçı ile yoğurdu karıştırıp evin bir köşesine bırak, sonra daş olarak kullan ordan oraya atarsın bizzat denendi.
-
DevilKingtr bunu yazdı
alçı ile yoğurdu karıştırıp evin bir köşesine bırak, sonra daş olarak kullan ordan oraya atarsın bizzat denendi.
alçı donmuyo mu ? :(